Подписка за запазване на обучението от 5-ти до 7-ми клас в МГ

Quoted post

Гост

#705 Re: Re: Re: Re:

2012-03-02 09:49

#704: - Re: Re: Re:

А защо чак сега се вдигнахте да протестирате? Това че няма да има прием след 4-ти клас в МГ го чувам от заинтересованите майки от началото на учебната година. Този законопроект го въртят още от миналото правителство. Доколкото ми е известно единственото което добавиха от това правителство е държавната субсидия за частните училища и градини. Две-три седмици преди да го вкарат за гласуване се сетихте.

Отговори

Гост

#706 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-03-02 10:59:51

#705: - Re: Re: Re: Re:

Това , какво на вас вие е известно и какво чувате не е "абсолютна " истина.Сдружението на директорите на МГ изказа писмено мнението си още преди една година.

Говорете принципно по въпроса, не задавайте глупави и заядливи въпроси.

Гост

#710 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-03-02 15:13:17

#705: - Re: Re: Re: Re:  

До сега имаше само слухове и нищо не беше предоставено черно на бяло. Поне не и на обществеността. Някой потвърждаваше, друг отричаше и пр. Сега научаваме, че е имало широко обществено обсъждане, в което са участвали десетина ромски организации, представители на малки училища и на кой ли не. Но никой от МГ не е бил поканен.

А аз в края на краищата съм родител, а не експерт в министерството, че да знам какво се готви. Сега виждам - сега протестирам. И не съм лично засегнат - детето ми отдавна е минало възрастта за кандидатстване след 4  клас.