ДОЛУ РУСКИТЕ РЪЦЕ ОТ УКРАЙНА!

Quoted post

Гост

2024-12-12 12:09

Какво означават тези седем точки? Петицията се проваля, някакво оправдание за нещо? Амебите, селските хитреци, които използват тези точки, които чакат посоката на вятъра ще ги има винаги. Винаги обществото е разделено на почти равни части/проценти/.
Приятелю, ти направи нужното. Подписалите заставаме с имената си в защита на близък народ борещ се за свобода. С имената си заставаме срещу убиец, който ще бъде съден в Хага!
Благодаря ти за инициативата, няма място за песимизъм. Петата колона скоро ще признае, че е "недоносче", че е била излъгана, че такива са били времената. Отново ще поиска от нас време да се промени, да овладее управлението на територията, да сътвори поредното недоносче. Унищожиха държавността, опорочават ценности, създадоха поредния Франкенщайн, няма място за оправдания. Дори да сме малко ни има.

Отговори

Авторът на тази петиция

#2 Re:

2024-12-13 19:32:05

#1: -  На свой ред и аз благодаря за така топлите думи. Трогнат съм. Дълбоко трогнат. Колкото до това, че засега сме малко, мисля, че можем да опитаме да се умножим. Онези, които преценят, че определени техни близки и познати биха могли да подкрепят тази петиция, нека изпратят линка към нея. Така или иначе, аз ще продължа да се обръщам лично към мои някогашни студенти и колеги, към роднини - близки и далечни. И... още веднъж: Трогнат и признателен съм от горния коментар.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...