Божидар Димитров да продължи да бъде директор на НИМ

Quoted post

Скандинавия

#147 Re:

2015-09-02 12:42

#136: Скорнуване -  

УСПЕХ ПРОФЕСОРЕ!!!

ОТ ЩО СЕ СРАМИШ О Юроде! Всичко това, което пишеш е валидно за всички страни в Европа, а и не само там! Е и? Гърци, Македонци, Германци и т.н. не затриват историята си, а се стремят да покажат и това, което не са имали или взаимстват от съседните им държави. Ти желаеш историята на България да не се показва, никой да не научава за нея, поколенията да се срамуват от липсата й, да станат чуждопоклонници .... Не рабирам какви са тия глупости с новородените и изнасилванията. Какви неща бръщолевиш, само и само НИЩО РОДНО от историята на българите да не бъде разкрито. От що се срамиш, О юроде??? Или си гушнал сребърниците или си друговерец?

Пиша ти на "ти", националните придатели и "видрите-тидрите" никой не ги уважава! 

Аз съм със руса коса и сини очи. Ръст 184 см. В Азия ли ме пращаш да си търся корените?

Отговори

Философ

#149 Re: Re:

2015-09-02 15:05:54

#147: Скандинавия - Re:  

Попитай майка си тъпанарино!

Пророкът

#150 Re: Re:

2015-09-02 15:09:13

88,6% от българите не са със сини очи и руси коси! Какъв мелез си , само майка ти знае...

Антрополог

#151 Re: Re:

2015-09-02 15:17:40

Погледни добре и анализирай расовият тип на Божидар Димитров , и направи сравнение със себе си. Кожа, очи, коса ръст, манталитет...

Кой ли е с български корени? А има ли някой от племената СИНТИ или РОМА?!

Кой ли лъже като дърт циганин, а будалите желаят да векува като директор на НИМ?

Или за по-пряко-кой е дъртият синти (или рома), който манипулира българската история?