Да спасим НАШАТА детска градина - ОДЗ "Детелина" гр.Мизия

Quoted post

Гост

#41 Re:

2015-07-08 15:49

#37: родител -  

Това за докладната е вярно и има протокол от среща на директорите на детските градини с общинското ръководство, на която е била и Черганска.Даже е писала две докладни,с които са запознати директорките от всички ДГ в общината,и което е предизвикало  възмущение в колегите й от това й поведение.Питайте лично нея,като родители имате право.Точно затова се възмущаваме като родители,защото ви манипулират по всякакъв начин.Децата са си деца,но не е редно да иска децата от Незабравка,защото това е обидно и за нас като родители,и за ръководството на ДГ и за учителите.Нека ви покаже протокола,като не вярвате че има докладни, и то 2.Би трябвало и тя да си ги има при нея.

Отговори

гост родител

#42 Re: Re:

2015-07-08 16:06:43

#41: - Re:  

Няма проблем да се покажат докладните - аз лично се поинтересувах какво пише в тях.Но ще се изненадате много,защото никъде не е написано , че трябва да се пренасочат непременно децата.Напротив - казано е,че деца от "Детелина" вече са били пренасочвани  и не би трябвало да има проблем сега да стане обратното.Не знам какво срамно има в това - веднъж едните деца,следващия път другите.По-скоро ми звучи справедливо...А дали ще се извините,ако видите че сте излъгани и дали някой ще си признае жалките манипулации...Съмняваме се!Просто не мога да се начудя - ако наистина родители го пишете това - как може да позволите такава омраза да ви вменят.Хора,осъзнайте се,всички сме на един хал - не се вкарвайте в обидния тон на някого и не нападайте така.Черганска ни е обяснила всичко и нищо не е скрила ,нито излъгала - обаче вашата директорка дали го е направила,след като твърдите неща,които не фигурират в тези докладни.И да,поискано е време и в това няма нищо лошо - разберете най-накрая,че искаме да се стигне до компромисно и човешко решение.