Да спасим НАШАТА детска градина - ОДЗ "Детелина" гр.Мизия

Quoted post

Възмутен родител

2015-07-06 20:49

Вашата директорка винаги е ламтяла за децата на ОДЗ"Детелина",затова и постоянно се правят агитации на родители да прехвърлят децата си при тях.Самият аз съм бил агитиран преди време.Сега пък с този ремонт,дарения и това ново обзавеждане  на ОДЗ "Детелина"завистта и направо стигна краен предел.Незнам кои родители се възмущават от поведението на Г-жа Черганска,но знам че ниско пада Г-жа Тодорова всеки път когато подава сигнали и предизвиква проверки на ОДЗ"Детелина"..Това почтенно ли е питам аз?!

Отговори

Учител

#39 Re:

2015-07-08 12:54:05

#24: Възмутен родител -  

Не знам дали директорката ни ламти за децата на "Детелина",но директорката на "Детелина" пише докладни до кмета  с искане да премести децата на "Незабравка" в "Детелина" ,за да си попълните групите. Даже й трябва и по-дълъг срок,за да продължи грозната кампания за агитация на родителите ни да си местят децата.Хубаво е,че родителите не се подават на подобни провокации.Не е лошо да се засрамите,защото това може да се провери и ако трябва ще се публикува докладната й.Видно е на кой зависта му е в повече.и от такова поведение по-ниско падение едва ли има.Едва ли точно Тодорова е пращала сигнали,защото сме свидетели колко често се правят проверки в нашата градина от най-различни институции.Когато човек си върши работата както трябва и спазва правилата и законите няма защо да се страхува от проверки.