За равни права на пушачи и непушачи!

гост

/ #55 Re: Re: 47

2012-08-18 00:55

#53: ББ - Re: 47

Понеже ми говориш на ти, аз ще направя същото.От просташкия ти стил разбирам, че с право се гордееш,че си непушач защото само това е за харесване в теб.Аз пък се гордея, че работя с хора, които са при мен вече 8 г.Ако си по- умна ще се сетиш,че има за какво да бъда уважавана от персонала си.Моето мнение е:скандално неграмотна си -пише се ниша, а не нисша/това е друго/,кадърен може да се замени  със способен.От живота си не съм се оплаквала, за да ми говориш за живота и пази божи от теб да искам съвет.Аз мразя неграмотни и вулгарни хора, така че като влезеш, а не влезнеш в заведение може и да не хапваш/казва се да се нахраня-ти сякаш от вашето село не си излизала/ защото ти ще дебелееш от злоба и простотия,недей само да хабиш това, което "хапваш".Теб пък какво те е повикало,гледай си офиса, след това излез и дишай високо в планината чист въздух,защото само там може да има такъв /а, може и у вашто селу/ и не давай съвети на никого за работа, защото все едно слушам краварка от соц ферма.Хайде, късмет в офиса, че само там не миришеш на другите л......та.