За равни права на пушачи и непушачи!

Гост

/ #47

2012-08-04 12:25

Работя от 18 г.в собствено семейно кафе.Нямам спестени средства защото непрекъснато трябва да догонвам някакви нови изисквания,за аспирацията съм теглила заем още 2004г.-още тогава ги искаха, и за да съм изпълнителна я направих.Имам 15-20 клиента,от които само 2 не пушат.Питам управляващите и непушачите,които просто осверипяха - по- добре ли ще е да висна в бюрото по труда или да си плащам данъцте и осигуровките.Сигурна съм,че от моите пари се лекуват и непушачи.Относно майките с деца- мястото на децата не е в кафета и барове, а в парка!!!!Всяка майка е длъжна да прави компромис в името на детето си -ще ходи там където няма тютюнев дим,така съм правила и аз когато е трябвало.За моето дете нося отговорност аз , а не съседите от квартала.Едно е сигурно - ако нищо не се промени малки и големи заведения през зимата няма да работят, то и без това и сега ни е трудно.Не гледайте само големите градове-в нашия град почти нищо не работи,като затворим и барчетата ще съкращаваме хора, а тогава непушачите и управляващите ще сринат моето психическо здраве/дето уж мислели за здравето ми/!!!Моля ви, трябва да се борим за правото си на труд, така че,нека продължим не само с петицията, и с други действия- да излезем и да им покажем, че не сме безотговорни хора, искаме с труд спазвайки правилата да си изкарваме хляба.Неискам, като мои познати непушачи само да се оплаквам и да вися по разни глупави програми.Искам да работя,имам това право защото сама съм строила,борила съм се за правото си на труд,никой няма право да ми го отнема!