Ние искаме оставката на членовете на управителния съвет на БФВ!

Гост

/ #640

2012-06-06 01:10

Радостин Стойчев е много добър треньор,при него момента играем супер грозен волейбол.Мартин Стоев отбора играеше много красиво ,хъс и желание за победа всяка цена,при Пранди момчета играеха с амбиция за победа,а сега играят като един средняшки отбор.За това ако тази квалификация се изложим като предишната на мястото на Стойчев на право от отивам в Италия и няма да се връщам повече в България от срам.Че тогава не Данчо Лазаров му е виновен,а самият той.С такъв отбор с едни от най- силните играчи в Европа.Тогава когато изкара най-силният играч в мача.Когато Германия се в върна в срещата,не го пусна веднага това му беше видима грешка.Тогава момчетата се сринаха вече,не съм превърженик на Лазаров но когато се има един най-добрите треньори,трябва поемеш вината като мъж подадеш оставката .Търсиш вината в ръководството на федерацията което гласувало доверие в теб при 1-на или 2 години подготвиш отбора за олимпиадата и между другото пак направи грешки на Европейското където отпаднах безславно и тогава тръгнах ме с амбиция за тройката тогава видях една Сърбия която е пуснаха много звездите и,тогава видях ме как с дух и стремеж победа.Ръководството на федерацията оставиха като треньор на отбора за Олимпиадата с цел класира отбора там където им място,8 участници най- големият спортен форум в света.Той какво очаква самият себе си като погубва единствената мечта на една нация,да класира единственият стойностен колективен отбор в България.Да ги видим Олимпиада,да се гордеем с тези момчета.Да е горда страната с тях,че са преставили България там на този форум.