Да_подкрепим_Илко

Гост

/ #346 Re:

2012-04-15 20:54

#345: Nadejda I semeistvo -

Г-жо, не успях да открия видеото, което искате да видите. Става въпрос за другата врата, не външната, която сте видяла. Репортажът е на бтв, но защо не успях да го открия, не мога да знам. Спомням си за датата, но може и да греша, 08.03.2012 г. Използвах различни думи при търсене, но не излезе.

Случилото се е факт , не може да върнем времето назад и да го предотвратим. Не познавам нито едно от момчетата. Болката ми е за всички несправедливи и нелепи случки с млади хора.

Повече не коментирам, не искам да повтарям едно и също нещо. Само ще ви отговоря, че за мен са важни причините за агресията, защо младите хора са толкова раздразнителни и реагират с насилие при решаване на конфликтите си.

Преди време търсейки някаква информация попаднах на сайт, където са качили разговора воден в едно радиопредаване, дискутирало се е за случая с убитото момче в Студентски град преди 5 години. Няма промяна, и тогава и сега, едно и също се "претопля", резултати няма. От там ви копирам думите на един от участниците в разговора."Харалан Александров: Когато е блокирана, когато хората се чувстват в ъгъла, когато имат усещане за пълна безизходица и за пълна безпътица, те много често прибягват до насилие, това е типичното поведение на човек в ъгъла. И отсъствието на експлозия, социална, се трансформира в имплозия – хората започват да се саморазрушават, развиват зависимости, наркотици и всички тези неща, започва насилие вътре в семейството, започва насилие между връстници. Това са все феномени на блокираното социално развитие. Връзката между политическия провал и между насилието в Студентски град е абсолютно пряка. Да се откажем да го виждаме това нещо означава, че сме или некомпетентни, или безотговорни, или и двете, както най-често се случва."