Подписка за размера на възнаграждението за степента „доктор“

Гост

/ #169

2016-10-20 16:59

''Социализмът си беше поставил за цел да създаде многостранно развити личности, не се икономисваха пари в тази насока. Спомням си като дете колко кръжоци имаше, състезания и т. н. Сега, ако се случи нещо подобно, се разгласява нашироко, сякаш е събитие от огромна важност, а тогава беше нещо рутинно. Трябва да се срамувате от думите си, все още има хора, които помнят как е било, надявам се по-младите да не обръщат внимание на лъжите Ви!''

Абсолютно верно:) Позачуден и много прав:) Да аз също съм се развивал с програмата за всестранно развитие на личността:) Развиваха ни в 3 насоки - тясна специалност/професия, обща кулура и физическа култура. Не се жалеха пари за нас. И сега, когато обяснявам на западни колеги какво съм учили те ме питат частно ли е било у-щето-елитно и много ли е струвало? Защото в чужбина дори и частните добри у-ща не са на това ниво.

А 166 лъже и не е 'хмм справедлив. Не забравяйте, че има много хора честни и почтени от това време и знаят мн добре и лошото и хубавото:)

Поздрави на Позачуден и всичко добро на останалите колеги тук:) Дай Боже да си върнем поне част от образователната с-ма за всестранно развитие на човека..сега за всичко искат пари и то много. Една позната плаща допълнителни 65 лв в дет градина, за да ходи синчето й на плуване 1 път седмично 40 мин хахахах обирджии