В подкрепа на "писмото срещу Ирина Бокова" на Евгений Михайлов

Гост

/ #299

2016-08-07 21:24

"за всички комунистически издънки, които са свикнали цял живот да лапат и се крият зад маски" Пак тотално неразбиране на въпроса за политическата 'ориентация/принадлежност''на някои индивиди.. Бях съвсем малък, когато чух Тате, бог да го прости, изключително честен и добър чивек беше, да казва - Те същите ни ръководеха и преди 9 септември 1944, но се наричаха капиталисти или подобно..Нищо не се е сменило--лапачите/чантаджиите са едни и същи, само където се пребоядисаха..Тате беше роден 1919 г. почина 1980 и знаеше ситуацията много добре..

Друго е неприятното тук, а именно рязката промяна на идеалите или партийките..Ако човек си е бил комунист или фашист, или капиталист или бунтовник и до края на живота си е верен на Жизнената си позиция, тогава е някак си по-приемливо:) Такъв си е човекът, такива са му разбиранията, идеалите и пр. Но да си променяш идеалите/идеите, съобразно тези, които са на власт, за да останеш и ти на власт и да си живееш живота е това е срамното и лошото.. Надявам се някои хора тук разбраха..

А тате беше прав:) Сегашните управници или тези от последните 26 г са същите както и преди 89 г. Сега аз мога да го кажа, защото познавам лично някои от тях..И направо ми е жал за тях..Даже са още по-алчни, аморални, садистични, злобни, безскруполни, корумпирани..Те бяха всъщност младшия ешалон на тогавашните управляващи..и този 'ешалон'' убива и продава нашата Родина..Така че политики и партийки тук са само за хвърляне прах в очите на хората..обидно е, че те, които не могат да се мерят с нас ,ни смятат за толкова глупави и наивни:)))

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...