Не на забраната за забрадките

Гост

/ #115

2016-05-23 00:04

''Дори и малкото църкви където има, Турция полага големи усилия за потдържането им  и почистването им. Там хората уважават всички религии, а не са като нас Българите, които само могат да плюят по другите, които немогат да достигнат.''

Не ставайте смешни.. Ако уважаваха религиите щеше да има повече религии, но явно хората избягват да се заселат там, ако имат друга религия.. Знаем как уважават религията на българските християни там..вие и сам/а си го казахте...''малкото църкви", защо не повече??? Докато броят на турските дажмии и минарета в България е много голям, може би България е страната  с най-много джамии.. Живял съм в сащ и знам как се уважават и какво е хипокрисито..Имам ли право? Да имаш, Мога ли? Не не можеш - това самите американци си го казват.. Така че вие сте се качили на главите ни в България, а изобщо не говорим за партията ви, което е нещо Абсолютно Недопустимо в другите държави..но вие хитричко и манипулативничко избягвате коментарите по тези въпроси...вием се както ни е удобно:))) пардон както Алах ни казва...макар че той едва ли го прави:))