Да спасим НАШАТА детска градина - ОДЗ "Детелина" гр.Мизия

Ирена Дахлева

/ #29 Re:

2015-07-07 10:27

#27: Родител -  

Уважаеми Родител,къде точно видяхте Дахлева да напада някого.От началото на тази кампания постоянно призовавам за толерантност и ВИНАГИ ЗАСТАВАМ С ИМЕТО СИ.Не ме притеснява да изкажа мнението си,защото всеки има право да направи това.Ще е добре да излезете от анонимност - защото когато обвинявате е почтено да направите точно това - и да ми цитирате една нападка или обида.Мисля,че във форумите до момента те са присъщи на някой друг,а не на мен.Знам,че е неудобен всеки човек,който дръзва да се опълчи на някакво статукво,но трябва да се свиква с това,защото хората не могат да търпят вечно да бъдат мачкани.Нито съм нападателна,нито обиждам , но за сметка на това мога със сигурност да ви обещая едно - НЯМА ДА СПРЕМ ДА ПОКАЗВАМЕ НА ХОРАТА КАКВО СЕ СЛУЧВА,КАК ДЕЙСТВАТ ОПРЕДЕЛЕНИ КРЪГОВЕ И КАКВО СЕ ОПИТВАТ ДА ПОСТИГНАТ.Родители,учители,хора от квартала сме твърдо решени,че повече няма да мълчим.В случая изобщо не става въпрос за "Незабравка" и за закриване на група там - или ви манипулират,или прекрасно знаете това,но въпреки всичко продължавате да манипулирате тези,които не знаят.Става въпрос само за "Детелина" и за правото на ВСИЧКИ ДЕЦА да имат равнопоставеност.Факта,че си позволявате да делите децата на добре облечени и по-умни и по-посредствени говори само едно - толерантността не е на ваша страна.Никой няма право да обижда по този начин - има социално слаби деца,които не носят дрешки от бутици,но са точно толкова стойностни ,колкото и другите.По вашата логика трябва да затрием всички детски заведения,които се посещават от деца в неравностойно положение и да дадем път само на тези,чиито родители имат по-големи възможности.Много жалко,ако наистина го мислите...