Против заселването със сирийци в Русе

Йордан Черкезов
Авторът на тази петиция

/ #30 Каква е разликата от нашите мюсюлмани и тези дето са нарушители на границата ни

2014-11-08 13:22

Аз съм живял с мюсюлмани, комшии ми бяха и добри приятели, те даже се срамуваха че ги имат за нещо различно и че селото от къде беше родом комшийката не се е говорило български и не са се учили да го пишат.Комшията го знам и сега като "Петрето", така и не научих "турското" му име, а жена му се казваше Надя, на турски и викаха Неждие, и тя самата казваше за някой българи комшии (бабите), че не и викали Надя а Неждие, макар че тя винаги се представяше с българското си име, викаше 'Тея що са подмазват така" ! Те предпочитаха да се събират с нас българите комшии, на една Нова година бяхме заедно с тях (нас предпочетоха за празника),плюеха даже такива от тях дето само турчеят и се надуват. Така че не става въпрос тука за религия и принадлежност, става въпрос за една голяма опасност от сирийците, те не са нито бг, граждани нито нещо друго, те са хора без права нахълтали в друга държава под претекст че са "бежанци". Въпроса е такъв, нормално ли е в една държава като нашата, то дето не сме мюсюлмани по конституция, а че и най-бедната в Европа, да ги настаняват нашите политици ????? При положение че ТЕ (политиците) самите не са и не знаят как да решат социалния проблем на самите български граждани, и че постоянно някой спекулира с пенсиите на старите хора и са ги докарали до умиране от глад, е питам, това ли е "милостта" към човека,значи милост за българите в България няма, умират от глад безработни, пенсионери също,е сега дайте да сме "милостиви към престъпници нарушили границата ни и дето не ги знаем какви са що са ????? Бе малко се напънете да мислите преди да "укорите" някой за това че мисли !!!! Някой от българите (казвам българи, за да подчертая кой, но не и че са точно българи), безмозъчно действат, като дали заради партии или нещо друго, подриват устойте на страната, умишлено.......Тогава питам аз, кой ни е ВИНОВЕН, Европа ли, политиците ли, или самите ние че допускаме България да е разграден двор ?????