В подкрепа на Николай Радев и връщане на неговите убийци в ареста

Tvoeto malko momichence

/ #476 Za nikenceto mi

2014-06-06 23:30

Lipsvash mi Nikence... nqma den, nqma chas, v koito da ne mislq za teb i za vsichko koeto mi dade. Za taq sladka usmivka i kogato mi kazvashe "vij me kakyv sam angel, a zashto vsichki iskat da me izkarat dqvol, kakvo im napravih?" , s edni nejni ochi pylni s jivot i tyga... Tyga zashtoto te ne te razbiraha, zashtoto misleha, che jiveesh ot chernata strana na jivota, a ne vijdaha svetliq oreol okolo dushata ti. TOva mi lipsva, svetlinata okolo teb i spokoistvieto s koeo me darqvashe.. Beshe kato angel, vse znaeshe koga imam nujda ot teb i idvashe v jivota mi , okurajavashe me i me ucheshte.. Ponqkoga me ukorqvashe, karahme se, syrdehme se, no posle mi kazvashe "gushni me silno"...I lqgahme na mekiq divan gushnati i prosto stoqhme.. Obichashe mnogo da slushash kolko uskoreno mi bie syrceto, i vse mi kazvashe che ti si prichinata za tova. Nqma da zabravq poslednite ti dumi "ne mi se surdi che sam takyv, znaesh che vsichko shte byde nared" .. Vseki den s otvarqneto na ochite si, se seshtam nqkakva sluchka, imame si tolkova mnogo i oshte tolkova mnogo shtqhme da imame zaedno...Sega si spomnqm kak mi kazvashe "Moeto malko momichence, stana jena pred ochite mi.. do sega ne bqh vijdal takava lubov kato tvoqta kum men, tolkova luda i v syshtoto vreme iskrenna i otkrovenna. palish pojari i posle znaesh kak da gi gasish"...tolko iskam pak da sedneme i da si govorim s chasove, posle sladko da se gushneme v toplite ti zavivki i da zaspim... Iskam pak da se gledame dulgo vreme ochi v ochi kato deca i da si pravim stranni fizionomii za da se zasmee drugiq..iskam pak da mislime kak da napravime nqkoq belq po detski, a posle da se skarame i da se durjim kato vurzastni.. Iskam pak da govorim za bydeshteto ni zaedno i pootdelno .. I dvamata znaehme che dori i jivota da ni razdeli, nqkoi den pak shte se sreshtnem i shte sme zaedno. E jivota ne ni razdeli, no druggi hora se pogrijiha za tova. Sega chakam denq v koito shte te vidq hienko malka, a do togava shte te olicetvorqvam v pylniqt ti blqsyk! OBICHAM TE,
ot tvoeto malko momichence...