В подкрепа на Николай Радев и връщане на неговите убийци в ареста
Tvoeto malko momichence |
/ #476 Za nikenceto mi2014-06-06 23:30Lipsvash mi Nikence... nqma den, nqma chas, v koito da ne mislq za teb i za vsichko koeto mi dade. Za taq sladka usmivka i kogato mi kazvashe "vij me kakyv sam angel, a zashto vsichki iskat da me izkarat dqvol, kakvo im napravih?" , s edni nejni ochi pylni s jivot i tyga... Tyga zashtoto te ne te razbiraha, zashtoto misleha, che jiveesh ot chernata strana na jivota, a ne vijdaha svetliq oreol okolo dushata ti. TOva mi lipsva, svetlinata okolo teb i spokoistvieto s koeo me darqvashe.. Beshe kato angel, vse znaeshe koga imam nujda ot teb i idvashe v jivota mi , okurajavashe me i me ucheshte.. Ponqkoga me ukorqvashe, karahme se, syrdehme se, no posle mi kazvashe "gushni me silno"...I lqgahme na mekiq divan gushnati i prosto stoqhme.. Obichashe mnogo da slushash kolko uskoreno mi bie syrceto, i vse mi kazvashe che ti si prichinata za tova. Nqma da zabravq poslednite ti dumi "ne mi se surdi che sam takyv, znaesh che vsichko shte byde nared" .. Vseki den s otvarqneto na ochite si, se seshtam nqkakva sluchka, imame si tolkova mnogo i oshte tolkova mnogo shtqhme da imame zaedno...Sega si spomnqm kak mi kazvashe "Moeto malko momichence, stana jena pred ochite mi.. do sega ne bqh vijdal takava lubov kato tvoqta kum men, tolkova luda i v syshtoto vreme iskrenna i otkrovenna. palish pojari i posle znaesh kak da gi gasish"...tolko iskam pak da sedneme i da si govorim s chasove, posle sladko da se gushneme v toplite ti zavivki i da zaspim... Iskam pak da se gledame dulgo vreme ochi v ochi kato deca i da si pravim stranni fizionomii za da se zasmee drugiq..iskam pak da mislime kak da napravime nqkoq belq po detski, a posle da se skarame i da se durjim kato vurzastni.. Iskam pak da govorim za bydeshteto ni zaedno i pootdelno .. I dvamata znaehme che dori i jivota da ni razdeli, nqkoi den pak shte se sreshtnem i shte sme zaedno. E jivota ne ni razdeli, no druggi hora se pogrijiha za tova. Sega chakam denq v koito shte te vidq hienko malka, a do togava shte te olicetvorqvam v pylniqt ti blqsyk! OBICHAM TE, ot tvoeto malko momichence... |
|
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
ОТВОРЕНО ПИСМО – ВЪЗВАНИЕ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КАНОНИЧНАТА СЪБОРНОСТ НА ЦЪРКВАТА ХРИСТОВА
ДА ПОДКРЕПИМ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК!
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
Подписка срещу тероризирането с пиратки и бомбички в гр. Пловдив
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
НЕЗАБАВНО ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ЖУРНАЛИСТА СИМОН МИЛКОВ И ЗАЩИТА НА ПРАВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ!
6711 Създадено: 2024-12-04
ПЕТИЦИЯ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ОТ ДЛЪЖНОСТ ДИРЕКТОР НА ОП ЕКОРАВНОВЕСИЕ - ГР. СОФИЯ
1347 Създадено: 2024-11-22
Опазване на територията на Природен парк „Сините камъни“ и възражение срещу намаляване на площта му
1042 Създадено: 2024-11-26
Петиция срещу разпространението на вестник „Красиво Попово“
812 Създадено: 2024-12-05
Петиция в подкрепа на Златина Иванова- директор на училище, бореща се срещу олигархичния модел, застигнал българската образователна система
778 Създадено: 2024-12-14
ВТОРА КАТЕГОРИЯ ТРУД ЗА УЧИТЕЛИТЕ
12515 Създадено: 2024-10-12
РУСЕ ИСКА ДА ДИША. НЯМА ДА ТЪРПИМ ПОВЕЧЕ ГАВРА С НАС И ДЕЦАТА НИ! ПРИНУДЕТЕ „МИРИЗЛИВЦИТЕ“ ДА СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ!
685 Създадено: 2024-12-08
Подкрепа за проф. д-р Галина Лардева като арт директор и куратор на Национални есенни изложби, Пловдив
663 Създадено: 2024-12-04
ПЕТИЦИЯ ЗА ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКОТО БИОЛОГИЧНО ЖИВОТНОВЪДСТВО
11611 Създадено: 2024-06-24
Да спасим "Център,"Неогенезис"!
294 Създадено: 2024-11-20
Гражданите на Pазград против скъпата вода.
656 Създадено: 2024-01-05
ДОЛУ РУСКИТЕ РЪЦЕ ОТ УКРАЙНА!
278 Създадено: 2024-12-03
Основен ремонт на отсечка /2,3км/ от път с номер VAR 2028 /от с. Долище до гр. Варна/ непосредствено след кръговото посока с. Долище
273 Създадено: 2024-12-16
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
1435 Създадено: 2024-10-25
За по-адекватни мерки за българските майки и деца
229 Създадено: 2024-12-17
Допълнителни средства за Национален фонд „Култура“, заложени в т. 5.2, чл. 1 на Закона за държавния бюджет за 2024 г.
222 Създадено: 2024-12-02
Признаване на видеозаписите с автомобилна камера за доказателство
770 Създадено: 2015-10-22
Отворено писмо от група читалища относно резултатите от Програма „Читалища“ на Министерство на културата публикувани на 9 декември 2024 г.
212 Създадено: 2024-12-17
Спасение на животните във Велинград
167 Създадено: 2024-11-30
За здрави деца, аз имам кауза една!! Нашите деца имат право на здравословна храна и ние родители и институции сме отговорни за това!
158 Създадено: 2024-12-10