София без блокади

Петя

/ #40 Петя

2013-09-01 22:55

#36: НЕ за БСП, ДПС, АТАКА и ГЕРБ! - Re:

Много интелигентно, няма що! Виждам, че се справяте добре само с обидите. Кукумицини, а? Червени, на БСП? ОК, никой не ви пречи да си пишете каквото си искате. Не ме интересува нито какви ги дрънкате, нито какво правите, стига да мога да спя, да отпочивам и да се придвижвам без проблеми! Смешни сте. Вихрите се. Защо? Какво толкова е станало? Според вас сме кукумицини, защо тогава някакви си кукумицини толкова са ви раздразнили? Страхувате ли се? Г-не или г-жо, една "кукумицинка" ви заявява - прочитайки съвсем неинтелигентната ви реч, мисля че просто не си струва да ви се обръща внимание.  Умирате си от страх и нахлувате тук. Бесни сте. Не сте сигурни, че ще успеете? Впрочем не само не сте сигурни, вече губите! Това ви докарва до ярост. Благодаря, и за да бъда честна ще кажа, че ме направихте щастлива. Такива като вас ги чета от разстояние. В безисходица сте! Манипулациите не минават. Бедния народ не иска боклуците, които разпродадоха страната. И какво ще правите? Лека ви нощ! А ние ще си продължим съвсем спокойно да търсим гражданските си права. А вие си обиждайте, хората съдят за човека и по речника му.