София без блокади

Лили

/ #20 Re: Ами тези закони и права [:

2013-08-26 19:33

#16: Ирелия - Ами тези закони и права [:

А, вие да не сте от хелзинския комитет или сте протестиращ?

Извинете, но не искам и да чувам за закони и закончета, които нарушават МОИТЕ права? А какво ще кажете, ако група граждани подадат съдебен иск срещу свирещи, блокиращи и т.н. нарушители на правата ни? А какво ще кажете, ако подадем и до полицията да взема имената на блокиращи, пречещи ни да ходим навреме на работа, да отведем НАВРЕме децата на училище и детска градина. Пак ли нямаме право? Ние РАБОТИМ. Искаме да спим на спокойствие, не да слушаме свирки! Я ми цитирайте сега някаква забрана, която не ни позволява да си търсим правата? И последно - откъде накъде някакво малцинство ще ми казва кой да управлява или не! Те са никои, обикновени граждани, нямат право да заповядват, нямат право да решават от името на останалите! Какво, не съм ли права? Или са нещо по-специално? Съжалявам, равни сме пред законите!  За тази цел си има избори - демократично избраната форма! Хайде сега, защо не защитите и нашият интерес или действате избирателно? Нали има демокрация? Тя само за протестиращите ли е? Ние по-долно качество ли сме от тях?