Подкрепа на откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор

Реалист

/ #117 Отговорности и правосъдие

2013-03-14 23:45

Твърдо подкрепям това начинание! Трябва да се плаща за причиненото зло! Позволете ми да споделя с Вас, че
разобличаването и премахването на марионетките, няма да реши основния проблем!
Вече дойде време да узнаем, кой стои зад глобалното господство. Това са "световните групировки".
А за да се обоснова, имам това предвид:

"ЕНЕРГИЯТА НА ПАРИТЕ"
Стратегическата оценка на принципите на извличане на богатства от “енергията на парите” за времето на отминалото индустриално
общество на потреблението за периода 17 – 20 век, дава възможност за отличаване на три основни начина:
- лихвен процент
- валутен курс
- репутацията на човешкия фактор (капитализация на очакванията или Goodwill).
В най-общ и условен вид тези три начина за извличане на “богатства от нищото” от световните финансови олигархии
(един много преплетен и сложен финансов интернационал) са били разпределени така:
1. Лихвеният процент е възприет от групата Рокфелер
2. Обменният курс – банковата групировка Ротшилд
3. Репутацията на човешкия фактор (капитализация на очакванията или Goodwill). Финансовите потоци на “човешкия капитал”
и “икономика на знанието”.Групата на Ватикана
Към групата на Рокфелер (по времето на промишлената революция) се закрепват финансовите потоци на нефтената
икономика и военно-промишления комплекс (ВПК).
Към групата на Ротшилд – контролът над световните запаси на благородни метали и скъпоценни камъни, финансовите пирамиди,
а също така и “резервни ликвидности” като наркотиците (опиум).
Към групата на Ватикана – финансовите потоци на “човешкия капитал” и “икономика на знанието”.
Ако се сравнява степента на мъдростта в приемствеността в ръководствата на тези три групи, то Ватиканът разполага
с най-широк и непрекъснат във времето исторически опит в управлението на глобалните процеси.
Средна позиция заема банкерската група Ротшилд, формирана едва във 18-я век.
Най-млада, напориста и амбициозна е групата банки Рокфелер.
Всяка от тези групи има субекти, влиятелни носители на възгледите на титулярите им за света.
Автор: Девятов, Андрей Петрович, 26 август 2009г.(Полковник Девятов А.П. е китаист, постоянен замдиректор на
Института за Руско-Китайски стратегически взаимоотношения (ИРКСВ)

И така... знаем с кого си имаме работа. Мислите ли че с "клъцването" на едно от пипалата на октопода нещо променяме?
Убеден съм, че само когато сме единни в разсъждения, вяра(в каузата) и действие ще се отърсим от злото!
Трябва да сме наясно какво ни се случва. Знаещите и можещите ни помагат! Има предостатъчно информация в
Интернет пространството. Възползвайте се от това, защото преднамерено "слагат ръка" и на средствата за масова информация.
Докараха ни до просешка тояга, но и същевременно ни обединяват и изкарват от летаргията. Всеки от нас който се събуди,
става воин и защитник на истината и доброто! Нямам претенции да съм интелектуалец - напротив! На 54 години съм и имам
средно-специално образование. Въпреки това успявам да съм знаещ за реалностите в живота - неща които не се учат в училище.
Приемам го лично, след като ни унищожават всячески с най-различни средства! Те са 1%(господарите), и ненормалната им
кауза е населението на земята да се стопи с 80%, а тия които останат да са им роби!
Всичко това е безумие! Подло и нечовешко е да се постъпва така с човечеството! Всеки има право на живот и щастие!
Помогнете си сами, за да Ви помогне и Тоя който всичко вижда! Истината и доброто винаги побеждават! Вярвайте и Вие в това!