Против закриване на сектор СОД към МВР на Република България
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Против закриване на сектор СОД към МВР на Република България
dertre - К. Симеонов |
#376 Re:2013-09-09 04:48Моите уважения към вас. Опитвам се да направя всичко което мога и с петицията и с други средства за да запазим сектора. благодаря че ме пазите. и мен и още хиляди частни домове и бизнес обекти |
гост |
#3772013-09-29 15:26До кога в тази държава ще се подарява бизнес на свои хора? |
Гост |
#3782013-10-01 17:15Nqma laja vanka sme ,ot drugiq mesec she s vrachvat pismata na kontragenta |
Клиент |
#3792013-10-15 07:03Бях чул за тази глупост със закриването на СОД по новините от г-н Йовчев, но не му обърнах внимание до днес когато получих телефонно обаждане от човек предсавящ се за служител на СОД който ме уведоми, че ще съм към тях до края на годината и ми препоръча да се прехвърля към СОТ 161 защото били най голямата фирма и лесно щяло да стане. Само поддръжката оставала техен ангажимент. Добре кажете ми защо трябва да пълня частната гуша на някой бивш сикаджия вместо тези пари да отиват в държавата и в полицията??? Много по смокоен се чувствам като знам, че не съм към някои псевдо сотаджии, където ако реша, че нямам възможност да си продължа охраната ще ме думнат веднага. |
Гост |
#380 Re: м2013-10-15 19:17 |
Гост |
#381 Re:2013-11-02 16:11 |
гост |
#382 не премахвайте СОД2013-11-17 08:21Ползвам услугите на полицията СОД от 4 години за охрана на склад със скъпа стока защото смятам че предлагат най - надеждна защита. Освен това частните фирми нямат полицейски функции. Подло е от страна на сегашното правителство да закрива печелившо звено източник на доходи за институцията в обслужване на частни интереси. |
Гост |
#383 Re:2013-11-20 08:50има фирми и фирми както при автомобилите |
Фен 161 |
#384 Re:2013-11-27 19:31Като доверието към СОД-МВР е по-голямо, защо СОТ 161 има 65 000 абонати в 4 града, а полицията в цялата страна има под 50 000 обекта. В София СОТ 161 охранява 54 000 обекта, а полицията 7 000!!! Точно таково е съотношението и в доверието към МВР. |
Митко |
#385 Re : Относно плюенето по ЧОФ2013-11-28 09:19 |
Гост |
#386 Re:2013-12-02 11:12 |
dertre Калин Симеонов. |
#3872013-12-20 07:05Петицията е отворена отново за подписи . Всички желаещи нека я подкрепят. |
Пешев |
#388 Тема2014-01-06 08:10Ясно е защо Цветлин Йовчев е взел тази безумна и лишена от всякакви аргументи идея за закриване на СОД към МВР, която носи такива значителни приходи за ведомството. Всеки от шефовете на частните СОД в момента ликуват, но има един от тях с който Цветлин Йовчев лично се е срещнал и взел достатъчно голяма сума от него, за да погребе една отлично работеща служба, само и единствено с цел ЛИЧНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ! Но... както е казал поета: Всеки народ си заслужава управниците! Седим и гледаме на топличко от мекото диванче вкъщи протестиращите на улицата и се надяваме тайничко да постигнат нещо хубаво в тая държава, но без наше участие това няма да стане и българинът е крайно време да го разбере! |
Гост |
#389 Re:2014-01-19 17:51taka si e..bez Sot sme za nikyde |
Гост |
#3902014-01-22 09:26dano stigne do gospodata i da pomisliat |
един от МВР-СОД |
#391 Ефекта от ликвидирането на МВР-СОД2014-01-29 07:21Започна се! Току що гледах по Нова ТВ (8.45ч.) репортаж как действат крадците на обекти на ЧОФ. Задействат обект в едно село, а те спокойно обират магазин в съседното. Момчетата не са виновни, защото с един автомобил покриват няколко населени места. А гражданите, "ще пият една студена вода" и ще продължават да си плащат за "охрана"! Колеги, очаквайте на следващите анализи скок на безнаказаните посегателства на обекти, за което естествено ще бъдат виновни редовите служители от МВР, с мотив, че не си гледат работата както трябва, а не ЧОФ, на които е поверена охраната. Тежко и горко на гражданите!!! |
Гост |
#392 Re:2014-03-11 19:44Имало конфликт на интереси. Ами като има да закрият частните СОТ, те извършват дейност в конфликт с МВР, не обратното. Струва ми се някак ненормално точно МВР да няма право да извършва охранителна дейност.... Най-малкото в Закона за МВР всяка втора дума е "охрана" дори след последните изменения в Закона.... |
Тара |
#393 ПОДГОТВЕНА РАЗРУХА2014-04-18 08:28 Пиша с болка и притеснение за една структура в МВР, която се закрива по много хитър начин. Става въпрос за СОД- МВР/СИГНАЛНО ОХРАНИТЕЛНА ДЕЙНОСТ/. Министър йовчев твърди, че спазва върховенството на закона. При положение, че още не е приет новият закон за МВР ние питаме защо закрива СОД- МВР незаконно. Тази структура работи вече 40/четиридесет/ години и нито едно правителство или министър досега не забелязаха "незаконното му съществуване". Не е вярно неговото твърдение, че се търси и предлага работа на служителите, работещи на трудов договор, а напротив- всеки ден ни се напомня да си търсим работа, защото ще бъдем съкратени. Ние всеки ден сме подложени на голям стрес и напрежение, защото ще останем без работа- на улицата. БСП обеща нови работни места, а в момента прави точно обратното- съкращения. Според нас тук интересите са лични- на министъра и главния секретар на МВР. Министъра на МВР има лични интереси, защото между него и частната фирма СОТ- 161 има кумство с един от собствениците. А тъста на главния секретар на МВР има частна охранителна фирма. Това ни навежда на мисълта за личните интереси и разпределението на милионите, изработвани от СОД- МВР. Няма приет нов закон за МВР, няма писмени заповеди, а писмата, с които се уведомяват клиентите са съмнителни. Нито едно писмо не е с изходящ номер и дата, а на хората се връчват ксерокопия за прекратяване на договорите им за охрана, което според нас е меко казано незаконно. С това действие се всява паника и загриженост в клиентите за охраната на домовете, офисите и магазините им. В паниката си те търсят нови охранители и по този начин незаконно и много хитро се унищожава СОД- МВР. В цял свят обекти се охраняват от полиция. което означава, че са намерили начини за заплащане на тази охрана. Защо да не се намерят начини за това и в България!? А нима издаването на лични документи не се заплаща? Нима охраната от МВР на различни мероприятия не се заплаща!? Нима хората не си заплащат услугите в КАТ!? Нима разни необходими документи от МВР, Следствена служба и други структури не се заплащат от гражданите!? За тоталнаото заличаване на държава се разрушават- ОБЕАЗОВАНИЕ, ЗДРАВЕОПАЗВАНР, АРМИЯ/ПОЛИЦИЯ/... |
|
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
Подписка срещу тероризирането с пиратки и бомбички в гр. Пловдив
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
ОТВОРЕНО ПИСМО – ВЪЗВАНИЕ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КАНОНИЧНАТА СЪБОРНОСТ НА ЦЪРКВАТА ХРИСТОВА
ДА ПОДКРЕПИМ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК!
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
НЕЗАБАВНО ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ЖУРНАЛИСТА СИМОН МИЛКОВ И ЗАЩИТА НА ПРАВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ!
6710 Създадено: 2024-12-04
ПЕТИЦИЯ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ОТ ДЛЪЖНОСТ ДИРЕКТОР НА ОП ЕКОРАВНОВЕСИЕ - ГР. СОФИЯ
1387 Създадено: 2024-11-22
Опазване на територията на Природен парк „Сините камъни“ и възражение срещу намаляване на площта му
1170 Създадено: 2024-11-26
Петиция срещу разпространението на вестник „Красиво Попово“
814 Създадено: 2024-12-05
Петиция в подкрепа на Златина Иванова- директор на училище, бореща се срещу олигархичния модел, застигнал българската образователна система
812 Създадено: 2024-12-14
РУСЕ ИСКА ДА ДИША. НЯМА ДА ТЪРПИМ ПОВЕЧЕ ГАВРА С НАС И ДЕЦАТА НИ! ПРИНУДЕТЕ „МИРИЗЛИВЦИТЕ“ ДА СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ!
695 Създадено: 2024-12-08
Подкрепа за проф. д-р Галина Лардева като арт директор и куратор на Национални есенни изложби, Пловдив
666 Създадено: 2024-12-04
ВТОРА КАТЕГОРИЯ ТРУД ЗА УЧИТЕЛИТЕ
12576 Създадено: 2024-10-12
ПЕТИЦИЯ ЗА ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКОТО БИОЛОГИЧНО ЖИВОТНОВЪДСТВО
11627 Създадено: 2024-06-24
Отворено писмо от група читалища относно резултатите от Програма „Читалища“ на Министерство на културата публикувани на 9 декември 2024 г.
355 Създадено: 2024-12-17
Основен ремонт на отсечка /2,3км/ от път с номер VAR 2028 /от с. Долище до гр. Варна/ непосредствено след кръговото посока с. Долище
345 Създадено: 2024-12-16
В подкрепа на служителите в магазини и супермаркети
332 Създадено: 2024-12-20
ДОЛУ РУСКИТЕ РЪЦЕ ОТ УКРАЙНА!
288 Създадено: 2024-12-03
Гражданите на Pазград против скъпата вода.
656 Създадено: 2024-01-05
За по-адекватни мерки за българските майки и деца
271 Създадено: 2024-12-17
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
1441 Създадено: 2024-10-25
Допълнителни средства за Национален фонд „Култура“, заложени в т. 5.2, чл. 1 на Закона за държавния бюджет за 2024 г.
222 Създадено: 2024-12-02
Признаване на видеозаписите с автомобилна камера за доказателство
772 Създадено: 2015-10-22
Спасение на животните във Велинград
171 Създадено: 2024-11-30
За здрави деца, аз имам кауза една!! Нашите деца имат право на здравословна храна и ние родители и институции сме отговорни за това!
159 Създадено: 2024-12-10