В подкрепа на правителството на Бойко Борисов
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията В подкрепа на правителството на Бойко Борисов
Тази публикация е изтрита от своя автор. (Покажи подробности)
2013-02-21 16:35- Date of removal: 2013-02-21
- Причина за премахване:
Гост |
#927 Re: Re: Re: ара72013-02-21 16:41Прав ти път продажнико, но ти си на това ниво не заради това правителство! Сбогом бегай бърже мислиш, че там чакат мързеливци като теб с бонбони на летището! |
Гост |
#9282013-02-21 16:51Нормалните умни и работни хора знаят как да изкарат хляба си и не мизерстват.Тука някакви си мързели чакащи парите да им падат от небето щот са се родили,ми протестират срещу Бойко.Ами застането на неговото място!Моля заповядайте!Да да видим вий акъли до къде ще я докарате.Най-много да окрадете заедно с другите партии и дим дави няма.Ама иначе пред компютъра е лесно да хулиш и да казваш,че пътища не ядеш.Ми кат не ядеш запретвай ръкави и на нивата,ама не ний сме граждани тъкмо излязохме от село как да се върнем там...По-лесно е да завиждам на другия,че има повече от мен. А как са ги изкарали тея пари и какво са жертвали не питат. Комунистически мозъци!Няма такова нещо като всички да са богати, ама утопията загнездена в болните ни мозъци от 50години комунизъм на докара до тук! |
Гост |
#9292013-02-21 17:00Право на глас за избор на управници трябва да имат само хората които плащат данъци. Който не плаща да мълчи! |
Гост |
#9302013-02-21 17:05Някои са свикнали като едно време да не работят ама да имат пари и да се водят на работа и на почит, че са червени, затова не харесват Бойко. А и обърква плановете на престъпниците, много ясно, че ще го мразят. Но вярвам - доброто винаги побеждава! |
Гост |
#9312013-02-21 17:09Подкрепям го,защото е МЪЖКАР ! |
2013-02-21 17:11- Date of removal: 2013-02-21
- Причина за премахване:
Гост |
#9332013-02-21 17:11Граждани - които нямате работа a ви се работи - отидете на село и работе. Но е по лесно да се оплаквате и да искате наготово - няма да стане - комунизна е минало. |
2013-02-21 17:14- Date of removal: 2013-02-21
- Причина за премахване:
Гост |
#935 Re:2013-02-21 17:14Добре им го каза! |
Гост |
#936 Re:2013-02-21 17:19Нали това казвам - такива като теб окрадоха България, сега имаме мизерни заплати заради такива червени продажници. Ти с твоя "Лек" труд не бой се ще те хванат скоро, как леко работиш.те. се правиш, че работиш. |
Гост |
#9372013-02-21 17:26Ма вие сте много ограничени хорица бе... 3 изречения знаете и ги повтаряте всеки пост... Ето това е българския манталитет! Много обича да спори БЕЗ доказателства... 4 години ББ нищо не направи. Годините преди това Серго също нищо не направи... Но ако искате да се продължи с това НИЩО, ми гласувайте си за Бойка и тънете още в смрад... и после обвинявайте всички останали, че те са виновни... защото това го можете най-добре ;-) Айде късмети за напред в начинанията и безрасъдието и лек ден ;-) |
Гост |
#9382013-02-21 17:32Единствено само Бойко Борисов оправи кашата на всички преди него правителства и трябва да се продължава така със законови мерки и твърда ръка.Ако не никога няма да се оправим. Винаги ще съм за такива хора които искат да сложат ред, защото в нашата държава трябва да има закон и ред за да се оправи.Истината е ,че тези които досега са се облагодетелствали, те скачат най-много защото им спряха далаверите. Давай Бойко все така. В подкрепа съм на тази петиция и всяка друга, която ще вкара ред в хаоса. Успех на всички от партия ГЕРБ |
Гост |
#9392013-02-21 17:37Бойко Борисов е най-достойния в момента да е премиер. Не искаме русофили разни: станишевци, куневки-пръмовки и психосидеровци. |
REAL TIME |
#9402013-02-21 17:39Откъс от „Задочни репортажи за България“ на Георги Марков Докато го съдеха, из цялата страна се разиграваха оргии от събрания и митинги, на които всеки наричаше Трайчо Костов с най-отвратителни имена. По болниците ни вдигаха на крака за събрания, които завършваха с агитки, скандиращи „Смърт! Смърт!“ Малко неща до ден днешен са ме изпълвали с по-голям ужас и отвращение от тези оргии на човешката ненавист и низост. И българските вестници, които изляха помийни потоци върху Трайчо Костов, никога не намериха и най-малката доблест да се извинят. Много пъти съм се чудил как човек може да чете тези вестници, когато толкова пъти те бълваха купища от лъжи, измами и заблуди, когато изпращаха невинни хора на смърт, когато пееха хвалебствени химни за най-големи престъпления и боготворяха престъпници. Как може „Работническо дело“ да продължава да съществува, когато в броя му от 21 декември 1949 година името на Сталин е споменато над 300 пъти?… Но онова, което ме порази тогава, беше освирепяването на нашите другари, „активистите“. Имаше толкова граждани, които предлагаха какви ли не жестоки наказания за човека, когото година преди това боготворяха. Имах чувството, че бясната омраза срещу Трайчо беше тяхна лична органична необходимост, те имаха тази нужда да мразят и Сталин я удовлетворяваше. Когато беше съобщена новината за обесването му, имаше хора, които започнаха да танцуват. Един невзрачен лекар, който след година щеше да се издигне до шеф на правителствената болница, вървеше по коридора на санаториума и казваше, че това бил най-щастливият ден в живота му. Това не беше фанатична лудост, а необходимост, командвана от угоднически инстинкт. Защото, забележете, всички тия другари мразеха Трайчо Костов ПУБЛИЧНО. Мразеха го, когато други можеха да ги видят и чуят. Мразеха го, защото тази омраза се заплащаше богато, възнаграждаваше се като подвиг. Не мислете, че те, в огромното си мнозинство, вярваха във вината му. Ако някой от тия пълни с омраза хора твърди, че е повярвал — или е бил безкрайно тъп, или пък просто лъже. Виждах ясно, че те знаеха, че Трайчо е невинен, но сякаш имаше лудо надпреварване всеки да излъже всекиго, че Трайчо е виновен. Врагоманията се развихряше с убийствена сила. Може би мнозина се опияняваха от нея, защото тя освобождаваше въпросните човеци от всякакви човешки задръжки. Нека поне днес не се лъжем, като удобно виним за всичко Сталин. Трагичната истина е, че Сталин не беше сам, че Сталин никога нямаше и да съществува, ако не бяха сталинчетата, хилядите и хиляди негови последователи, безименни злодеи! ....Историци и психолози ще кажат, че връзката е взаимна, а пък аз вярвам, че не Сталин създаде тях (както мнозина смятат), а че те създадоха Сталин и чрез него дадоха най-съвременното име на злото — сталинизма. Ако трябва да дам една точна характеристика на Сталинчето от мое време, ще кажа: това беше мъничко, енергично, амбициозно, злобно самотно същество, за което командуването, малтретирането, заплашването и тероризирането на други човешки същества бе психопатологична необходимост. Сталинчето искаше да бъде забелязано, че съществува, искаше светът да го види, да го чуе и някак да му се поклони. И тъй като обикновено му липсваха способности да бъде добър земеделец, шивач, стругар, артист, тъй като му липсваха способности да бъде обикновен трудещ се човек, у него се бяха напластили завист и омраза към всички, които притежаваха тези способности, към добрия, човечен, хармоничен свят на толерантността и любовта, в който нямаше място за бесове. За нашите български сталинчета революцията не е била никога нищо друго освен удобен претекст за пускане в действие на струята от низши страсти и инстинкти, на дяволско удовлетворение, на болезнен комплекс за малоценност. Бруталното физическо смазване на чуждата воля се превръщаше в триумф на собствено превъзходство. Партията, социализмът и комунизмът бяха оправданието. И всред тази глутница ние трябваше да живеем и да вярваме в човека. |
Гост |
#9412013-02-21 18:13Няма какво, то е ясно - ТОЙ E !!! |
Гост |
#9422013-02-21 18:18Благодарна съм, че мога да бъда свободна! Вярвам, че правителството на г-н Бойко Борисов, ще помогне България да тръгне напред, за едно моля- да се въведе вероучение в училищата! С нами Бог! |
Гост |
#9432013-02-21 18:20Edinstveno Borisov se vijda che pravi neshto za tazi darjava vsqko nachalo e trudno prosto v bulgaria nesa sviknali horata danekradat i zatova ima i nedovolni |
Гост |
#9442013-02-21 18:26Г- н Борисов може да е допускал грешки,но досега той е единствения политик който заслужава подкрепата на народа,защото никога не се разграничавал от него! |
Гост |
#9452013-02-21 18:28da izgonim dps |
Гост |
#946 Гост2013-02-21 18:32Всичко товва е резултат от наслагване, сметките за ел.енергия просто "Преляха чашата"- ТОВА Е РЕЗУЛТАТ ОТ ТЯХНО УПРАВЛЕНИЕ И ВЗЕМАНЕ НА РЕШЕНИЯ!СТИГА СА РЕШАВАЛИ!!!ВИДЯХМЕ РЕЗУЛТАТИТЕ |
Гост |
#9472013-02-21 18:43Борисов да насочи усилията си в икономиката, животновъдството и земеделието.Магистралите да са на втори план. Ако има развита икономика ще има пари за всичко друго. |
Гост |
#9482013-02-21 18:50Добре е да си изкара мандата защото много се притеснявам, че ще настъпи анархия. Лошо ще е ако се влоши икономическата ситуация. |
Гост |
#9492013-02-21 19:01Я не пишете,че Българите били мързеливи и нямали работа.Как не ви е срам.Аз се махнах от България,защото бъдеще за мен и моите бъдещи деца не виждам.На 25 години съм .Работя по 12 часа,но знам за какво.Заплащането ми 100 кратно повече от това,което получавах в България преди да остана без работа.И не не съм мързелива и не живея в малък град.6 месеца бях безработна или ''нямах достатъчно стаж и опит'' или трябваше да чакам ''те щяха да ме потърсят'',докато накрая не ми писна и не си събрах куфара.Къде да го натрупам този опит и стаж,като никъде не искат да ме вземат да работя,а перспективата да работя по морето сезона,където вместо да те осигуряват за 12 работени часа в които ти скъсват задника от работа те ти плащат само за 4 не виждах.Това е нашата България и нашите мили управници.Това направиха с младия народ,принудиха го да се махне.Съгласна съм да работя,да давам всичко от себе си,но да ми плащат като на бял човек и когато вляза в магазина да не гледам,кое колко струва,а да пълня количката с това,което ми се иска. За жалост България се превърна в наша мащеха и ние за нея съществувам само,когато трябва да си платим данъците.''Иначе сме мързеливи и не ни се работи и нищо не заслужаваме.'' |
Гост |
#9502013-02-21 19:06Подкрепям Бойко от все сърце,но няма смисъл след приетата оставка.Ще се преброим на изборите. |
|
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
Подписка против касирането на епархийския избор на кандидати за Сливенски митрополит
ОТВОРЕНО ПИСМО – ВЪЗВАНИЕ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КАНОНИЧНАТА СЪБОРНОСТ НА ЦЪРКВАТА ХРИСТОВА
Петиция за импийчмънт на Румен Радев от поста президент на Република България.
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
ДА ПОДКРЕПИМ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК!
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
ВТОРА КАТЕГОРИЯ ТРУД ЗА УЧИТЕЛИТЕ
11422 Създадено: 2024-10-12
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
2779 Създадено: 2024-10-30
Решаване на проблема с водата в гр. Шумен
1821 Създадено: 2024-11-05
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
951 Създадено: 2024-10-25
Не връщайте куче МАУСИ на насилника Тодор Чолаков от град Пловдив!
834 Създадено: 2024-11-01
ВЪН пиесата "Оръжията и човекът" от Народния театър!
1293 Създадено: 2024-09-30
Промени в образованието на децата със СОП
598 Създадено: 2024-10-18
ПОДПИСКА ЗА СПИРАНЕ ПРОЦЕДУРАТА ЗА ИЗБОР НА НОВ ГЛАВЕН ПРОКУРОР
568 Създадено: 2024-10-29
ПЕТИЦИЯ ЗА ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКОТО БИОЛОГИЧНО ЖИВОТНОВЪДСТВО
9742 Създадено: 2024-06-24
ПРИЗИВ КЪМ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ПРОЦЕДУРАТА ЗА ИЗБОР НА БОРИСЛАВ САРАФОВ ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ и започване на нов, прозрачен и демократичен процес
355 Създадено: 2024-10-15
Да опазим Мотописта
1158 Създадено: 2024-10-02
За връщане на старите правила в ТЕЛК комисиите! За не спиране пенсионните и социални плащания на хора, спазили три месечния предварителен срок за подаване на документи!
307 Създадено: 2024-10-24
Не на насилието над бездомни животни!
254 Създадено: 2024-10-26
Възстановяване на Г-жа Касабова на позицията директор в ОУ К. Арабаджиев, до провеждането на редовен конкурс и назначаването на законен заместник.
229 Създадено: 2024-10-20
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
8750 Създадено: 2024-04-12
Петиция относно дискриминационния закон за задължителната диплома за завършено образование за придобиване на шофьорска книжка
347 Създадено: 2024-09-26
Незабавно отзоваване на посланик Юрий Щерк и обяснение по официалната позиция на Р. България за конфликта в Газа
511 Създадено: 2024-04-13
"Архитект Димитър Гочев: Подкрепа за студентските права и качество на обучението!"
116 Създадено: 2024-10-23
Любомир Чакъров - независим кандидат за Обществен посредник (Омбудсман) на Пловдив
325 Създадено: 2024-10-03
Подписка за изграждане на пешеходна пътека
103 Създадено: 2024-10-20