В подкрепа на правителството на Бойко Борисов

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията В подкрепа на правителството на Бойко Борисов

Гост

#651 Re:

2013-02-21 03:17

#16: -

Съгласна съм!

Гост

2013-02-21 03:24

ne ni izostavqi Boiko otide6 li si ti ne ni 4aka ni6to dobro. ne iskame dugan stani6ev i vsi4ki te mutam palqt4ovtsi. tezi hora trqbva da sa vav zatvora a ne v parlamenta.Balgariq ti vqrva i se nujdae ot teb ina4e Gospod da noi e na pomo6t......................

Гост

#653 Re:

2013-02-21 03:24

#649: -

от каде ще се заварнеш бе мойто момиче да баршеш газа на някоя грацка баба?

Гост

2013-02-21 03:32

ГОСПОДИН ПРЕМИЕР,ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ ПИСАХ ДО ВАС . МРАЗЯ КОМУНИСТИТЕ.МЕТОДИТЕ ИМ СА ЕДНИ И СЪЩИ.ПОКАЗАХА ГО И ПОСЛЕДНИТЕ СЪБИТИЯ В СТРАНАТА.ТЯХНАТА ПАРТИЯ "МАЙКА" ГИ МОДЕЛИРА ТАКИВА-АЛЧНИ ,ПОДЛИ И ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ.И НЕЗАВИСИМО,ЧЕ СТЕ В ОСТАВКА,МНОГО ИСКАМ ДА СЕ СРЕЩНА С ВАС.
ИЗПРАЩАМ ВИ КОПИЕ ОТ ПИСМОТО МИ:
До
Министър Председателят на Република България
Г-н Бойко Борисов
Господин Борисов,
Силно съм притеснен и потресен от наглия начин по който бях освободен от длъжността Управител на „Система за Агропазарна Информация-САПИ“ към МЗХ и предоставянето на дружеството като поредната „фамилна“ фирма на проф. Светла Бъчварова ( бивш председател на Селскостопанската академия), член на НС на БСП и председател на Съвета на НС на БСП по селско и горско стопанство и развитие на селските райони.
Дружеството събира агро-пазарна ценова информация,която е официална за провеждането на обществени поръчки по снабдяване с хранителни стоки на общински и държавни структурни .Единствено по рода си за територията на страната ,дружеството се явява и официален източник за информация по отношение състоянието на пазара на селскостопански стоки и услуги -хранителни стоки,зърнени култури,препарати растителна защита ,торове и др.. Информацията на „САПИ“ се изпраща в структурни звена Европейския съюз и Евростат. Такава информация , попаднала в ръцете на политически опоненти ,може напълно съзнателно да бъде преиначена и ползвана с комерсиални и пропагандни цели.
Моля Ви за лична среща,в която да ви запозная подробно със случая и ви предоставя доказателства.Спрямо мен се подходи изключително нагло,инсценира се анонимен донос,който не отговаря на истината.От вътрешна информация от МЗХ,ми беше подхвърлено ,че проф. Светла Бъчварова проявява силен интерес към дружеството и чрез влиянието на политическата партия в която е на отговорен пост,цели моето отстраняване и назначаването на мое място на нейно подставено лице. За съжаление това е вече факт. Без причина и виновност,без дори среща с принципала ,бях отстранен.
Господин Премиер,
Аз съм вдовец, с три деца-двама студенти и ученичка в шести клас. Съпругата ми почина преди по-малко от година/на 02.03.2013г.,ще се навърши година от смъртта и/,от злокачествено туморно заболяване на мозъка. Поставен съм в крайно тежка ситуация,съвсем неправдиво и тенденциозно с цел удовлетворяване на лични интереси.Всичко свързано с отстраняването ми се извърши тайно.Не ми е връчена дори заповед за прекратяване на договора,нито пък съм запознат ,какъв е повода.
Обръщам се към Вас,тъй като зная ,че сте коректен и правдив човек . Сигурен съм ,че сте много зает с решаването на важни въпроси,които касаят бъдещето на държавата,но искрено се надявам в натовареното Ви ежедневие,да отделите малко време за кратък разговор с Вас,тъй като има подробности, с които смятам че е редно да Ви запозная лично.
11.02.2013г. С уважение:
София /д-р Недев/

Гост

#655 Re: da

2013-02-21 03:33

Гост

2013-02-21 03:38

Boli me za Bulgaria......

Гост

#657 Re: Re:

2013-02-21 04:00

#653: - Re:

НЕ ГАЗА НА ГРЪЦКА БАБА МОЖЕ ДА БЪРШЕШ ТИ СКОРО,АЗ ЖИВЕЯ В СКАНДИНАВСКА ДЪРЖАВА И ПАРИТЕ,КОИТО ВЗИМАМ ТИ НЕ СИ ГИ СЪНУВАЛ.МАХНАХ СЕ ОТ БЪЛГАРИЯ,ЗАЩОТО ТАМ ПОВЕЧЕ ОТ 800 ЛЕВА НЯМА КАК ДА ВЗЕМА.И НЕ МИ КАЗВАЙ,ЧЕ ЖИВЕЕШ МНОГО ДОБРЕ,ЗАЩОТО НЯМА ДА ПОВЯРВАМ.ЛИПСВА МИ БЪЛГАРИЯ,НО ДОКАТО ТЕЗИ ИЗЕДНИЦИ НЕ СЕ МАХНАТ И НЕ ГИ СМЕНЯТ ХОРА,КОИТО МИЛЕЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ ЗА НАС БЪДЕЩЕ НЯМА.

Гост

2013-02-21 04:11

i men me boli za balgariq za tova mahaite se dps,bsp i ti Boiko.Dolu lapite ot balgariq dostata4no q izpolzvahte i kradahte.ne vi iskame.

Гост

2013-02-21 05:27

Искаме СИ Бойко....Защото той е Единствения човек във властта, на който му пука за държавата ни и народа това е Бойко Борисов.

Гост

2013-02-21 05:27

Ей, тарикат/ти, ако знаех че мислите разни петиции за да изкарате пари нямаше да си правя труда ...

Гост

2013-02-21 05:30

Boiko Borisov e nai-iskrenia i priam minister koito sme imali za minister. Toi napraviha mnogo za nas, za poslednite 23 godini nikoi ne e napravil pove4e ot nego. Triabva vsi4ki nie da go ubedim da ostane i raboti za nas. Blagodaria mu za vsi4ko koeto postigna! I e maj s dostoinstvo, v4era toi go dokaza
BostonUSA

2013-02-21 05:39

Бойко Борисов е последният шанс за България!!!

Гост

2013-02-21 05:58

Dano uspeem !!!!!!

Гост

2013-02-21 06:02

БОЙКО ДА СИ ХОДИ, СТИГА ТОЛКОВА !!!

Гост

2013-02-21 06:10

Buzmojno nai dobroto pravitelstvo ot 23 godini nasam.Te ne sa magiosnici za da opravqt bakiite na predishnite pravitelstva za tri godini.Haznata e ograbena do duno i Gospod Bog da sleze ne moje da se spravi za tolkova kratko vreme.Napraviha dostatuchno mnogo i trqbva da im dadem vuzmojnost da zavurshat zapochnatoto.Vqrvam v tqh i gi podkrepqm!
valentina

2013-02-21 06:14

ako znaeh kade givee shtqh da otida pred tqh i da kre6tq 4e e vreme da se varne na rabota.stiga gluposti ne si zaslugava da se gertva za kakvo??koito go oceni dobre koito ne 6te go oceni po kasno.Boiko ovce mnogo ne izostavqi naroda mn hora ti vqrvat naistina

Гост

2013-02-21 06:27

Lumpeni i hora koito nikoga ne sa imali rabota, njamat obrazovanie, njamat mozuk da misljat gradivno, koito znajat samo da rushat i da mizerstvat - rushat! Tova sa tezi vandali koito sa protestirali protiv ligitimno gradivno pravitelsvo, koeto naj-posle dovede BG do polozenie da bude yvazavana durzava s pozitiven rastez v ikonomikata, politikata, mezdunarodnite otnoshenija - da ne se sramyva chovek che e chalgarnica na prostaci koito samo rushat i iskat nagotovo! Bojko trjabva da bude preizbran i shte bude! Chalgarite razrushiteli da idat da porabotjat navun da vidim dali njakoj shte gi iztrae njakude....dori v Afrika njama da gi iskat....

Гост

2013-02-21 06:28

edinstveno pravitelstvoto na Boiko B orisov e sposobno da NAPRAVI RADIKALNI PROMENI ZA DA podobri ikonomi4eskiq rastej na stranata ,NAKA GO PODKREPIM I ZA VTORI MANDAT

Гост

2013-02-21 06:31

За развитието на България и против Комунистите,които вече 20 години мътят водата в парламента !

Гост

2013-02-21 06:32

Само напред !

Гост

2013-02-21 06:44

podkrepiam no smiatam 4e se vidia 4e nikoi ne e gotov a i ne jelae vlasta v momenta
Радост

#672 Re:

2013-02-21 07:00

Герб е силата, което наложи плащане на данаци на наемодателите, проверки на заведенията, зада има реално плащане на данъци.

Гост

2013-02-21 07:03

а сега на къде, се питат тези които поискаха оставката.защото и те не знаят посоката

Гост

2013-02-21 07:04

Бойко е с народа..но не забравяйте че една птичка пролет не прави..Важни са и тези около него.

Гост

2013-02-21 07:06

Надявам се да има достатъчно разумни и почтени хора в България, за да се противопоставим на организирания от БСП и другите престъпни политици уличен натиск. Единствен политик, на който можем да имаме доверие и който е способен да изведе страната от предизвикания хаос, е БОЙКО БОРИСОВ.