В подкрепа на правителството на Бойко Борисов
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията В подкрепа на правителството на Бойко Борисов
Гост |
#1101 Re:2013-03-08 14:12подписали сте се 21.625 а на улицата са повече от 100.000 и стават още повече с всеки изминал ден.та да питам само те ли са народа или вие.чак ставате смешни. |
Гост |
#1102 Re: Re:2013-03-08 14:27ха ха хаа виж ти електората на Бойко се стопил до 21.646 души.с тях ГЕРБ и парламента няма да види.:)))))
|
гост |
#11032013-03-08 15:33 Ха,ха,ха. Петицията събира подкрепа без публичност и реклама, а и не всеки може и има достъп. Ние не сме като червените кифладжии дето по цял ден висят по улиците и събират подписи за какви ли не "благородни" каузи и чакат някой да ги подлъже с помия, па после се чудят как да го сменят и свалят. Тоя път ако ги изберете пак другарите , ше си ги сваляте сами /ако са ви останали сили след "успешното" им управление/. Хубавото ще е ,че и тъпаците тогава доста ще са намалели. |
Гост |
#1104 Re: Re: Re:2013-03-08 15:35"аз плащам,аз строя аз,аз".държавата това съм аз.плаща той плаща ама с чии пари- с нашите не с тези от банковата му сметка.така плаща че фирмата строител на магистрала тракия още и лев не е видяла.и те ще му спретнат един протест с багери и строителни машини че свят ще му се завие. |
гост |
#11052013-03-08 18:01От комунизма ми остана една камарка документи/чакахме и недочакахме десетилетия/-вноска за жилище,за кола,за телефон и т.н.От материалните благини не достигаше нищо до простосмъртните поданици.Потърпевш на няколко престъпления тогава,сам откривах извършителите и предавах на милицията, но нито някой ми възстанови щетите ,нито бяха осъдени.Това,което става сега не ме изненадва. Нищо ново , само мащаба е друг.Никакви приказки как от 23 години се сгромолясала страната не ми се връзват. Докато има хора,които безнаказано грабят , не чакайте и серсеми да работят и чакат цял живот. Народа е деморализиран и обезверен от перверзията.Ние сме материалисти и неверници.Не си правим труда и сме негодни за добра обща кауза. Дърдалещи се на дребно -всеки сам за себе си или за групата си.Никакви изводи за причинноследствената връзка от десетилетия насам далавери и безобразия.Не се взимат впредвид милиарди прахосани средства и простотии , а се вкопчват в отделни мелочки.Да махнем партиите от прехода -ми махнете я де, та е една.Вярвам в източноперсийския ни произход-там и до днес пущуни с големи плетени каскети блуждаят в племенни съюзи, без държава,всеки срещу всеки. |
Гост |
#11062013-03-08 19:24Грешките на Бойко са от недостатъчен опит в управляване на държава, но най-големите му плюсове са, че работи за благото на страната и който не издържа на темпото си отива; работи въпреки липса на конструктивни идеи и предложения както от опозицията, така и от същия този народ; Как да работиш като постоянно ти залагат все нови и нови капани, а трябва да се реагира и на заложените от предните правителства? Дори протестиращите не могат да си формулират собствените искания или поставят неизпълними - това потвърждава израза за "матриала". За да управлява добре и без сътресения, трябва му коректив, но компетентен и добронамерен (дали ще се нарича правителство в сянка, комитет или комисия, няма значение). А израза"аз плащам,аз строя аз,аз" е отправен към опозицията като упрек, а не към народа. На този етап, след натрупания опит и осъзнаване на допуснатите грешки, няма на кого другиго да разчитаме. Подкрепата се изразява и има полза от нея на избори, затова го подкрепям и сега и на избори. |
Гост |
#1107 Re:2013-03-09 09:46хвалете си Бойко колкото искате това е ваше право но моля ви не ни го натрапвайте на нас инакомислещите.през управлението на никое друго правителство не са се самозапалвали хора ,а досега са вече трима.във всеки град ли трябва да горят живи факли за да се разбере че площадната демокрация не желае България да бъде управлявана от политици които вече са се провалили в опитите се да управляват.искаме в управлението на държавата да влезат нови личности които да работят за държавата и интересите на обществото а не за собственото си благополучие.населението тъне в мизерия и нищета а министрите си раздават 5.5 милиона бонуси и купуват нови коли за 8 милиона.назначават любовниците си с 8000лв заплати и без никакви дипломи.как така Бундестага в Германия имат само една кола 10 годишно ауди,а в "богата" България всички депутати и министри се разкарват с коли S класа.на този пир по време на криза трябва да се сложи край веднъж и завинаги. |
Гост |
#1108 Re: Re:2013-03-09 09:56 |
Гост |
#11092013-03-09 10:09и това е интересно: http://www.focus-radio.net/?action=news&id=646537 |
Гост |
#1110 Re:2013-03-09 10:30фискалния резерв оставен от Станишев вече го няма.когато фактите говорят и премиера в оставка Борисов трябва да замълчи. |
Стефана Пеева Гост |
#11112013-03-09 11:09Бойко е единствения шанс на Бълагия да продължи пътя си към Европа. Защо не се оценява направеното от него? |
гост |
#11122013-03-09 11:29Никой не е казал ,че ГЕРБ са идеални.Сигурно не са , но това е реалистичното човешко поведение- с процент мърша.Като гледам доста енергично тя се прочиства. За сметка на това в БСП са все хубави хора. Досега никой не е чул от тях някой да е кривнал-просто идеални.Защо ли? Аз мисля ,защото там кусур не си връзват за таквизи неща. Споровете са само принципни и на високо ниво.Дружно и мирно си съжителстват принципните другарчета. Цари идилия , само дето извън нея цари мизерия.Кой интелигентен човек би приел това за нормално- та то само като вероятност е невъзможно. На везните пак се слагат несъпоставими неща- кокошкар гербаджия в сравнение с какво/с идеалните задружни другарчета/? Та кой ви пречи да си намерите и организирате по-свесни от ГЕРБ , сигурно иска доста пот и работа и не е като само да се изказват и драскат позиции и мнения. |
Гост |
#1113 Re:2013-03-09 11:44ще се намерят и по свестни от ГЕРБ в България има доста знаещи и можещи хора на които може да се гласува доверие и ние ще ги открием.стига стари муцуни в политиката.вече има и нови партии ще видим какво ще предложат те.в живота несменяеми хора и партии няма. |
Гост |
#1114 Re: Re:2013-03-09 11:50управлението на държавата не е втори тотошанс.провалил си се веднъж напускаш политиката и те замества друг.това се отнася за всички управлявали досега.не помня до сега народа да е давал на някого втори мандат и сега няма да стане. |
Гост |
#1115 Re: Re: Re:2013-03-09 12:05„Българските управляващи разбират само срама, но не и вината, каза миналото лято Бриджет Чернота, бивш докладчик за България в ЕК и добави, че да се строят пътища е лесно, съвсем различно е да се изгради честно, усърдно, работещо и надеждно общество.“ |
Гост |
#11162013-03-09 12:53Как да не виждаш-БСП е вече с колко провала, ама си стои и народа им дава шанс постоянно. |
Гост |
#1117 Re:2013-03-09 13:33глас народен глас божи.:))))) това между другото.още ли не сте разбрали какво иска площадната демокрация-смяна на целия модел на управление на държавата граждански контрол върху всички структури на управление чрез граждански надпартиини организации,участие и на граждани а не само на партиини структури в работата на парламента и министерския съвет.не желаем повече да бъдем премиерска република в каквато ни превърна премиера в оставка Борисов.искаме парламентаризъм а не авторитарно премиерско управление.народът е този който плаща заплатите на управляващите и трябва да знае защо им плаща.да се знае че професия депутат или министър повече няма да има.не си оправдал доверието което ти е гласувал народа заминаваш си и те замества друг които може. |
Гост |
#1118 Re:2013-03-09 18:37А знаеш ли,че си кретен?!Благодарение на индианци като теб с които е пълно ще има още много да изискваме без резултат. |
Гост |
#11192013-03-09 18:47Толкова заблудени овце на куп не бях виждал скоро.Няма спасение за вас индианци.21652 идиота за които е по-важно Бойко да се върне отколкото собственото им бъдеще са подписали това недоразумение.Как се наричат подобни индивиди?!Мазохистично настроени РОБИ може би.За петицията за енергийна независимост,която е една от малкото качествени и която ще повлияе много положително на бъдещето ни и която не е от вчера има само 5115 човека подписали!?!?!Това е направо трагично хора.Изглежда си заслужаваме напълно положението в което се намираме и дори ни е малко.Аз се отказвам да коментирам повече защото това с което се сблъсквам е тотална липса на интелект от болшинството Българи.Да ни е честито! :( |
Гост |
#1120 Re:2013-03-09 19:11Наистина сме гамени,но такива като теб рядко биват.Ти си по-скоро от рода на безмозъчните промивки наречени заслужено олигофрени. |
Гост |
#11212013-03-10 00:48ОБЕЗАТЕЛНО Г-Н БОРИСОВ ТРЯБВА ДА НАПРАВИ НОВ КАБИНЕТ,С НОВИ ХОРА,ВЯРВАЩИ В БОГ.ДА РАЗКАРА М. НАЙДЕНОВ И Д.ДОБРЕВ.ТА ТОЙ НЕ ЗНАЕ ЛИ,ЧЕ ТЕ СА МАСОНИ-СЛУЖИТЕЛИ НА ДЯВОЛА?И ПОСЛЕ ДА ПРЕНАРЕДИ ПРЕУРИТЕТИТЕ СИ,ДА ЗАПОЧНЕ ДА МИСЛИ И ДЕЙСТВА ПО НАЙ-ПРАВИЛНИЯ НАЧИН ВЬВ ВСЯКА ЕДНА СВЕРА И ДА СИ СВИРЯВА ЧАСОВНИКА,КАТО СЕ ВСЛУШВА В ГЛАСА НА НАРОДА.ДА ОСТАВИ АМЕРИКА И ТОЯ МАСОН ОБАМА,НЯМАМЕ НУЖДА НИ ОТ ТУРЦИЯ,НИ ОТ КАТАР.ОБАЧЕ АКО СЕ ОБЬРНЕМ КЬМ ИЗРАЕЛ И СТАНЕМ КАТО БРАТЯ С ТЯХ,ЕЙ ТОГАВА БОГ СЬС СИГУРНОСТ ЩЕ НИ БЛАГОСЛОВИ.АМИН |
Гост |
#1122 Re:2013-03-10 11:01 |
Гост |
#1123 Re: Re:2013-03-10 11:08 |
Гост |
#11242013-03-10 11:19aaaa |
Гост |
#1125 Re: Re: Re:2013-03-10 11:29за какво Бойко Борисов да продължи да бъде премиер?!-за да изпразни до край фискалния резерв,сребърния фонд и здравната каса.той и неговия кабинет имат богат опит в тази дейност. |
|
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
Подписка против касирането на епархийския избор на кандидати за Сливенски митрополит
ОТВОРЕНО ПИСМО – ВЪЗВАНИЕ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КАНОНИЧНАТА СЪБОРНОСТ НА ЦЪРКВАТА ХРИСТОВА
ДА ПОДКРЕПИМ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК!
Петиция за импийчмънт на Румен Радев от поста президент на Република България.
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
ВТОРА КАТЕГОРИЯ ТРУД ЗА УЧИТЕЛИТЕ
11415 Създадено: 2024-10-12
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
2774 Създадено: 2024-10-30
Решаване на проблема с водата в гр. Шумен
1809 Създадено: 2024-11-05
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
950 Създадено: 2024-10-25
Не връщайте куче МАУСИ на насилника Тодор Чолаков от град Пловдив!
832 Създадено: 2024-11-01
ВЪН пиесата "Оръжията и човекът" от Народния театър!
1282 Създадено: 2024-09-30
Промени в образованието на децата със СОП
598 Създадено: 2024-10-18
ПОДПИСКА ЗА СПИРАНЕ ПРОЦЕДУРАТА ЗА ИЗБОР НА НОВ ГЛАВЕН ПРОКУРОР
568 Създадено: 2024-10-29
ПЕТИЦИЯ ЗА ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКОТО БИОЛОГИЧНО ЖИВОТНОВЪДСТВО
9726 Създадено: 2024-06-24
ПРИЗИВ КЪМ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ПРОЦЕДУРАТА ЗА ИЗБОР НА БОРИСЛАВ САРАФОВ ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ и започване на нов, прозрачен и демократичен процес
355 Създадено: 2024-10-15
Да опазим Мотописта
1158 Създадено: 2024-10-02
За връщане на старите правила в ТЕЛК комисиите! За не спиране пенсионните и социални плащания на хора, спазили три месечния предварителен срок за подаване на документи!
305 Създадено: 2024-10-24
Не на насилието над бездомни животни!
254 Създадено: 2024-10-26
Възстановяване на Г-жа Касабова на позицията директор в ОУ К. Арабаджиев, до провеждането на редовен конкурс и назначаването на законен заместник.
229 Създадено: 2024-10-20
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
8750 Създадено: 2024-04-12
Петиция относно дискриминационния закон за задължителната диплома за завършено образование за придобиване на шофьорска книжка
347 Създадено: 2024-09-26
Незабавно отзоваване на посланик Юрий Щерк и обяснение по официалната позиция на Р. България за конфликта в Газа
511 Създадено: 2024-04-13
"Архитект Димитър Гочев: Подкрепа за студентските права и качество на обучението!"
116 Създадено: 2024-10-23
Любомир Чакъров - независим кандидат за Обществен посредник (Омбудсман) на Пловдив
325 Създадено: 2024-10-03
Подписка за изграждане на пешеходна пътека
103 Създадено: 2024-10-20