Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Гост |
#31262013-06-01 10:18Аз съм само на 16 и не искам да има дим в заведенията, защото ми се живее!! На тези на които им се умира да си пушат навън!!!!! |
Асоциация на пушачите в България |
#3127 Re: Не на връщането на цигарения дим в заведенията2013-06-01 10:29#3125: Бивш пушач!!! - Не на връщането на цигарения дим в заведенията господине Асоциацията работи на доброволен принцип на нас никой не ни плаща за разлика от "България без дим" на адвентиската Гешанова която щедро се спонсорира от Майкъл Блумбърг и църквата на "Адвентистите от седмия ден".моля ви да не обсъждате делата на една организация която на вас ви е чужда и не ви касае!!! не ни слагайте в контекста свои интерпретации никъде в обръщението не споменаваме че пушенето е здравословно.направихме това обръщение единствено пушачите да не участват в този форум за да им спестим обидите, заканите и псувните които се срещат тук.ние не възнамеряваме да продължаваме диалога с вас и апелираме да бъдете така добър да го направите и вие.дори да продължите повече няма да ви отговаряме. |
Гост |
#31282013-06-01 10:30Нека не правим крачка назад.... |
Гост |
#3129 Re: Re:2013-06-01 10:40#3124: Даниела Димитрова, Варна - Re: Не сме 17 век, когато гласа на народа може да бъде чут само ако хване вилите и отиде пред палата на царя! Ето тук изказвам мнението си. Ще подпиша всяка петиция, ще си дам вота във всяко гласуване... но МОЛЯ - не ми казвайте, че да вися по площадите е единствения начин! В държава управлявана от продажни политици 'гласа на народа може да бъде чут само ако хване вилите'. И аз не обичам тълпите, но ако има нов протест ще отида, защото каузата е по-важна от 2 часа от личното ми време. Само писане по форумите няма да има ефект върху политиците, които се стряскат единствено от скандиране на 'ОСТАВКА'. Колкото и да си пишем по форумите, мнението ни ще бъде умаловажено от политиците. Гласът ни няма да бъде чут без масов протест!!! |
Гост |
#31302013-06-01 10:46От нас също зависи - да не им го позволяваме! Те много ясно, че ще си гонят милионите!!! |
Гост |
#31312013-06-01 10:46Аз съм пушач, но не искам и дума да чувам за връщане на пушенето вътре в заведенията! Тамън нещо хубаво се случи и веднага това ново правителство реши да ни връща в първобитно-общинния строй с тази си стъпка! А май няма да е единствената като гледам! |
Бивш пушач!!! |
#3132 Re: Re: Не на връщането на цигарения дим в заведенията2013-06-01 10:50#3127: Асоциация на пушачите в България - Re: Не на връщането на цигарения дим в заведенията Господа, Имам само един въпрос, на който не държа да получа отговор, защото противоречието в твърденията ви е повече от ЯВНО - ВИЕ какво правите в диалога, дискусиите и в делата на една петиция, която на вас ви е чужда и не ви касае!!! Защо когато не желаете да има диалог, присъствате въобще тук, а не се грижите за собствена петиция и вот. Присъствието, агитацията и твърденията са ви толкова противоречиви и не на подходящото място, че доброволния принцип на работа е изцяло под въпрос??? Успех в пропагандата:-) |
Гост |
#3133 Re: Re: Не на връщането на цигарения дим в заведенията2013-06-01 10:54#3127: Асоциация на пушачите в България - Re: Не на връщането на цигарения дим в заведенията А ти господине от Асоциацията, защо се бъркаш в делата на 'България без дим', чиято дейност също ти е чужда и не те касае, тъй като не можеш да разбереш каузата на тази организация. На мен никой не ми плаща, за да дам гласа си в подкрепа на петицията или да отида на протест. Доколкото виждам има и други петиции 'За премахване на забраната' с доста вяла подкрепа, така че опитай се да бъдеш полезен там, а не да пишеш обиди срещу хора, които първо не познаваш и второ едва ли си с тяхното образование. |
Асоциация на пушачите в България |
#3134 Re: Re: Re: Не на връщането на цигарения дим в заведенията2013-06-01 10:55#3132: Бивш пушач!!! - Re: Re: Не на връщането на цигарения дим в заведенията както виждате вече се оттеглихме от форума ви.сега задоволени ли сте? |
Гост |
#3135 Re: Re: Re: Re: Не на връщането на цигарения дим в заведенията2013-06-01 11:13#3134: Асоциация на пушачите в България - Re: Re: Re: Не на връщането на цигарения дим в заведенията Нямам нищо против присъствиети ви във форума, стига да не ръсите обиди. И разберете, тази петиция НЕ Е срещу пушачите, а е ЗА правото на всеки да не бъде тровен от други. |
Гост |
#3136 Re:2013-06-01 11:19 |
Гост |
#31372013-06-01 11:56Не ни е нужен цигарения дим,достатъчно гълтаме замърсен въздух от всякакъв вид,а цигарите - всеки знае какъв враг са и няма защо допълнително да се тровим,да плащаме за отровата,а след това и за лечението от последствието и. |
Гост |
#31382013-06-01 12:33Защо се връщаме назад,след като извоювахме нещо толкова важно като забраната за пушене в заведенията?Нека мислим за децата си и за тези,които идват след нас! |
Bilyana |
#31392013-06-01 12:39"Ако пушенето наистина влияе на посещаемоста в заведенията, трябва да го разрешим и в библиотеките." |
Гост |
#31402013-06-01 13:10Пушачите да не стават отровители! Искаме си въздуха! |
Гост |
#31412013-06-01 13:26Уважаеми Дами и Господа!Не пуша,мисля как да осъзнаете,вредата от дима в затворено пространство.Знаете ли какво пожелавам на тези,които ще приемат,поправката в закона.Всяка година, лично да гледат по 5дк,тютюн.След това да си изпушат реколтата.Да си плащат лекарствата,когато се разболяват и да се пенсионират на 80г.но да работят тежък физически труд.Да чакат без да претесняват за парите от труда си,когато са продали тази част,която не са изПУШИЛИ.Всеки месец да плащат,полагаемото към държ.институции и да се надяват на ДОВЕРИЕ от съзнателните сънародници. |
Гост |
#31422013-06-01 13:43Пушач съм, но съм против промени в закона. Който пуши - това си е негов проблем. Заведенията без цигарен дим на първо място осигуряват работно място за персонала без цигарен дим. Никой няма право да ги трови и на първо място - работодателите. Точка! |
Гост |
#31432013-06-01 13:43дано да има успех |
Гост |
#31442013-06-01 14:09Някой да знае една ползица от цигарите? |
споделям |
#31452013-06-01 15:16На практика не е възможно. Не става. ВИнаги мирише на цигари, когато е разрешено да се пушат. Разделянето на вас ви се струва достатъчно, защото не ви мирише - свикнали сте на дима. Но ние, които не пушим, подушваме вонята от далеч. А в заведенията, където ви се струва че не е задимено, всъщност вони ужасно. Просто вие сте пушачи и не ви прави впечатление. да не говорим, че изродите собственици на заведения слагат местата за непушачи до тоалетните, което е още веднъж доказателство за конфликта около пушенето. Всичко това е разговор с пристрастени хора, наркозависими, но все пак споделям. |
Гост |
#31462013-06-01 15:34Изгонването на цигарите от обществените места беше едно от най-добрите решения на бившото правителство. Премахването на този закон е политически трик, целящ разделението на хората и отвличане на вниманието от най-важния въпрос: Как оставихме Пламен Орешарски да ръководи правителство, подкрепяно ЗАБЕЛЕЖЕТЕ от ДПС и АТАКА !!!! |
Гост |
#31472013-06-01 15:50Съгласен съм,с всичко което прочетох,но не мога да помогна нито с цент!Съжалявам! |
Непушач |
#3148 Re:2013-06-01 16:15Къде е тази "зала за непушачи"? Аз да Ви кажа ли като Ви се пуши да си стоите в къщи? И това, че има достатъчно иЗпарения означава ли, че трябва да мърсим още повече въздуха? Пушенето не е право, то е ПОРОК и вреди на всички, не само на пушача. И собствениците на заведения да не се оплакват, че са правили инвестиции. Във всяко заведение в София, където се пушеше, след 30 минути вътре човек започва да смърди на пепелник. Това не е резултат от инвестиции във вентилацията. |
Гост |
#31492013-06-01 16:42Петицията си е петиция и аз я подкрепям, въпреки, че не съм много сигурна кой точно стои зад този сайт. Аз съм непристрастен пушач и считам, че има голям ефект забраната за пушене на обществени места, защото това е естествения ход на човешката еволюция. |
Гост |
#31502013-06-01 16:56Простотията се възвеси до министерско ниво! |
|
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
Подписка против касирането на епархийския избор на кандидати за Сливенски митрополит
ОТВОРЕНО ПИСМО – ВЪЗВАНИЕ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КАНОНИЧНАТА СЪБОРНОСТ НА ЦЪРКВАТА ХРИСТОВА
ДА ПОДКРЕПИМ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК!
Петиция за импийчмънт на Румен Радев от поста президент на Република България.
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
ВТОРА КАТЕГОРИЯ ТРУД ЗА УЧИТЕЛИТЕ
11687 Създадено: 2024-10-12
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
3517 Създадено: 2024-11-09
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
2915 Създадено: 2024-10-30
Решаване на проблема с водата в гр. Шумен
2304 Създадено: 2024-11-05
ПЕТИЦИЯ ЗА ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКОТО БИОЛОГИЧНО ЖИВОТНОВЪДСТВО
10967 Създадено: 2024-06-24
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
970 Създадено: 2024-10-25
Не връщайте куче МАУСИ на насилника Тодор Чолаков от град Пловдив!
878 Създадено: 2024-11-01
За отстраняване на Зорница Ангелова от ръководството на 22 СЕУ София
763 Създадено: 2024-11-08
Промени в образованието на децата със СОП
615 Създадено: 2024-10-18
ПОДПИСКА ЗА СПИРАНЕ ПРОЦЕДУРАТА ЗА ИЗБОР НА НОВ ГЛАВЕН ПРОКУРОР
613 Създадено: 2024-10-29
Петиция в подкрепа на проф. д-р Андрей Захариев за възстановяване на работа след незаконно уволнение в Стопанска академия "Д.А.Ценов"!
597 Създадено: 2024-11-09
ВЪН пиесата "Оръжията и човекът" от Народния театър!
1470 Създадено: 2024-09-30
Свобода на словото, свобода на творчеството - не на агресията пред Народния театър "Иван Вазов"
416 Създадено: 2024-11-08
За връщане на старите правила в ТЕЛК комисиите! За не спиране пенсионните и социални плащания на хора, спазили три месечния предварителен срок за подаване на документи!
355 Създадено: 2024-10-24
ПРИЗИВ КЪМ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ПРОЦЕДУРАТА ЗА ИЗБОР НА БОРИСЛАВ САРАФОВ ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ и започване на нов, прозрачен и демократичен процес
355 Създадено: 2024-10-15
Не на насилието над бездомни животни!
274 Създадено: 2024-10-26
Възстановяване на Г-жа Касабова на позицията директор в ОУ К. Арабаджиев, до провеждането на редовен конкурс и назначаването на законен заместник.
231 Създадено: 2024-10-20
Община Аксаково да постави "легнали полицаи" пред пешеходните пътеки
150 Създадено: 2024-11-06
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
8759 Създадено: 2024-04-12
Оставка на Васил Василев - Директор на Народен театър "Иван Вазов"
2594 Създадено: 2023-04-04