Открито писмо до премиера Борисов за Морската градина на Варна

Гост

2012-07-09 21:53

Искаме си морската градина на Варна,без сгради,такава каквато е!

Гост

2012-07-09 21:55

Бъдете човек и си дръжте на думата,молим ви

Гост

2012-07-14 22:31

Подкрепям петицията,но ме възмущава това "...до премиера Борисов..." . Тоя да не е бог,бе хора !!!

Гост

2012-07-15 10:38

Бог да пази България и да дава мъдрост на всички!Пожелавам на г-н Борисов смелост и само Бог може да го опази от всички врагове.Бог да благослови всички,които правят добро на българите!

Гост

2012-07-15 13:03

Укрепване и облагородяване на брега да стане само след публично обсъждане на проекта.
Бетон - до 10%!

Гост

2012-07-22 22:22

Поздравления на инициаторите на тези петиции !!! + едно питане: Има ли петиция относно експлоатацията на подземните изкопаеми в България и по-специално ценни метали като злато и мед от чужди фирми ... бих искала и ния да подпиша. От сърце и душа ВИ желая успех!

Гост

#257 Да защитим цялата морска градина!

2012-07-22 22:47

Протест : Да защитим цялата морска градина – понеделник – 18:30 пред Община Варна- http://www.facebook.com/events/404018532979110/

Гост

2012-08-05 18:01

Няма нужда от коментар.

Гост

#259 Re:

2012-08-15 19:08

#31: -

Посетете  Камчия и Паша дере

Гост

2012-08-18 19:36

Аз съм израснал в морската градина и много добре знам в какво прекрасно състояние може да бъде ако кмета и сие пожелаят. Дори така е занемарена че е останала тук таме трева по полянките, изсечени десетки дървета – не засадено нищо и т.н. просто нямам думи да опиша разочарованието си от водената местна политика по отношение на морската градина. Повярвай те ми това е уникален парк – НЯМА другаде по света на източното крайбрежие, извисен над морето, като този ЕСТЕСТВЕН природен парк, белите дробове на половин милионен град.

Предложението ми е следното, възможно ли е МОРСКАТА ГРАДИНА в гр. Варна да получи статут на НАЦИОНАЛЕН ПАРК поради своята уникалност

Свобода

2012-12-12 19:49

Зелените площи и без друго са толкова малко за този град!Моля ви не позволявайте това да се случва!Нека поне малко да милеем за това,което е останало незастроено.И да не позволяваме крайбрежната ивица да е паркинг,непозволяващ да се насладим на най-ценното - МОРЕТО!

Гост

2013-02-27 13:51

АЗ СЪМ ПОТРЕСЕН ОТ СРАСТВАНЕТО НА ВЛАСТТА В БЪЛГАРИЯ С ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ И ПОТЪПКВАНЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА НА РБ ЗА КОЕТО ТРЯБВА ДА СЕ СЕЗИРА ЕВРОПАРЛАМЕНТА ЗА НАЗНАЧАВАНЕ НА СПЕЦИАЛНА КОМИСИЯ ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ НА ГРУПИРОВКАТА ТИМ

Гост

2013-02-27 18:48

Подкрепям всички искания в петицията.

Гост

2013-03-07 19:42

SMART ZA TIM I TEHNITE PODLOGI !!!!!!!!!!!!

Гост

2013-03-27 17:10

Както върви ,ще ни оставят само няколко тесни пътечки , колкото да ходим на работа и за хляб и да се прибираме за дрямка в бърлогите си.

Гост

2014-11-12 09:27

"Една от първите ви заповеди след спечлването на изборите за кмет на гр. София през 2007 г. бе категоричната забрана да се издават заповеди за стоителство на зелени площи – независимо от това дали са включени официално в градоустройствения план на града или не. Тогава мнозина строителни предприемачи протестираха, но гражданите на София ви бяха благодарни за възможността да съхранят своите паркове и квартални градинки от лавината бетон, изсипваща се върху тях." Какво ще стане, ако след няколко дни, не години, в България няма бнито едно дърво, цялата е бетонирана, няма реки, съответно вода, нищо добро, България ще загине!

Гост

2016-06-26 18:11

Надявам се че ще ни обърне някой внимание! Но при такава мафиотска структура като ТИМ които са МНОГО БЛИЗКИ С ГЕРБЕРИТЕ И С БАТ БОЙКО! ТЪЙ ЧЕ ОСТАВА НИ САМО ЕДНО-БЛАЖЕНИ СА ВЯРВАЩИТЕ......!!!!!

Гост

2016-06-26 23:21

Защото не понасям продажничеството на политиците- бивши и настоящи !
Защото не понасям алчността и наглостта им!
Защото не понасям мисълта, че прекрасната ми страна е разграбена, смазана и почти унищожена от ненаситните , 26-години управляващи, техните синове и внуци з заграбили алчно всичко, което могат, строящи и радващи се на имането си !
Защото те, същите, всички управляващи съсипаха земята ни, унищожиха производство,селско стопанство, гори, води, въздух, и продължават да унищожават и малкото останало... Унищожиха и продължават с бесни темпове да убиват и народа!
И още...и още... И когато миналата седмица бях в Морската градина във Варна бях потресена- прекрасната Морска градина, която помня вече я нямаше- занемарена,  зле поддържана, алеята водеща до  басейна - в окаяно състояние...НО чешмата с двата дракона, които не зная какво точно символизират (освен култ към рептилиите и злото!!!)  е нова, гордо красяща новия басейн- и това следва да бъде гордостта на варненци !(???)  Морето, нашето прекрасно м,оре също бързо се унищожава. Всяка сутрин над блока, в който живея (София) сърцето ми се къса, когато  чуя неистово тъжния писък на десетки чайки. Те ровят по кофите за храна. Същото е и в други градове във вътрешността на страната !!! А скоро разбрах, че Община Варна ще слагат метални шипове на стълбовете, защото птиците ЦАПАЛИ града !!! Да сте чули някога подобно безумие ?!! Ами тогава италианците да вземат да унищожат всички гълъби на площада Сан Марко, та те цапат дворците, катедралите и всички старинни сгради отпреди векове .....И още нещо не разбирам - защо морската градина в Бургас е в прекрасен вид, поддържана , чиста, дори с отделна градина за кучета ?!! Значи може . Когато управата на града не присвоява безнаказано средствата, които трябва да отидат в полза на този град и живеещите в него. Варна, Варна, център на древни цивилизации и на безогледно ограбване от полудели от алчност !!!

Гост

2016-06-27 05:22

Обичам Варна ☺

Гост

2016-06-29 16:36

za6toto obi4am I haresvam rodniw si grad tak1vkak1vto e a ne s1s zastroenni trevni plo6ti I parkove da nwma k1de da igrawt decata I da di6ame samo otrovni gazove ot lekite avtomobili I da nwma edno d1rvo da poeme tozi v1gleroden dvuokis I da praizvede kislorod da di6ame 4ist v1zduh............