Ние искаме оставката на членовете на управителния съвет на БФВ!

Гост

2012-05-16 11:22

оставка на членовете на управителния съвет на БФВ

Гост

2012-05-16 11:25

изгонете търговците Лазаров и Ганев от храма...

Гост

2012-05-16 11:26

Крайно време е да се спрет ова безобразие и своеволие! Кайно време е някой да каже стига толкова! Крайно време е да няма крепостни спортисти!
ivo

#204 Re:

2012-05-16 11:29

#196: неук -

'Ако някой ми даде разумен отговор на следните въпроси бих се подписал под подписката'

Dobre kakto pojelaesh

1. Кое ръководство върна България обратно в Световната лига (тука някой по млади участници може да не си спомнят този факт)

Yavno i na teb ti kuza malko istoriyata: Pravata na bulgariya byaha spryani zari zaduljenieto koeto imash BNT kum Mejdunarodnata federaziya po volleyball. Ili po tochno tyahnoto neplashtane. YASNO???

2. През 2007 г кой уреди България да получи Wild card за участие в Световната купа в Япония

Mi vurni se malko nazad i shte vidish pri glasuvaneto na mejdunarodnata federaziya koi sa se glasuvali za Bulgaria. I tuk nyamat golyam prinos.

3. При кое ръководство на федерацията България за първи път ще бъде домакин на финалите от Световната лига

Zaslugata tuk e na Bat Boyko che napravi zalata. Svetovnata federaziya mnogo puti e kazvala che ni trybva samo edna zala otgovaryashta na iziskvaniyata za provejdane (ako ne se luja s kapazitet mejdu 8000 i 10000).

3. При кое ръководство на федерацията България беше домакин на Европейската Олимпийска квалификация

Yavno moy chovek na teb izobshto ne ti funkyionira grahovoto zurno deto go imash v glavata si. Mnogo lesno mojesh da proverish dokumentaziyata na FIVB, protokolite i metodologiyata po koyato se opredelyat tezi neshta. Za razlika ot Bulgarskata, ima pravila,PISANI, i se spazvat. Gorniyat otgovor vaji i za tozi.

4. При кое ръководство на федерацията България получи безпрецедентно второ домакинство на Олимпийска квалификация

Dobre naistina. Misleh che pone grahovo zurno imash v glavata no sum se oburkal. Tova e domakinstvoto na Italia i nie go otkupihme. Pak ti kazvam. Pari ot byugeta. Tuk moga da priznaya chast ot zaslugata na Federaziyata che pone sa si napravili truda da ya poiskat.

Или си мислите, че тия нещата ей така падат от небето и на нас по някаква причина са длъжни да ни ги дават автоматично, или пък Радостин Стойчев като супер треньор ги е извоювал. Да Радо Стойчев е треньор от световна класа, това няма как някой да отрече, но къде - Тренто, а вижте сега какъв отбор е Итас Диатек Тренто и го сравнете по постове с националния отбор на България, че в Тренто е "каймака" на световния волейбол !!!

Da i v tozi kaymak imame trima predstaviteli, na koito dvama iskame da im biem shuta.

Ya idi kaji na sekretarkata na Federaziyata da ti napravi edno kafe i se uspokoy. Platena pisarushka zburkana.

Гост

2012-05-16 11:31

samozabraviha se... pravi sa vsi4ki uspeli sportisti da se otkazvat ot nacionalnite otbori

Гост

2012-05-16 11:33

ВЪРНЕТЕ ТРЕНЬОРА НА НАРОДА! ВЪРНЕТЕ НИ РАДО СТОЙЧЕВ! И НИКОГА ВЕЧЕ НЕ НИ ВРЪЩАЙТЕ НАСТОЯЩИЯ УС НА БФВ!

Гост

#207 Re: Re:

2012-05-16 11:40

#204: ivo - Re:  

Ивчо ивчо, първо почни да пишеш на кирилица, азбуката на баща ти а после ми давай акъл

ivo

#208 Re: Re: Re:

2012-05-16 11:44

#207: - Re: Re:

Ivco mojesh da mi kazvash kato me pocherpish edna bira. Shto se otnaslya za kirilizata sujalyavam non ne sum v BG v momenta i na laptop-a mi nyama bulgarska klaviatura.

neshto drugo predi da ti teglya edn mayna. Vij za po malko ot 24 chasa kolko narod veche sa se podpisali.

Гост

#209 Re:

2012-05-16 11:50

#196: неук -

Аз имам няколко въпроса затеб:

1. Федерацията ли построи залата и без нея щеше ли да има домакинство?

2. Мислиш ли, че изгониха Стойчев заради загубата от Германия или защото ги е страх от него?

3. Мислиш ли, че в тази ситуация ще намерят нов треньор?

4. Щеше ли да има по-добри резултати с друг треньор предвид играчите с които разполагаме?

5. Какви успехи имаха Тренто преди Радо Стойчев?

6. Казийски щеше ли да е играча който е днес ако Стойчев не му беше треньор през цялата му кариера?

7. Владо Николов щеше ли още да играе волейбол ако Стойчев не го беше взел в Тренто?

Гост

2012-05-16 11:56

Оставка на целия управителен съвет

Гост

2012-05-16 12:01

Ако не искаме българският волейбол да падне в ямата на българския футбол-смяна в управителното тяло, нищо друго. Или вече забравихме как поради "административна" грешка на г-н Лазаров преди години националите ни пропуснаха участие на световен форум. Слушайте хора-практици, послушайте Златанов. Той го каза най-добре-работа в дългосрочен план, изграждане на младите смени, приемственост, време за развитие, ане от форум до форум, на парче.

Гост

2012-05-16 12:06

Пълно безумие това което се случва!

Гост

2012-05-16 12:07

Да изчистим България от всичката мърша, това няма да стане за един ден

Гост

2012-05-16 12:11

Не можах да разбера смяната на Радо Стойчев. Причините които изтъкнаха особедно този мазник Любо Ганев са смешни. Мисля че го смениха защото Радо не им е удобен и не искат на неговото име да се запише поредния му успех. И аз да съм тренъор на начионалите на тази предстояща квалификация ще взема квотата. Да Радо Стойчев направи грешка. Не че смени Матей при 18:14 за Германия. Това е нормално защото съм сигурен че и той не е вярвал в обрата. Всеки има нужда от почивка. Грешката му беше че не го върна веднага като видя на къде отива резултата. Той е спечиалист и не може да не усеща нещата. Правил е и други грешки дори в Тренто. Но човешко е да се греши. От 3 години се мъча да гледам всички техни мачове и мога да кажа че съм успял. Против съм тази смяна и искам и желая той да се върне а тези всички които го оплюха да бъдат изритани - всички до един. Дано Радо да превъзмогне обидата и след срешата с Бойко Борисов да е отново в националния отбор. Доколкото до Матей и Жеков мисля че нямат право да се отказват дори това да звучи като солидарност с Радо Стойчев.

Гост

2012-05-16 12:15

Пълна ревизия на федерецията от независим финансов одит-за целия период на властване на Лазаров!Отговорност!!!
ivo

#216 Re: Re:

2012-05-16 12:17

#209: - Re:

Аз имам няколко въпроса затеб:

1. Федерацията ли построи залата и без нея щеше ли да има домакинство?

Emi sus sigurnost pak ti kazvam che ne e federaziyata koyato postroi zalata. Proekta i finansiraneto ako ne se luja e ot predi 5 godini, daje i purvata kpoka na Stanishev. Evropa sprya fondovete zaradi zloupotrebi. Bat Boyko ospya da namali zenata na Arena Armeetz sus okolo 15-20 milion i taka stana realnost. Nyama nachin bez Federaziya, vuprosut e kakvo pravyat neynite clenove. Trybva li da ti napomnyam che problema ne e samo vuv Volleyball-a. Football, Vdigane na tejesti, Hudojestvena gimnastica.

2. Мислиш ли, че изгониха Стойчев заради загубата от Германия или защото ги е страх от него?

Otgovori si ti sam na vupros. V sutreshnoto show na btv, ganev ne otgovori na vuprosa na italianskiya jurnlist che toy znael za smyanata na Radostin oshte predi macia sus Germania. Zaday si vuprosa zashto se sluchva sus vseki uspel volleyball-ist ili trenior. Martin Stoev, Plamen Konstantinov ... da vijdash zakonomwernosti???

3. Мислиш ли, че в тази ситуация ще намерят нов треньор?

Mi nadyavam se. No iskreno se nadyam che tova shte dovede do promeni vuv Federaziyata.

4. Щеше ли да има по-добри резултати с друг треньор предвид играчите с които разполагаме?

Ako imah otgovor shtyah da zalagam, a ne da seda i da ti otgovaryam. V sporta praviloto 1 + 1 ne e 2. Da ti pripomnya li che ot 0:2 sus Braziliya , Italia i Rusiya sme uspyavali da oburnem machovete ... ako ne se luja may i Cuba vednuj. Sporta e neshto koeto ne e tolkova trudno da se predvidi. Zatova subira tolkoz mnogo hora pred ekranite i v zalite.

5. Какви успехи имаха Тренто преди Радо Стойчев?

Tuk me hvana. Ne sum na moya sobstven compyutur i shte ti dam samo statistica na specheleni zagubeni machove:

godina obshto pobedi zagubi

2000/01 28 10 18

2001/02 28 15 13

2002/03 32 15 17

i tnt eto ti sus stoychev

2007/08 34 27 7

2008/09 51 38 13

2009/10 56 47 9

2010/11 52 45 7

2011/12 52 46 6

Superkupata na italia sa ot 2008.  S dve dumi predi soychev byaha posredstven otbor.

2007/08 ITAS DIATEC TRENTINO - Campione d'Italia

2008/09 ITAS DIATEC TRENTINO - Campione d'Europa

2009/10 ITAS DIATEC TRENTINO - Campione del MondoCampione d'Europa - Vincitrice della Coppa Italia

2010/11 ITAS DIATEC TRENTINO - Campione del MondoCampione d'Europa - Campione d'Italia

2011/12 ITAS DIATEC TRENTINO - Campione del MondoVincitrice Coppa Italia e Supercoppa Italiana

6. Казийски щеше ли да е играча който е днес ако Стойчев не му беше треньор през цялата му кариера?

Babami mujka li e??? Ot kude moga da znam. Kaziyski ima edno neshto koeto go otlichava ot drugite ... misli s glavata si... no e prosto chovek, ima vurhove i padeniya.

7. Владо Николов щеше ли още да играе волейбол ако Стойчев не го беше взел в Тренто?

Iskash da kajesh che nyama po stari igraci ot nego. Siguren sum che ako ne v Italia v bulgarskoto purvenstvo shteshe da igrae.

Гост

2012-05-16 12:21

Долу БФВ!!!!

Гост

#218 Re: Re: Re:

2012-05-16 12:24

#216: ivo - Re: Re:

Човек, мойте въпроси не бяха към теб, а към онзи кеукия. Май не си мислил много докато си ги чел!

Поздрави!

Гост

2012-05-16 12:26

Къде отидоха парите за играчите,кой присвои наградите им?Защо залата на Сиконко/собственост на Лазаров/,ползвана за тренировки,получава солиден наем от федерацията?Защо хотелът на Димо Тонев прибира пари от федерацията за нощувки на състезателите?
Как се "оформят" всички ревизии и манипулират общи събрания? Искаме отговор за източването на федерацията!

Гост

2012-05-16 12:26

porednata divotiq v bylgarskiq sport ostavka na chlenovete na upravitelniq syvet na BFV i vryshtane na Rado Stoichev da si vyrshi rabotata

Гост

2012-05-16 12:27

vun intrigantite ot voleibola

Гост

2012-05-16 12:27

подкрепям

Гост

2012-05-16 12:30

Стойчев да не се съгласява да се върне докато Лазаров и сие не се разкарат. ОСТАВКА!!!

Гост

2012-05-16 12:36

Не е сега времето,в което трябва да се правят тези промени.Членовете на УС са всичко друго,но не и загрижени за волейбола.Политиката няма място в спорта!

Гост

2012-05-16 12:37

Съгласен съм с искането за оставки на ръководството на БФВ.