Връщане на месечната карта за една линия градски транспорт

Връщане на месечната карта за една линия градски транспорт / Съобщения / Петицията ни е входирана в комисията по транспорт на СОС за обсъждане / Коментари

Гост

2023-01-10 13:12

Както писах не съм съгласен с вашата инициатива и не съм ви дал съгласието си по този въпрос. Прекалявате със "самоинициативите" си. Т.е. вие декларирате, че хората са съгласни да им бъде увеличена цената за градски транспорт. С какво право?
Димитър Томов
Авторът на тази петиция

#2 Повечето хора разбират, че увеличение ще има и затова нека то да е минимално а не шоково

2023-01-10 13:17

Хора, които също коментираха промяната и подкрепят предложението за минимално увеличение. Защото, уви, увеличение е неизбежно, поне да е минимално вместо шоково. Може да изтеглите подписа си от петицията.

Гост

2023-01-10 12:27

Здравейте и Ви благодаря за инициативата, която стартирахте. По точка 4. ми се струва разумно това, което предлагате. Надявам се февруари да има положителен резултат от петицията, която ще входирате и към СОС. Благодаря Ви, че ни държите в течение със съобщенията си тук.

/images/anonymous.png...

Anonymous

2023-01-10 12:28

Ученическите и студентските за една линия да не бъдат увеличаване. За възрастни, ако е крайно наложително да се увеличи, може да се заложи някаква стъпка на 3месечие, напр. с по 1лев, до достигане на 25 лв. 

Anonymous

2023-01-10 13:33

Връщане ДА, увеличение НЕ. Няма никакво основани е за увеличение, тъй като услугата не е подобрявана с години. студени трамваи зимата, вряли лятото. Подръжката на самине мотриси и линиите е нулево....

Д.Д./

#4 Месечна карта за една линия

2023-01-10 13:48

Извинете, но какво двойно увеличение на месечна карта за една линия визирате, след като годишната карта за всички линии излиза по 30,42 лева на месец?
И Вие всъщност за какво се борите, моля бъдете по-ясен, за какви приемливи увеличения изобщо говорите?!

Ние искаме просто възстановяване на месечната карта за една линия, и то при съществуващите цени - 23 лева на месец, нищо повече или по-различно от това.

Тази публикация е изтрита от своя автор. (Покажи подробности)

2023-01-10 13:49

Димитър Томов
Авторът на тази петиция

#6 Благодаря за обратната връзка

2023-01-10 13:50

Съгласни ли сте на увеличение, което да компенсира само инфлацията (17%) ?

Така картата за една линия от 23 лева става 27 лева. 

Повтарям, нереалистично е да очакваме, че картата ще бъде върната без увеличение, затова се опитваме да предложим нещо, което е поносимо.

Гост

#7 Re: Благодаря за обратната връзка

2023-01-10 13:54

#6: Димитър Томов - Благодаря за обратната връзка 

Естествено, че не. Ако картата ми ще струва 27 лева, тогава ще си купя годишна за всички линии на цена 30,42 лева на месец. Толкова е просто. Вие ни предвате, нечестно и непочтено...

Гост

2023-01-10 13:56

Не виждам, защо трябва да се увеличава картата за един месец за една линия. Трябва да върнат картата, без увеличение.
Димитър Томов
Авторът на тази петиция

#9 Петицията е затворена в оригиналния си вариант за връщане на картата за една линия

2023-01-10 14:02

Затварям петицията в оригиналния си вариант "Молим за съдействие за връщането на абонаментната карта за една линия градски транспорт в София." и без предложение как това да се случи. 

В петицията входирана в Столичния Омбудмсна има интернет адреса тук с актулания текст и подписи.

В петицията входирана в СОС също има интернет адреса тук с актулания текст и подписи.

Благодаря за обратната връзка и подкрепа.

Гост

2023-01-10 14:03

Как няма да бъде върната, това е геноцид, да пътуваш само с метро и да плащаш за всичко, да взем да платим и за самолетите. Ще бъде върната, в противен случай ги изхвърлям всички безумници от Общ.съвет. Освен това, трябва да върнат и парите на хората, които вече са си купили годишни карти.

Гост

#11 Re:

2023-01-10 14:06

#1: -  

Не, ние декларираме, че трябва да има карта за съответното превозно средство което използваш и освен на годишна база, да има за един месец, ако е метро, да има карта за метро, ако използвам само трамвай 5, да си извадя карта за трамвай 5. Никой не говори за цени...

Гост

#12 Re: Благодаря за обратната връзка

2023-01-10 14:09

#6: Димитър Томов - Благодаря за обратната връзка 

Увеличението трябва да бъде, колкото е инфлацията, т.е. ученическата от 9 лв за една линия, да стане 11 лв.

Anonymous

#13 Re: Re:

2023-01-10 14:10

#11: - Re:  

Така де. Съгласен съм с Вас, освен в частта за цените. Цените трябва да се запазят.

Димитър Томов
Авторът на тази петиция

#14 Re: Re: Re:

2023-01-10 14:15

#13: - Re: Re:  

Петицията е затворена БЕЗ предложение за цената, и остава в оригиналния си вариант: "Молим за съдействие за връщането на абонаментната карта за една линия градски транспорт в София.".

Anonymous

#15 Re: Re:

2023-01-12 06:47

#11: - Re:  

Уважеми г-н Томов , защо триете коментарите?Чии интереси обслужвате, тези на хората от петицията или нечии други?В коментар под №19 бях дала предложение за цената на едномесечната карта, но Вие някак си удобно  го изтрихте...Каква е причината ?Бях дала предложение картата от 23 лв да стане 25 лв, което е най-реалистичното предложение .