Против дискриминацията над българските ученици!

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Против дискриминацията над българските ученици!

Гост

2016-10-26 07:23

Възмутена съм как управляващите системно "поощряват" ромите и така дискриминират българчетата,а после се чудят как да ги върнат от чужбина.Е с тази политика могат само да ни затрият като народ-ще останат циганите,който ще се наричат българи без дори да могат да се подпишат. А българите ще раждат американчета и европейчета...
Надявам се да се помисли за това как да задържим българчетата в България,за да я направят по-добро място за българите!А който има нужда да се интегрира-той ще намери своя шанс по същата пътека,по която и нашите деца се интегрират!

Гост

2016-10-26 07:36

Подписвам тази петиция защото съм съгласен ,че това е форма на дискриминация. Българското общество все повече се разделя на работещи хора и хрантутници! С това решение на МОН се подготвят още повече хрантутници. Те и без това не ходят на училище защото не искат да учат. Познавам и такива които искат да учат и го правят без да им се дават помощи. Просто те наистина искат да се интегрират и да заживеят по-добре и го правят с труд ,упоритост и не за сметка на някой друг.

Гост

#378 Дискриминация срещу българските ученици

2016-10-26 08:02

Подписвам петицията, за да изразя гражданската си позиция, но и като майка на две деца, които учат и в без това абсурдната ни образователна система-с надежда, че тази петиция може да ни обедини и да предприемем ефективни действия срещу тази явна дискриминация. Всички заедно!

Гост

2016-10-26 08:32

Против съм от ощетяването на нашите деца от малцинствените групи, които не искат да живеят с правилата и законите на България. Колко много българчета живеят в немотия и се борят без помощта на държавата. И едните, и другите трябва да имат равен старт и всеки да се пребори и да постигне заслугите. Има много малцинствени представители, които са успели. Но не съм съгласна държавата да е майка за роми, бежанци и др, а да е мащеха за българите!

Гост

2016-10-26 08:34

Ще подкрепя всичко, което е свързано с децата БЪЛГАРИ и техните родители, но не и малцинствата самоопределящи се , като РОМИ. Тези паразити в нашето общество, заради които са ощетени всички български деца.
Ало,ало

2016-10-26 08:35

Смятам,че не е редно едни да получават и да бъдат толерирани за сметка на други.Нямам против РОМИТЕ,но вече е прекалено.Дискриминирани ли?Така като гледам дискриминирани ще са други.

Гост

2016-10-26 08:37

Нашите деца работиха докато бяха студенти, а сега в чужбина !!!!! Какво повече да коментирам?

Гост

2016-10-26 08:54

Омръзна ми българските майки и българските деца да бъдат дискриминирани! Все плащаме и все в очите на нашите управници финансово сме си екстра и нямаме нужда от никаква помощ! Защо не посетиха родния ми град около 15-ти септември, за да чуят коментарите на майките, които се чудеха как да смогнат да купят всичко необходимо за училище на своите деца, някои ги препъваха 5-те лева за флумастери заради голямата безработица в града и ниските, да не кажа смехотворни заплатки! Но не, те нямат нужда от стимул и подкрепа, само ромите видиш ли!

Гост

2016-10-26 09:00

Онзи ден група мангали ме заплашиха с побой. Защото бях достатъчно "смела" да им кажа, че не са с нищо по различни от мен, която си дупча билетче в автобуса...Та драмата стана още по-голяма, когато им казах, че са пиявици и знаят само да чакат на наш гръб! Дискриминацията спрямо нашите деца е навсякъде. Моите деца не вземат детски, плащаме си сметките, работим...

Гост

2016-10-26 09:11

Поредното безобразие в държавата.Ние сме тези, които сме дискриминираните за много неща, не те.

Гост

2016-10-26 09:33

Писна ми да слушам само как ще се подкрепят малцинствата за щяло и нещяло!!!

Гост

2016-10-26 09:37

защото нашите деца не са второ качество деца и техните родители се борят с бедността и безработицата,не получават социални помощи като циганите.Защо циганите имат много деца защото имат много видове придобивки на гърба на българите.Не стига,че няма закони за тях,а сега и ще ги стимулираме да раждат повече,а нашите деца в червената книга на изчезване.никакви стипендии,никакви помощи,по селата са писнали от тях.крадат.бият НИКОГА НЯМА ДА СЕ ИНТЕГРИРАТ НЕ ПОДЛЕЖАТ НА НИЩО,тия които ще се интегрират,ще се интегрират без стипендии има и такива.Мисля,че Кунева се чуди къде да пилее наши пари или така някой и нарежда.

Гост

2016-10-26 10:09

Не може така,това вече е долно,истинска Расова Дискриминация и то спрямо децата,БЕЗСРАМНИЦИ !!!

Гост

2016-10-26 11:07

Защото Конституцията на България е грубо погазена.

Гост

2016-10-26 11:12

Защото съм съгласна с написаното.
Рени

#391 Re: Късогледство

2016-10-26 11:53

#26: Тина Петрова - Късогледство 

Да, не жалаем да ги храним повече. А нашите деца няма ли да плащат данъци, така както и ние го правим. Късогледа сте вие защото с даване на пари без заслуги, не се променя нищо. Само ще продължат да очакват ОЩЕ И ОЩЕ И ОЩЕ !!!

Ел

#392 Re:

2016-10-26 11:59

#12: Ивон -  

За съжаление, до тогава до като си пишем само из интернет пространството и до като най- сетне не се сплотим за една обща кауза./но това е ... меко казано почти невъзможно/

Гост

2016-10-26 12:10

Защото е дискриминация.ние нямаме ли разходи.плащаме 100вида данъци и осигуровки а циганите само на помощи карат ние да работим те да получават да ама не смърт на Кунева
така е трябва кръв

#394 Re:

2016-10-26 12:11

#9: -  

Гост

2016-10-26 12:13

Съгласна съм,че има дискриминация срещу българските деца изобщо,не само срещу учениците.Искам това да спре.
Възмутена съм

2016-10-26 12:31

Чашата преля. Време е да се събудим и да изразим ясно мнението си. Стипендия се дава за постигнати добри резултати, за поощрение, а не за интеграция. За инвалидност и за социално слаби. Мисля, че тази последната ги устройва за момента, но нее....за да я получиш, все пак трябва да имаш минимален успех, но как да имат, като масово не посещават училище, пък и да го посетят, то все тая....Нека получават стипендия, но като достигнат успех-Отличен, а не защото не идват на училище. Всеки Божи ден, българските роми-цигани стават все по-нагли, сякаш ние работещите сме им длъжни по някакъв начин. Нямам против трудещите се от тяхното малцинство, но нека има справедливост. Не на дискриминацията, да на справедливостта!!! 

Гост

2016-10-26 12:36

Това е ПЪЛЕН абсурд, може ли такова нещо? Безобразие.
БГ

#398 Re:

2016-10-26 12:37

#3: -  

Ега ти държавата, да дискиминираш собствения си народ!  нима не съзнават, че ще предизвикат гражданка война с решенията си! Значи ние да работим и плащаме повече данъци, за да издържаме ромските деца Защото те имат само права и никакви задължения!!!!

Гост

2016-10-26 12:40

Подписвам тази петиция, защото погазва Конституцията. Нужни са кардинални промени в обраразователната ни система, а не разделение на групи ученици. Преливаме от пусто в празно.

Гост

2016-10-26 12:49

Моята дъщеря за успех 5.60 ще получава 20 лева стипендия, нима трябва да си ром, за получаваш това, което си заслужил с труда си.