Митрополит Николай - пред църковен съд
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Митрополит Николай - пред църковен съд
МИТРА НА МУТРА |
#576 Re: Re: Re: ЦЕНЗУРИРАТ: 554, 555, 567, пък било "изтрито от автора"2016-07-01 12:07#575: - Re: Re: ЦЕНЗУРИРАТ: 554, 555, 567, пък било "изтрито от автора" Благодаря за молитвата. ВСЕКИ ЧОВЕК има някакъв проблем. Н.В.П. Никола М.С. е БЕЗблагодатен. МУТРА С МИТРА. ВЪН ОТ БПЦ!
|
Inkredo |
#577 Re: Ода за поповете Емко и Еленко, събрали за 5 дни... 83 подписа от Николаевите храненици (I-ва сце2016-07-01 20:05 |
Гост |
#5782016-07-03 20:23Зaщото поведението нa митрополит Николaй е осъдително . Той трябвa незaбaвно дa бъде изгонен от БПЦ , зaщото не желaя духовен водaч , който нямa христов хaрaктер. В послaние към гaлaтяните 5 : 22 - 26 стих aпостол Пaвел кaзвa: плодът нa Святия Дух е ЛЮБОВ ,РAДОСТ , МИР , ДЪЛГОТЪРПЕНИЕ ,БЛAГОСТ , МИЛОСЪРДИЕ , ВЯРНОСТ , КРОТОСТ , СЕБЕОБУЗДAНИЕ , ЕДИН ДРУГ ДA СЕ НЕ ДРAЗНИМ И ДA СИ НЕ ЗAВИЖДAМЕ .A В ПОСЛAНИЕТО НA ЯКОВ 3 -тa глaвa се кaзвa : ,, НО ЕЗИКA НИКОЙ ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДA УКРОТИ ; БУЙНО ЗЛО Е , ПЪЛЕН Е СЪС СМЪРТОНОСНA ОТРОВA . С НЕГО БЛAГОСЛAВЯМЕ ГОСПОДA И ОТЦA И С НЕГО КЪЛНЕМ ЧОВЕЦИТЕ , СЪЗДAДЕНИ ПО БОЖИЕ ПОДОБИЕ . ОТ СЪЩИТЕ УСТA ИЗЛИЗAТ БЛAГОСЛОВЕНИЕ И ПРОКЛЯТИЕ ! ИЗВОРЪТ ПУСКA ЛИ ОТ СЪЩОТО ОТВЕРСТИЕ СЛAДКA И ГОРЧИВA ВОДA? ЖЕЛAЯ МИТРОПОЛИТ НИКОЛAЙ ДA СЕ ОСЪЗНAЕ , ДA ВИДИ ДО КЪДЕ Е СТИГНAЛ, ДA СЕ ПОКAЕ , ДA СЕ СМИРИ И ДA СЕ ОТЪРСИ ОТ ЗЕМНAТA ,ЖИВОТИНСКA И БЕСОВСКA МЪДРОСТ , ЗAЩОТО ГДЕТО ИМA ЗAВИСТ И КРAМОЛНИЧЕСТВО , ТAМ ИМA БЪРКОТИЯ И ВСЯКAКВО ЛОШО НЕЩО ! A МЪДРОСТТA , КОЯТО Е ОТ БОГA , ПРЕДИ ВСИЧКО Е ЧИСТA , ПОСЛЕ МИРОЛЮБИВA , КРОТКA , УМОЛИМA , ПЪЛНA С МИЛОСТ И ДОБРИ ПЛОДОВЕ , ПРИМИРИТЕЛНA , НЕЛИЦИМЕРНA ! ВСИЧКИ ТЕЗИ ДОБРОДЕТЕЛИ ЗA СЪЖAЛЕНИЕ НЕ ПРИТЕЖAВA МИТРОПОЛИТ НИКОЛAЙ , A ОТЕЦ ТОДОР , КОЙТО БЕШЕ РAЗПНAТ НA КРЪСТA И С НAТИСК , ЗAПЛAХИ , УНИЖЕНИЯ. ОБИДИ БЕШЕ ЗAСТAВЕН ДA ПОЕМЕ ВЪРХУ СЕБЕ СИ ВСИЧКИ ГРЕХОВЕ НA МИТРОПОЛИТ НИКОЛAЙ ! |
Гост |
#579 Re:2016-07-03 22:32Подкрепям Вашия коментар.И не само аз.Божията благодат се излива не върху горди хора като него,а върху смирените.Също както водата от небето не може да се застои по върховете и скалите,а се събира на низките места.В този горд,злобен и алчен човек няма Божия благодат и той не е способен да я преподаде на нас,миряните с лошия си пример.Вяра без добри дела е мъртва.Много огорчени хора има от Митрополит Николай,много! |
презвитера |
#580 bNAISTINA Re: 5782016-07-04 00:56#578: - = Наистина много мъдър коментар Наистина коментар № 578 е много МЪДЪР и подробен, благодарни сме за усилието и за красноречието - то не е дадено всекиму така ясно и разбрано и ОСНОВАТЕЛНО да се изкаже точно по темата. |
презвитера |
#581 Re: Re: НАИСТИНА2016-07-04 01:06НА #579: - Re: СЪЩО Е ПРАВИЛНА КРИТИКАТА Правилна е критиката, че "...в този горд,злобен и алчен човек няма Божия благодат..." като обяснението е много просто: "ДЯДО" НИКОЛА М. С. Е ПОТОМСТВЕНА, НАСЛЕДСТВЕНА КОМУНИСТИЧЕСКА НОМЕНКЛАТУРА (БКП И ДС) ПАРАШУТИРАНА ДА КОЛИ, БЕСИ И СЪСИПВА ПРАВОСЛАВИЕТО В НАЙ-СТАБИЛНАТА ЕПАРХИЯ. кОЛКОТО И МИТРИ ДА СИ НАХЛУПИ МУТРАТА НЕ МОЖЕ ДА СКРИЕ РОГИТЕ И ОПАШКАТА (А КОПИТЦАТА МУ ЗА ДА НЕ СЕ СПЪВАТ ЗАТ'ВА НА СВЕТА МАРИНА ПЛОЧНИКА Е "ПОДОБРЕН" КАТО В ГРАДСКАТА ТОАЛЕТНА) НО НЕ СЕ ЗАГЛЕЖДАЙТЕ КЪМ РОГАТА, ЧЕ СТЪКЛЕНИЯТ МУ ЗЪЛ ПОГЛЕД Е ВРЕДЕН ЗА ЗДРАВЕТО. |
Гост |
#582 Re: Re: Re: НАИСТИНА2016-07-04 02:28#581: презвитера - Re: Re: НАИСТИНА Наблюдавах този човек няколко пъти,гледах на видео службите му и видях,че се опитва да създава впечатление,че е хрисим,добър,много загрижен и вярващ...даже някъде ще погали и някое дете за заблуда...но всичко се свежда само до ОПИТВАНЕ.Не може с това да скрие злобата,която носи и която някога не може да въздържи и тя излиза навън - в речта му,в погледа му,в замахването с пръст.И дядо му Геласий,при когото се научи на невъздържаност не беше чак толкова зле.Николай надмина учителя си.При онзи поне не личеше да е злобен,както при Николай.Геласий блещеше глупости и простотии,но някак си без да влага чувство на омраза.А Николай съска като змия.Е,как да обичаш такъв Пастир?Няма милост в погледа му,няма доброта в говора му,в делата му?Колкото и да искаш да му простиш,той вече отново е обидил някой и нещата ескалират.Как пък не отиде при тези миряни в Асеновград бе...колко бдения направиха,колко нещо...Той стана по-голям от ББ.ББ като има недоволни или стачкуващи поне вземе някакви мерки,за да успокои топката.А този не,та не!Магарешки инат и какво?На неговото да е!Не става така,дядо Николайчо,не става,не разбираш ли?Така още повече показваш нищожеството на духа си и отсъствието на вярата ти.Всички те разбрахме колко си вярващ,колко си Пастир,колко си зъл!Всички!И ти направи нещата необратими,ТИ,самият ТИ.Остави ги да се затвърдят у хората и сега каквото и да правиш,и от десет планини светена вода да им донесеш никой няма да те вземе повече насериозно и да и има вяра в теб и една йота.Каквото си надроби - ще си го сърбаш!!! |
До Гост № 582 |
#583 До ГОСТ № 582 Re: Re: Re: Re: НАИСТИНА2016-07-04 13:45До Гост № #582: - Re: Re: Re: НАИСТИНА Отначало сякаш коментираш ТЕАТРАЛНО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ. И сякаш като репетира още няколко КЛИШЕТА, като назубри още няколко лесни цитати оттук-оттам, Н.В.Преосвещенство АКАДЕМИК АЯТОЛЛАХ ФЮРЕР Никола Методиев ще се оправи и ще ни поведе напред към победа над подлите Византийци (и вероломния Вартоломей, който доскоро му беше даже много драгий). Да, ама не е така, ние в Пловдив вярата я нямаме за ТЕАТРО, ВАШЕ В.П. Ние си имаме древни традиции и още по-достойни Духовници от стари БЛАГОЧЕСТИВИ семейства на които имаме доверие и не щем БАРЕТА парашутирана от Номенклатурата на БКП да ни "подобрява" църквата чак като махленската тоалетна. Стига "хигиена". Та да идеш в манастир докато ти дойде АКЪЛА, (при точно спазване и на ТРИТЕ МОНАШЕСКИ ОБЕТА, особено за Нестяжание=Непритежание, бедност!) вместо да се преструваш като палячо, накичена Елха. (Или ЛЕЧЕНИЕ, ПОМОЩ! А?) И чак към края, драги № 582, ставаш ясен и точен, че никакви маймунджулуци от АКАДЕМИК ФЮРЕРА не се приемат: "...сега каквото и да правиш, и от десет планини светена вода да им донесеш никой няма да те вземе повече насериозно и да има вяра в теб и една йота. Каквото си надробил - ще си го сърбаш!!!" ПРАВИЛНО, №582 |
Гост |
#584 С какъвто съд съдиш-с такъв ти се отсъжда!2016-07-05 06:52Нека митрополит Николай си припомни тези библейски думи,че ги е забравил.И нека не се ядосва на Щерьо,о.Тодор и недоволните от него,защото той осъжда другите унизително и жестоко и недовоството срещу него е по Божие допущение,за да види хубаво ли е да съди другите не по Божия съвет за братска любов.Той обича само себе си,никой друг.Всички останали според него сме му слуги,подчинени.Да,ама,не.Колкото и да се изживява кат Бог,няма да стане.Ние знаем своя Бог! |
Гост |
#5852016-07-05 08:24 |
Гост |
#586 Re:2016-07-05 08:53Асеновград очаква да се отнеме почетното гражданство на отец Йордан !!! |
Гост |
#587 Re: Re:2016-07-05 08:56Почетно гражданство на непочтени хора ...как става това ?..нямам обяснение |
Гост |
#5882016-07-05 09:11Казват, че на празника на Св. Марина в Пловдив ще дойдат много гости и патриарха включително, по покана на дядо Николай. А ние пишем, та се подписваме... |
Гост |
#589 Re:2016-07-05 09:59Протест пред храма и освиркване на домакина Николай!!!След като се правят,че не виждат нашия протест и за тях не съществуваме- така трябва.!!! |
Гост |
#590 Re: Re: Re:2016-07-05 10:16Правилно!Какъв почетен гражданин може да бъде о.Йордан?Пада авторитета на този почетен приз и общинарите трябва да се вслушат в хорския протест `Недостоен`.В противен случай тази награда се опорочава. Р.Р.Видяхте ли го как хвърля ореховата шума на Петдесятница?Той и попските работи си ги върши защо-пощо. |
Гост |
#591 Re: Re:2016-07-05 10:35Одобрявам !!!Само кажете в колко часа да сме там ! |
Гост |
#592 Вярно!2016-07-05 16:31"Невъзможно е да сме равнодушни към несправедливостта. С несправедливостта или си сътрудничат или се сражават."Албер Камю Никакво сътрудничество с несправедливостта!Остава да се борим срещу нея!Същото се отнася и с гордостта и комерсионалността на митрополита!!! |
Гост |
#593 Господари на ефира!2016-07-06 15:29Имам предложение - да поканим в Асеновград Господари на ефира! |
В МАНАСТИР ЛИ? |
#594 В затвора, не в Манастир!2016-07-06 15:36Ако многоправедният всесилен главнокомандващ БАРЕТ бъде пратен в манастир (а дори и в лудницата, където му пазят легло от години и където ще го хранят БЕЗ ДА РАБОТИ, за разлика от Истински Православния Народец) то той следва да хвали Господа и прехвали пълногласно - - - защото след Света Марина мястото му като ПРЕСТЪПНИК Е В ЗАТВОРА Където едни чичковци много ще го уважават, всекидневно, както си и заслужава, не ли? Потомствената наследствена Номенклатура не посегна на СВЕТИНИТЕ през цялата епоха на комунистическа Диктатура на Пролетариата; за да доживеем .неграмотни полуидиоти парашутирани от БКП и Комитета за ДС да бесуват и да "подобряват" Църквата ни според парвенюшкия си вкус. Като НЯМА СЕДЕМ ГОДИНИ ОТ ДОМ завалията защо го пратиха в Пловдив за посмешище? |
Гост |
#5952016-07-07 13:14ПСАЛОМ 71. За Соломона. (Псалом Давидов.)
Боже, дай на царя Твоето правосъдие и на царевия син Твоята правда, 2. за да съди праведно Твоите люде и Твоите бедни в съда; 3. планините да донесат мир на людете, и хълмовете – правда; 4. да съди бедните от народа, да спаси синовете на сиромаха и да сломи потисника, – 5. и ще се боят от Тебе, докле пребъдва слънце и месечина, от рода в род. 6. Той ще слезе като дъжд върху покосена ливада *, като капки, оросяващи земята; 7. в негови дни ще процъфти праведникът, и ще има изобилен мир, докле месечина трае; 8. той ще владее от море до море и от реката * до краищата на земята; 9. пред него ще паднат жителите на пустините, и враговете му прах ще лижат; 10. царете на Тарсис и островите данък ще му поднесат; царете на Арабия и Сава дарове ще му принесат; 11. и ще му се поклонят всички царе; ще му служат всички народи; 12. защото той ще избави бедния, стенещия и угнетения, който няма помощник. 13. Ще бъде милосърден към бедния и сиромаха и ще спаси душите на бедните; 14. от коварство и насилие ще избави душите им, и скъпоценна ще бъде тяхната кръв пред очите му; 15. и той ще живее, и ще му дават арабийско злато, и ще се молят за него непрестанно, всеки ден ще го благославят; 16. ще има изобилие на жито по земята, навръх планините; плодовете му ще се вълнуват като гора Ливанска, и в градовете людете ще се размножат като трева по земята; 17. неговото име ще бъде (благословено) довека; докле слънце трае, ще се предава името му *; и в него ще бъдат благословени (всички земни племена), всички народи ще го облажават. 18. Благословен Господ Бог, Бог Израилев, Който едничък прави чудеса; 19. благословено името на славата Му довека, и цяла земя да се изпълни с Неговата слава! Амин и амин. 20. Свършиха се молитвите на Давида, Иесеевия син. |
Гост |
#5962016-07-07 13:17ПСАЛОМ 39. Началнику на хора. Псалом Давидов.
Твърдо се уповавах на Господа, и Той се наклони към мене и чу моите вопли; 3. извлече ме от страшен ров, от тинесто блато, постави на камък нозете ми и утвърди стъпките ми; 4. и вложи в устата ми нова песен – хвала на нашия Бог. Мнозина ще видят, ще се побоят и ще се уповават на Господа. 5. Блажен човек, който възлага надеждата си на Господа и се не обръща към горделивите и към ония, които се отбиват към лъжата! 6. Много си сторил Ти, Господи, Боже мой: за Твоите чудеса и помисли за нас – кой ще се уподоби на Тебе! – бих желал да проповядвам и говоря за тях, но те брой нямат. 7. Жертва и принос Ти не пожела; продупчи Ми ушите *; всесъжение и жертва за грях не поиска. 8. Тогава рекох: ето, ида; в книжния свитък е писано за Мене; 9. желая да изпълня волята Ти, Боже Мой и Твоят закон е в сърцето Ми. 10. Възвестявах Твоята правда във великото събрание; не забранявах на устата си: Ти знаеш това, Господи. 11. Твоята правда не скривах в сърцето си, възвестявах Твоята вярност и спасението от Тебе, и не затаявах Твоята милост и Твоята истина пред великото събрание. 12. Не спирай, Господи, Твоите щедрости към мене; Твоята милост и Твоята истина нека ме пазят непрестанно, 13. защото злини безбройни са ме окръжили; постигнаха ме беззаконията ми, та дори да виждам не мога; те са повече от космите на главата ми; моето сърце ме остави. 14. Благоволи, Господи, да ме избавиш; Господи, побързай ми на помощ. 15. Да потънат в стид и срам всички, които искат гибелта на душата ми! Да бъдат върнати назад и да бъдат предадени на присмех ония, които ми желаят зло. 16. Да се смутят от своя срам ония, които ми говорят: “добре, добре!” 17. Да се радват и да се веселят чрез Тебе всички, които Те търсят, и ония, които обичат Твоето спасение, да казват непрестанно: велик е Господ! 18. Аз съм беден и сиромах, но Господ се грижи за мене. Ти си помощ моя и избавител мой; Боже мой, не закъснявай! * Вместо “продупчи Ми ушите” – в превода на 70-те: “тяло Ми приготви”. |
Гост |
#597 Re: Господари на ефира!2016-07-07 14:46Още през м.Февруари им сигнализирахме...нищо! |
Гост |
#5982016-07-07 14:51 |
Гост |
#599 Телевизия Скат!2016-07-07 15:00 |
Не е нищо! |
#600 Re: Re: Господари на ефира!2016-07-07 15:07#597: - Re: Господари на ефира! Аааааа!Не е нищо,не е нищо!Хората разбраха що за митрополит е Николай Пловдивски!Не е малко! |
|
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
Подписка против касирането на епархийския избор на кандидати за Сливенски митрополит
ОТВОРЕНО ПИСМО – ВЪЗВАНИЕ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КАНОНИЧНАТА СЪБОРНОСТ НА ЦЪРКВАТА ХРИСТОВА
ДА ПОДКРЕПИМ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК!
Петиция за импийчмънт на Румен Радев от поста президент на Република България.
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
ВТОРА КАТЕГОРИЯ ТРУД ЗА УЧИТЕЛИТЕ
11642 Създадено: 2024-10-12
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
3486 Създадено: 2024-11-09
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
2902 Създадено: 2024-10-30
Решаване на проблема с водата в гр. Шумен
2189 Създадено: 2024-11-05
ПЕТИЦИЯ ЗА ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКОТО БИОЛОГИЧНО ЖИВОТНОВЪДСТВО
10799 Създадено: 2024-06-24
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
968 Създадено: 2024-10-25
Не връщайте куче МАУСИ на насилника Тодор Чолаков от град Пловдив!
874 Създадено: 2024-11-01
За отстраняване на Зорница Ангелова от ръководството на 22 СЕУ София
750 Създадено: 2024-11-08
Промени в образованието на децата със СОП
612 Създадено: 2024-10-18
ПОДПИСКА ЗА СПИРАНЕ ПРОЦЕДУРАТА ЗА ИЗБОР НА НОВ ГЛАВЕН ПРОКУРОР
610 Създадено: 2024-10-29
Петиция в подкрепа на проф. д-р Андрей Захариев за възстановяване на работа след незаконно уволнение в Стопанска академия "Д.А.Ценов"!
565 Създадено: 2024-11-09
ВЪН пиесата "Оръжията и човекът" от Народния театър!
1456 Създадено: 2024-09-30
Свобода на словото, свобода на творчеството - не на агресията пред Народния театър "Иван Вазов"
414 Създадено: 2024-11-08
ПРИЗИВ КЪМ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ПРОЦЕДУРАТА ЗА ИЗБОР НА БОРИСЛАВ САРАФОВ ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ и започване на нов, прозрачен и демократичен процес
355 Създадено: 2024-10-15
За връщане на старите правила в ТЕЛК комисиите! За не спиране пенсионните и социални плащания на хора, спазили три месечния предварителен срок за подаване на документи!
334 Създадено: 2024-10-24
Не на насилието над бездомни животни!
272 Създадено: 2024-10-26
Възстановяване на Г-жа Касабова на позицията директор в ОУ К. Арабаджиев, до провеждането на редовен конкурс и назначаването на законен заместник.
231 Създадено: 2024-10-20
Да опазим Мотописта
1162 Създадено: 2024-10-02
Община Аксаково да постави "легнали полицаи" пред пешеходните пътеки
150 Създадено: 2024-11-06
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
8758 Създадено: 2024-04-12