Петиция против това чужди самолети да пазят България

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Петиция против това чужди самолети да пазят България

Гост

2016-02-07 18:36

Няма такава държава!!!

Гост

2016-02-07 18:37

Искам България да пребъде така ,както е пребъдвала от многото войни и само една държава ни е помагала- Русия!Щом като затриха всичко българско ,и трябва някой да ни пази- от кого ли?Нека е Русия!

Гост

2016-02-07 18:41

Защото трябва сами да се пазим и Господ с нас !
За Българското небе се доверявам на Българи !
Това, което става с държавата ни се дължи на факта, че властта са взели чужденци !
Красчо

2016-02-07 18:46

Защо подписах ли,не е ли редно сами да пазим Милата Родина

Halati

#205 Re:

2016-02-07 18:50

#2: -  

Zashtoto ne iskam , cygbi strani da ni zamesvat v konflikti i voina . Sreshty Rysiq, iskam Svobodna Balgariq , ne zavisima ot NATO i drygi takiva!

Гост

2016-02-07 18:50

Нямам възможност да ви спонсорирам, но съм 100% зад петицията ви. Не може чужди да пазят българското небе,нито българската земя. Прочетете историята. Сами ще видите..
Но петицията ще я споделя, с молба за споделяне

Гост

2016-02-07 18:56

Подкрепям от все сърце и душа!!!

Гост

2016-02-07 19:01

Tova e moya Rodina,obicham Ya, do bolka mi lipsva,
ne iska chujdi samoleti ichujdi krak da gazi zemyata Balgarska.

Гост

2016-02-07 19:09

Подписвам, защото чувствам България предадена от нагли престъпници и въвлечена във война

Гост

2016-02-07 19:32

Разстел за всички боклуци , гласували за това падение !

Гост

2016-02-07 19:39

Категорично съм против врага на България да ни превзема небето! Който го е измислил и който го е гласувал в затвора незабавно за предателство на РОДИНАТА НИ!!!

Гост

2016-02-07 19:50

Защото не искам България да се пази от фесове !

Гост

2016-02-07 19:51

zashtoto sam balgarin i nesam zabravil zaginalite za svobodata na Balgaria i za kakvo sa umreli te

Гост

2016-02-07 19:53

защото никой няма право да се меси в нашите територии , дали по въздух или по суша , още повече да охранява небето ни , то си е наша непрекосновена територия,а още повече Турция, вълкът ще пази агнето , къде се е чуло и видяло, нашите политици не се поучиха от миналото ни

ЛЕВСКИ

2016-02-07 20:02

Защото имам силно национално самосъзнание...!   И това дето чух и видях; МЕ ШОКИРА!      ТОВА Е НЕНОРМАЛНА РАБОТА!                                                                          

КАК Е ВЪЗМОЖНО ВСИЧКО ТОВА ДА СЕ СЛУЧВА?

Гост

2016-02-07 20:05

защото съм за чисто небе и страна да е само наша

Гост

2016-02-07 20:09

А от чуждите самолети кой ще ни пази?
България не трябва да взема страна при евентуална война на някой от натовските съюзници срещу Русия

Гост

2016-02-07 20:25

Защото съм българин

Гост

2016-02-07 20:38

достатъчно продадохме от държавата ни поне небето ни да остане наше.разбиха ни авиацията която беше страшилище на балканите и сега вече се видя за какво е разбиха.

Гост

2016-02-07 20:41

Възродете българската авиация и армия,които унищожихте !

Гост

2016-02-07 21:27

Не може да се разчита на нас камо ли на други - много предатели има !!

Гост

2016-02-07 21:47

"Предсмъртното писмо" на Васил Левски

Байовци,

Ето, че паднах в ръцете на враговете и ще напусна пътя на борбата преди да сме видели края на нашите въжделения. Но с моята кончина не свървшва пътят, който трябва да извървите, така щото да не изгубят смисъл усилията ни. Моята смърт не ще да спре бъдещето ни освобождение, нито трябва да скове сърцата и душите ви. Знайте, че борбата за освобождението ни ще погълне в жертвения си олтар много от вас, но още повече ще погълне борбата след освобождението ни.

Аз не веднъж съм ви казвал: ”Тоз който ни освободи той ще да ни и пороби”. Внимавайте, в народната работа няма шега, освобождението ни трябва да бъде плод на нашите задружни усилия. Вие, които ви грабят, безчестят и лъжат днешните ни управници, не мислете, че работата ни свършва с едното освобождение. Не тя с това започва. Нашето драгоценно отечество, ще се нуждае от достойни хора, които да го водят по пътя на благоденствието, така щото да бъдем равни на другите европейски народи.

Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана. Вярно е, че ние нямаме хора подготвени, но поне имаме хора честни и родолюбиви, които няма да се поколебаят да положат живота си за въздигането на държавата ни. Не се полъгвайте, че тези които държат парите държат и бъдещето ви, защото тези пари те са ги взели от вас, а вие им се кланяте и ги въздигате, като слънце пред очите си. Те няма да се поколебаят да посегнат към властта, а вие ще трябва да ги възпрете и да им поискате сметка, кой с какво е помогнал за освобождението ни, и давал ли е пари или казвал нека да стане па тогава.

На такива аз съм им писал и преди ”Днес е момента да си купите живот, които сега се продава, утре не и милиони да давате” Та тези, които покажат разписките с печата на Централния комитет, те нека живеят свободно в отечеството ни, а другите презрете и отсечете алчните им ръце желаещи властта само за да ви грабят.

За такива злоупотребяващи с народни пари, наказанието е само едно Смърт , смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни.

За тези, които петнят името на отечеството ни наказанието е Смърт, смърт и пак смърт.

За тези, които се възползват от непросветеността на народа ни и го грабят, уж били по-умни и учени, а всъщност лукави и хитри наказанието е Смърт, смърт и пак смърт.

За тези, които насаждат омраза между хората живеещи в нашето мило Отечество, било на етническа или верска основа, с цел докато се избивате по-между си, те да трупат богатства, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт.

За тези, които обещават много, само и само да ги изберете да ви управляват, а после се отметнат от думите си, като кажат, че времената били трудни и те видите ли не предполагали че такова е положението, наказанието е конфискуване на имуществото и изгнание извън пределите на Отечеството ни.

За тези, които под булото на родолюбието, градят закони, а самите те не ги спазват или пък ги използват с цел своето облагодетелстване, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт.

Това е което исках да ви кажа, надявайки се, че ще доведете борбата до край. Бъдете силни братя и не щадете силите, нито кръвта си, защото Отечеството ни няма да припише заслугите ви други му, нито пък ще позволи да потънат в забвение. И не забравяйте -Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме.

Тук всичко е казано !

Гост

2016-02-07 22:05

Защото съм против това турската авиация да пази българско небе!
Ран

2016-02-07 22:07

От Батак съм чичо,
Знаеш ли Батак?
Там зад тези планини.
Нямам татко,майка,
ази съм сирак,
и треперям ако зима идва.
Ти Батак не си чул,аз съм от там,
помня го страшното клане,
бяхме девет братя,а останах сам
ако ти разкажа,страх ще те завземе...

Ти помниш ли Батак,
помниш ли завинаги клането страшно?
Ти помниш ли Батак,
там зад тези планини?

Като ги изклаха,чичо аз видях,
с брадва на черния дръвник.
А пък ази плачех,и ме беше страх,
само бачо Пейо с глас извика.
И издъхна бачо,а един хайдук,
баба ми под стряхата закла,
и кръвта потече из нашият капчук,
мене не заклаха,бях тогава малък.

Ти помниш ли Батак,
Ти помниш ли Батак,
там зад тези планини?

Татко ми излезе от къщата тогаз,
стиснал брадвата в ръце.
Бяха много те,гръмнаха завчас,
и куршума татко го уби.
Майка ми изскочи,откъде не знам,
тя над татко зарида.
Нея там заклаха с кървав ятаган,
затова съм чичо аз сега сираче.

Ти помниш ли Батак,
Ти помниш ли Батак,
там зад тези планини?

Гост

2016-02-07 22:09

Нядявам се да разберем имената на предателите гласували това безумие,за да ги заплюваме , когато ги срещем на улицата както и да си понесат последствията от предателството към Родината