Одобрявате ли легализацията на марихуаната за медицински цели?

Гост

2015-08-18 08:06

Защото тази промяна в закона отдавна се е доказала в други държави ,че е за добро и растението помага на болните а не вреди както българският държавен пропаганден апарат и фармацията се опитват да ни натякват от екрана и от медиите като цяло !

Гост

2015-08-18 08:24

Наистина ми е трудно да повярвам,че ще успеем да се преборим с фармацефтичните компании които нямат никакъв интерес от това,но както се казва,по-добре да опитаме от колкото да стоим и чакаме.............
Роси

#28 легализация на марихуаната за медицински целиРоси

2015-08-18 08:30

Живея в Холандия, където хората не си крият главите в пясъка при сложни и противоречиви теми от жизненоважно значение, а ги слагат на масата и ги обсъждат в медиите, като се дава глас на групи от цялото общество. По конкретно, последните години се сблъсках с рак в семейството, и това ме накара да прочета много и да преразгледам много от възгледите си. Особено съм потресена от изявлението на министъра че пушенето на марихуана при всички случаи е по-вредно от болестта? Каква арогантност, ако само си помислим за адските мъки на умиращите раково болни. Сигурно е така и с другите болести. Чувала съм и че често те са оставени без помощ в къщи от здравната система в България. И на това отгоре да се криминализира и когато те и техните близки търсят начин да си помогнат сами! Ето това е престъпност. Накратко: Обществото няма право да пречи на хората да облекчават страданията си.

Гост

2015-08-18 08:38

Cannabis Heals, Prohibition Kills !

Гост

2015-08-18 08:39

Канабисът Лекува, Забраната Убива !

Гост

2015-08-18 08:49

Защото съм раковоболна.Лекувана и недоизлекувана.Аз съм за маслото 

Гост

2015-08-18 09:58

Защото болните трябва да имат повече и добри възможности за лечение ,а и канабисът е 3 вида-за медицински цели не се използва точно халюциногенният вид,но и за другите два няма разрешение за употреба.

Гост

2015-08-18 10:08

2ra grupa invalid i pensioner, stradam ot tejko o4no zabolqvane v sledstvie na koeto zagubih zrenieto na dqsnoto si oko, marihuanata mi pomaga sre6tu bolkata

Гост

2015-08-18 11:06

Are glasuvai edno polezno neshto da svurshim v tazi bulgariq

Гост

2015-08-18 11:17

Искаме го всички, няма кой да ни спре. Всичко е въпрос на време.

Гост

2015-08-18 13:05

LEGALIZE IT!!!

Гост

2015-08-18 14:10

Одобрявам

Гост

2015-08-18 15:40

Подписвам петицията,защото съм чела доста материали на тази тема!Съгласна съм ,че ще помогне на много хора.

Гост

2015-08-18 16:19

Защото не мисля, че трябва да пращат в затвора хора, които ползват марихуана за медицински цели.

Гост

2015-08-18 19:01

Благодаря на г-н Енчев за поставяне на дневен ред въпроса за легализацията на марихуаната за медицински цели. Много болни имат нужда от нея. Депутатите трябва да отворят очите и душите си много бързо за страдащите болни и да приемат закон за легализация на марихуаната.
Adidas Batka

2015-08-18 19:11

Като един ученик който има лесен достъп съм пробвал , но да кажем в Холандия канабиса та дори халюцигенните гъби са законни и страната печели страшно много от това , престъпленията и катастрофите по пътищата са намалели , ако някой изобщо се интересува как влияе марихуаната на човека има клипчета в youtube ,преди 100 години тя е било единственото лекарство което хората в сащ са ползвали даже и индианците са я ползвали като лекарство , завизи от сорта са и ефектите когато се пуши ,но 2та основни типа са indica и sativa 1та те енергизира като енергийна напитка ожадняваш и огладняваш , а от 2рата ти се доспива ожадняваш и огладняваш . Пушенето и веднъш седмично е полезно ,но прекалената употреба води до затъпяване .

Гост

2015-08-18 19:25

Защото аз съм за пълно легализиране на наркотиците, защото докато това не се направи се създава могъща икономическа база на мафията!

Гост

2015-08-18 19:59

С диагноза глаукома съм от 2002 година, а мама има ревматоиден артрит с ужасни болки. Това е достатъчно добър аргумент за да подпиша и настоявам за легализацията на марихуаната за медицински цели.

Гост

2015-08-18 20:40

Най-малкото трябва да се декриминализира употребата, в никоя държава в ЕС не те вкарват в затвора за 5 гр трева!
Суека

#45 Re:

2015-08-18 21:30

#41: Adidas Batka -  

Пак си недоразбрал пичага ... в ХОЛАНДИЯ , има толеранс и само ДЕКРИМИНАЛизАЦИЯ на канабиса говоря за рекреативни цели по кофишоповете (5грама макс на човек) , но за медицински цели незнам ! Това ,че полицията има ТОЛЕРАНС и не преследва както в България всеки употребил канабис незначи ,че е легална ! :)

Гост

2015-08-19 05:49

Защото конопът е едно естствено растение с множество приложения в медицината и защото е може да бъде използван за облекчение и лечение на редица труднолечими заболявания много по- ефективно от синтетичните медикаменти. Защото имам близки, които желаят да се лекуват с канабис, но настоящата правна уредба не им го позволява.

Гост

2015-08-19 11:32

За момента няма записан смъртен случай,причинен от марихуана. Статистиките показват,че дори обикновените фъстъци са по-опасни от Канабиса. Няма нужда да описвам ползите,които биха се добили в икономически план,защото "колеги" вече са го правили. Медицинските свойства на това растение също са отбелязвани много пъти. Истината е,че марихуаната не се легализира,защото много хора биха загубили пари от това. Заключват и осъждат тийнейджъри на години затвор,убийци остават на улицата,но проблема винаги си остава в марихуаната -.- Подписвам тази петиция,защото гаврата,която се прави с това общество трябва да се елиминира. Замазват ни очите с фалшиви факти,плашат ни с недостоверна информация и то за какво ? --> Защото чичо полицай няма да вземе 50-те лева за задържаното 15 годишно хлапе с 0,4г канабис. Лечебните свойства на растението отдавна са извадени на показ. Канабисът НЕ лекува,но забавя развитието на повече от 30 сериозни заболявания.

Гост

#48 Re:

2015-08-19 11:35

Всички видове коноп имат медицинско приложение. Практиката показва, че най-лечебен и най-подходящ за онкоболни е индийският коноп - психоактивен, релаксиращ и седативен - с високо съдържание на ТХК. 

Гост

2015-08-19 13:49

Защото съм се запознавала със стотици хора, на които марихуаната е помогнала и такива на, които продължава да помага!

Гост

2015-08-19 13:52

Крайно Време е да влезнем в 21 век и да почнем да изкарваме пари ВМЕСТО ПРИСЪДИ !