Подкрепа на ОУ "Захари Стоянов"

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Подкрепа на ОУ "Захари Стоянов"

Гост

2015-04-21 06:50

Подписах петицията защото познавам от много години тези учители и съм убедена в тяхната невинност ! Майките поръчали това гнусно обвинение трябва да бъдат съдени !

Гост

2015-04-21 11:43

Радвам се и благодаря на всички, които подеха този инициатива. Тези учители заслужават подкрипа. Възпитаничка съм на ОУ Захари Стоянов. Възмутена съм от повединието на тези деца и родители, защото също лично познавам и съм чувала коминтари, нападки, знам, че това се прави умишлено. Подкрепям Ви. Нека спасим хора, които наистина го заслужава и са достатъчно стойностни. Успех на всички ни.

Гост

2015-04-21 12:02

Въпросните учители са невинни аз съм бивша възпитаничка на училището и съм благодарна на тези хора че ме направиха това което съм
Набор 88

#4 Съдене срещу Училището

2015-04-21 12:08

Радвам се че откликнах на тая призовка за подпис. Предлагам за обратна молба за съдимост срещо този който е подал тази жалба и нападки да бъде глобен !!! И затвор от 3 до 5 год :) като сме на война на война да е :) Успех на сички :)

Гост

2015-04-21 13:16

ОУ "Захари Стоянов" Пловдив е моето първо училище, най-мили спомени от училището и първата ми учителка - госпожа Недка Тачева. За кратко съм и работила в училището и уважавам колегите за всеотдайната им работа с децата. Ученици, родители и колеги, които милеят за училището си, имате пълната ми подкрепа!
Баба ви

2015-04-21 14:30

Вие училището ли подкрепяте или учителите, че нещо не разбрах!Заради Щерева моя внук пътува всеки  ден до Пловдив. От времето на Недка Тачева до сега има голяма разлика.Имаи нещо направено по това училище?До кога ще стои тази съборени на в двора? 

Ангелина Попова

#7 Re:

2015-04-21 14:49

#6: Баба ви -  

Всеки има право на избор къде да учи детето му! Ние подкрепяме училището и учителите в него. Не трябва да се подронва авторитета на добри учители, за да се постигнат дадени искания.

Гост

#8 Re: Re:

2015-04-21 16:32

#7: Ангелина Попова - Re:  

И аз сзм вьзпитаничка на това училище, сьщо и сьпругьт ми и синьт ми! Аз подкрепям учителите изцяло! Това е клевета!

Гост

2015-04-21 18:22

Нашите учители са едни чудесни педагози и не заслужават такова отношение от страна на медиите !

Гост

#10 Re:

2015-04-21 20:23

#6: Баба ви -  

Ами бабо доста си неука май не четеш достатъчно медия за да си наясно, че да се събори това произведение на бившия Директор на училището са необходими доста средства, които с дългогодишни усилия сегашната Директорка г-жа Щерева наскоро имаше уверението на Кмета на град Пловдив г-н Тотев, че ще бъде извършено. А относно внука, че пътува до Пловдив, както ти казваш, че нали кв. Коматево е в Пловдив, съм сигурна, че това са ваши "болни" амбиции за внучето

Набор 75

#11 Re: Съдене срещу Училището

2015-04-21 21:55

#4: Набор 88 - Съдене срещу Училището 

Доколкото съм запознат от медиите, жалба към въпросните учители няма подадена от никой, прокуратурата и агенцията за закрила на детето са се самосезирали и водят разследване.
Не виждам кой ще бъде съден, освен ако за някой не се докаже вина.
 И един съвет като пишете коментари , поне си проверявайте текстовете за правописни грешки /освен ако не сте набор 88, а набор 2008/, че излагате учителите и училището ни.

НУП

#12 Re:

2015-04-22 11:09

#1: -  

За съжаление няма как въпросните майки да бъдат съдени, тъй като нито една от тях не е застанала с името си зад обвиненията ,които 'хвърлят' по учителите. Жалко е ,че по такъв наистина гнусен начин , уронват авторитета и престижа на тези хора.

Лили

#13 23456

2015-04-22 14:48

Подписах, без да познавам учителите. Но много добре змам колко подли са учениците, особено когато защитават собствения си мързел и оценките. А СА МАЛКИ, ЗА ДА РАЗСЪЖДАВАТ РАЗУМНО.

НО РОДИТЕЛИТЕ???

КАК ДА ИМ СЕ НАБИЕ В ТВЪРДИТЕ ГЛАВИ, ЧЕ ТАЗИ ПРОСТОТИЯ СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ СЕ СТОВАРИ ВЪРХУ СОБСТВЕНИТЕ ИМ РОЖБИЧКИ?

Гост

2015-04-22 16:32

Благодаря на всички мои учители.Ангел Теменугов е добър,стриктен понякога строг и отговорен преподавател.
И претиснено казвам,че трябва повече строгост понякога
като виждам как израстват децата.
Вярвам,че истината ще се разбере.

Гост

2015-04-23 11:08

Омръзна ми да водя борба с войнстващата простотия в България.Кога тези клеветници ще си получат заслуженото/ От самолет се вижда, че всичко е скалъпено с бели конци.