Петиция срещу "Джи Ем Секюрити" и Гранд мол - Варна
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Петиция срещу "Джи Ем Секюрити" и Гранд мол - Варна
Александра Грашкина Гост |
#12015-03-24 01:20Подписах тази петиция, защото всеки от нас носи отговорност за изграждането на едно общество, в което закоността и човешките права стоят над всичко. Мисля, че нямаме право да останем безучастни свидетели на такива ужасяващи злоупотреби, не само защото извършеното насилие е престъпно деяние, а защото никой от нас не би искал да бъде съучастник в омаловажаването на най-висшите ценности: човешкия живот и достойнство. |
Анна Ангелова Гост |
#22015-03-24 09:10Такива неща просто не трябва да се случват. Никъде и на никого. Надявам се да има възмездие за тази брутална несправедливост. |
Мария Спирова |
#3 Справедливостта е пълна или никаква2015-03-24 10:36Случилото се в Гранд Мол Варна, предизвикано с умишлена жестокост от персонал на свързаната фирма Джи Ем Секюрити, е скандално зверство, допуснато като официална прочистваща политика и легитимирана произволна агресия от управата на мола. Отговорността не спира с подсъдимите за побой и мъчително убийство - организираните структури, дали поле за развитие на тази токсична насилническа култура трябва да бъдат демонтирани. Не може да има business as usual на публично място, където произволен гражданин може да бъде пребит до смърт. Организациите, отговорни за това, продължават да са тръговски активни при шокиращи доказателства, че не са в състояние да бъдат такива безопасно и законосъобразно. Държавата трябва да упражни пълната сила на закона и да отнеме правомощията на всички насърчили или съзнателно укривали тероризаторската дейност на "охранителите" в Гранд Мол. |
Ники |
#42015-03-24 10:51Да се събори мола - трябваше да има градинка там. Стиха перачници на пари, цяла Варна е станала такава. От това умират хора. |
Гост |
#52015-03-24 11:00Един месец преди убийството на Нягол Grand Mall организира представяне на книгата на Емил Конрад "Нещата, на които не ни учат в училище", на което заведох дъщеря си. Бях възмутена от лошата организация и от неадекватното поведение на охранителите, които не спряха да блъскат, да обиждат и да нагрубяват децата. След това събитие никой не потърси отговорност за наглото и безотговорно отношение на охранителите и ето до какво доведе това. Подписах петицията, защото искам убийците да получат адекватна присъда за извършеното нечовешко престъпление. |
Гост |
#62015-03-24 11:05Писна ми да живея в страх. Като повечето хора толкова да съм свикнал с този страх, че чак да не усещам, че го изпитвам. На всякъде да се бъркат мутри, да налагат волята си, да се държат като имащи правомощия на олимпийски божества. Как ще ми налагат волята си такива, които са убили беззащитен инвалид! И как са ги търпели в мола! И защо! Защо като потребители трябва да плащаме надценки на стоките, които отиват към заплатите им; след като не вършат работата си, а убиват. Убиват беззащитни хора. Писна ми в този ад. И това не е общество, ако не каже: "Не!" |
Гост |
#72015-03-24 11:21Подписвам тази петиция, защото не е допустимо в една страна от ЕС в началото на 21 век да се пребива човек само защото не изглежда "според правилата". Моловете са просто едни магазини - те не са църква, нито 5* хотел, за да си позволява охранителна фирма да налага дрес-код на клиентите! |
Гост |
#82015-03-24 12:02Справедливост и достоен живот за окаяниците и жертвите на мутренската агресия! Като се започне от Б.М.Б и се стигне до Джи ем Секюрити! |
Гост |
#92015-03-24 15:42Защото е правилно! МОЛЯ И ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ ОТ ФЕЙСБУК ГРУПИТЕ: Сборище на Свободни и Силни Българи за Велика България и Бойкот на Гранд Мол, да покажат съпричастност и подпишат! Благодаря на всички силни хора,които вече са се подписали и са показали,че делата за разлика от думите имат значение! |
Молеца |
#10 До живот без замяна2015-03-24 16:33До живот без замяна с първоначален стог режим. |
Гост |
#112015-03-24 18:15Подписвайки тази петиция, заявявам негодуванието си към затулването на подобни случаи, липсата на бързи мерки и присъди в реален размер на извършваните престъпления! 3 и 5 години затвор са напълно и крайно недостатъчни, за подобен вид деяние! При липса на смъртна присъда, минимума за това издевателство и отнемане на човешки живот, е доживотна присъда! |
Гост |
#122015-03-24 18:50Защото съм бесен от гаврите и убийството на беззащитен човек! |
Гост |
#132015-03-24 18:57Няма какво да се каже по повод постъпката на тримата охранители, това е извън всякакви човешки, морални и етични граници. Надявам се единствено извършителите да получат максимално високи ефективни присъди и също така да проумеят какво са направили и да живеят с тази вина, докато изтърпяват наказанието си. |
Гост |
#142015-03-24 19:19Отвратен съм от наглостта на началника на охраната! И от убийците! |
Гост |
#152015-03-24 20:22Защото искам правосъдието и държавата да не позволят на отговорните за наглото убийство да се имъкнат, разминат със справедливо наказание ! |
Гост |
#162015-03-24 21:28престъпление - наказание |
Гост |
#172015-03-25 04:35За да стане България нормална държава ! |
Гост |
#182015-03-25 09:00Подписах петицията, защото съм осквернена от безпричинното, жестокото и садистично убийство на болен, кротък мъж, за който едно от малкото удоволствия в тежкия му живот е било да пийне кафе в Гранд МОЛ Варна. Потресена съм от груповата агресия на служителите на охранителната фирма към този MALL при изпълнение на служебните си задължения. |
Кочо |
#192015-03-25 10:36Зверство не само над човека, но и над бизнеса в нашия град! ТАКИВА ХОРА ТРЯБВА ДА СА ПО ЗАТВОРИТЕ! |
Fifi |
#202015-03-25 16:44Чудя се в друга държава ще си позволят ли такава "забава". В България безнаказаността роди чудовища. Подписвам петицията с надеждата,че нещо се промени. |
Гост |
#212015-03-25 22:51За да оцелее България като държава и защото съм ПРОТИВ ВСЯКАКЪВ ВИД НАСИЛИЕ!!! |
Гост |
#222015-03-25 23:00За да оцелее България и защото съм ПРОТИВ ВСЯКАКЪВ ВИД НАСИЛИЕ!! |
Гост |
#232015-03-25 23:28 Дано Нягол почива в мир... Дано тези изчадия получат адекватно наказание!!! Дано някой поеме някаква отговорност, защото всичко това е безумие и пълен отвратителен абсурд!!! В що за реалност живеем? В що за държава живеем? |
Тони |
#242015-03-26 00:24Не живея в България от близо тринадесет години. Когато се прибирам за кратко, имам усещането че времето е спряло- няма никаква позитивна промяна. Насилие, тормоз, грабежи и катастрофи са ежедневните новини и силови групировки вземат превез над всичко. Най лошото е, че гражданите вече някак са привикнали към тази абсурдна гротрскна картина и все повече се пускат по течението... Считам,че до голяма степен всичките ни социални проблеми се дължат на пасивността и липсата на активна борба срещу разбойничеството. |
Гост |
#252015-03-26 19:32Недопустимо е ръководството на Гранд МОЛ и фирмата-собственик, която всъщност е собственост и на охранителната фирма, да смятат, че нямат вина! Липсата на адекватно поведение от тяхна страна доведе до социалното напрежение! |
|
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
Подписка срещу тероризирането с пиратки и бомбички в гр. Пловдив
ОТВОРЕНО ПИСМО – ВЪЗВАНИЕ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КАНОНИЧНАТА СЪБОРНОСТ НА ЦЪРКВАТА ХРИСТОВА
ДА ПОДКРЕПИМ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК!
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
НЕЗАБАВНО ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ЖУРНАЛИСТА СИМОН МИЛКОВ И ЗАЩИТА НА ПРАВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ!
6713 Създадено: 2024-12-04
ПЕТИЦИЯ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ОТ ДЛЪЖНОСТ ДИРЕКТОР НА ОП ЕКОРАВНОВЕСИЕ - ГР. СОФИЯ
1577 Създадено: 2024-11-22
Отнемане лиценза на Energo Pro България
1281 Създадено: 2024-12-27
Опазване на територията на Природен парк „Сините камъни“ и възражение срещу намаляване на площта му
1589 Създадено: 2024-11-26
Петиция в подкрепа на Златина Иванова- директор на училище, бореща се срещу олигархичния модел, застигнал българската образователна система
865 Създадено: 2024-12-14
Петиция срещу разпространението на вестник „Красиво Попово“
815 Създадено: 2024-12-05
РУСЕ ИСКА ДА ДИША. НЯМА ДА ТЪРПИМ ПОВЕЧЕ ГАВРА С НАС И ДЕЦАТА НИ! ПРИНУДЕТЕ „МИРИЗЛИВЦИТЕ“ ДА СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ!
717 Създадено: 2024-12-08
Подкрепа за проф. д-р Галина Лардева като арт директор и куратор на Национални есенни изложби, Пловдив
667 Създадено: 2024-12-04
Отворено писмо от група читалища относно резултатите от Програма „Читалища“ на Министерство на културата публикувани на 9 декември 2024 г.
408 Създадено: 2024-12-17
Основен ремонт на отсечка /2,3км/ от път с номер VAR 2028 /от с. Долище до гр. Варна/ непосредствено след кръговото посока с. Долище
372 Създадено: 2024-12-16
ПЕТИЦИЯ ЗА ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКОТО БИОЛОГИЧНО ЖИВОТНОВЪДСТВО
11663 Създадено: 2024-06-24
Петиция в подкрепа на Пело Кръстев - журналист, борещ се срещу олигархичния модел, застигнал българската свободна журналистика
354 Създадено: 2024-12-29
В подкрепа на служителите в магазини и супермаркети
352 Създадено: 2024-12-20
ДОЛУ РУСКИТЕ РЪЦЕ ОТ УКРАЙНА!
336 Създадено: 2024-12-03
За по-адекватни мерки за българските майки и деца
289 Създадено: 2024-12-17
ВТОРА КАТЕГОРИЯ ТРУД ЗА УЧИТЕЛИТЕ
12624 Създадено: 2024-10-12
Признаване на видеозаписите с автомобилна камера за доказателство
777 Създадено: 2015-10-22
За здрави деца, аз имам кауза една!! Нашите деца имат право на здравословна храна и ние родители и институции сме отговорни за това!
172 Създадено: 2024-12-10
ПОДКРЕПА ЗА ДОЦЕНТ СТЕФАН ДЕЧЕВ
166 Създадено: 2024-12-23
Гражданите на Pазград против скъпата вода.
657 Създадено: 2024-01-05