Ние сме против евтаназията на Цезар и Клеопатра, осъдени заради безотговорността на стопаните си
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Ние сме против евтаназията на Цезар и Клеопатра, осъдени заради безотговорността на стопаните си
Марк Антоний |
#201 Хо-хо2014-12-15 16:41Честита Коледаааа!!! |
Марк Антоний |
#202 ?2014-12-15 16:56Бе я кажете кво да пиша за "Ливърпул-Арсенал" за следващия тираж на Тото 1 ? |
Гост |
#2032014-12-16 09:24Аз съм твърдо против евтаназията,на кучетата!Както собственика,така и самата жерта,имат вина!Жертвата,какво ми се е размахала и разтропала с тоя бастун?Предизвикала ли ги е ,раздразнила ли ги е,не знам?Собственика пък,изобщо не ми се коментира.Аз лично го открих,във фейсбука и си писах с него.Нямам думи!А това нашето правосъдие,пък е извън пътя!Изнасилвачи и убийци,нито са в затвора,нито в гроба!А животните,хабер си нямат и айде да ги убиваме!Айде,бе!Доказано е,че не са агресивни,но и да бяха,може да се работи с тях,както в другите страни правят.Ако бяха толкова страшни,досега да са изяли всички,които са имали досег с тях,след инцидента.Ако се допусне,поредния абсурд,в абсурдната ни страна?Е,плюем ти на,страната и на всичко!Много ще имаме да теглим,заради такива,неща.Много ще имаме да страдаме,заради такива нечовеци! |
Гост |
#204 Re: А стига БЕ !!!!2014-12-16 09:52#191: RAMPAGESTZ - А стига БЕ !!!! Бог да я прости и лека и пръст! |
прокурора |
#205 Re: Re: да се спази закона2014-12-16 10:41#186: КАЛИНА - Re: да се спази закона разбира се, че сме по-важни, ти не се ли чувстваш така или се приравняваш с безсловесните твари? |
Гост |
#2062014-12-16 13:23против |
Гост |
#2072014-12-16 16:00Хайде спрете с безсмислените евтаназии, посегателства, тормоз и вулгаризми с беззащитни животни! постоянно се обвинява, че някакви кучета са агресивни и нападат хора ей така, защо мен никога не ми е посегнало животно да ме нарани? За недосетливите - защото излъчвам любов и нежност |
екзекутор |
#208 Re: Re: Re: да се спази закона2014-12-16 16:02#196: прокурора - Re: Re: да се спази закона повечето хора са нещастници.....Хитлер такива като теб ги е вкарвал в концлагер....има доста да се учиш от животните.....един ден шибаните "човешки закони и на теб няма да простят".. просто явно си малко си видял.. |
екзекутор |
#209 Re: Re: Re: Re: Re: Адвоката2014-12-16 16:03#190: RAMPAGESTZ - Re: Re: Re: Re: Адвоката значи всичко е наред 666 |
екзекутор |
#210 Re: Re: Re: да се спази закона2014-12-16 16:27#205: прокурора - Re: Re: да се спази закона на такива като тебе неколкократно съм спазвал закона, именно защото предпочитам да се "приравнявам" с тях...що се отнася за словесни и без-словесни- сам си свидетел що е "слово" и да те попитам.... на слово ли вярваш повече или на дела и отношение? (то и лъжата е "слово") Има зли животни(защото са животни и така оцеляват), има и такива доверили се и възпитани така от "човека" и ако наистина си обективен би трябвало да има и смъртни присъди за хората... За "словото" грам не си прав- просто не си гледал животно... По-голяма Твар от човека няма Другото....всички ревете от мангалите, ама сте се скрили в миши дупки....кой повече вреди??? Най-лесно е да си изкараш гнева на по-слабия, а в случая даже животно, което хал хабер си няма какво е станало и защо го наказват...... то е действало по неговите правила, а именно - давам си сърцето и душата за този който се отнася добре към мен и ще изям всеки, който ме удари....... Кучетата са се приближили- простата баба е замахнала с бастуна (като най-лош човешки порок- невежеството) .. Отнасяй се зле с животните и следващата жертва може да е майка ти... не че ти го пожелавам
ПАК ЗА ТВАРИТЕ - ЧОВЕКА Е ЕДИНСТВЕНАТА ТВАР БЕЗ КОЯТО ЩЕ Е САМО МИР НА ТАЗИ ПЛАНЕТА С ТОЛКОВА МНОГО ВИДОВЕ, САМО НИЕ СМЕ ИЗЛИШНИТЕ- ФАКТ, ЗАЩОТО НИЕ БЕЗ ТОВА КОЕТО НИ ЗАОБИКАЛЯ НЕ МОЖЕМ.. ПРОКУРОР МИ БИЛ...ПУТЬО....ПРКУРОРА И ЕКЗЕКУТОРА Е ЕДИНСТВЕНО ПРИРОДАТА И ЕДИН ДЕН ВСИЧКИ ЩЕ УМРЕТЕ -ШИБАНЯЦИ.
И за да съм обективен : Ако тази жена беше майка ми- лично щях да отида при животните и да проверя до колко са агресивни, именно защото аз съм този с разума и те го имат ,но по друг начин.. и ако всичко си е ОК .....просто наистина ще ми е мъчно ,че така е станало(относно стопаните- виждам че са добри хора и те нямат вина..и защо трябва винаги да има виновен -адски плоско), но всички имаме права на тази планета- Права според това какъв животински вид сме и през каква призма разбираме нещата.. Повече познания и добро отношение към заобикалящият ни свят ,би помогнало много.. |
Гост |
#2112014-12-16 16:56Евтаназията на кучетата не е начин за справяне със ситуацията. Да прогнозирам ли какво ще се случи, ако се приспят животните? Така наречените "собственици" ще си вземат поредните кучета, които ще обучат за бой и при един размахан бастун, отново ще скочат и отново ще хапят до смърт. Просто защото така са обучени... |
Гост |
#2122014-12-16 17:08Не мисля че кучетата имат вина |
прокурора |
#213 Re: Re: Re: Re: да се спази закона2014-12-16 21:51#210: екзекутор - Re: Re: Re: да се спази закона Ти и такива като теб са със сбъркана ценностна система! Един човешки живот е по-ценен от цялата популация на кучета по земята , ама това трудно ще го проумееш ,щото вместо мозък имаш глисти в главата. |
Гост |
#2142014-12-16 22:02Absolutno sum suglasen che otgovornostta trqbva da bude poeta ot stopanina a ne ot kucheto, zashtoto i az imam pitbull i moga da vi kaja che postoqnno q razhojdam pusnata i nikoga ne e otvurshtala ili napadala. (Nqmam kirilica) |
Гост |
#2152014-12-17 07:51Не мисля,че животните имат някаква вина за случилото се .. Те не трябва да бъдат приспани!!!!!!!!!! |
Гост |
#2162014-12-17 08:42Вие всички тук сте извратени! ЧОВЕК е мъртъв! ЧОВЕК! Спрете да поставяте кучетата пред човека! ХУМАНЕН не означава кучелюбец, а човечен и човеколюбив!!! Вие сте хора, децата ви са хора...който има..., а не кучета!!! РОДИТЕЛИТЕ ВИ СА ХОРА, А НЕ КУЧЕТА!!! Всички тук сте ЗЛОБНИ И НЕХУМАННИ, ФАЛШИВИ И ЛИЦЕМЕРНИ!!! Такива сте и във взаимоотношенията по между си! Сплетните, говорите зад гърба на колежките си, клюкарствате... ВИЕ СТЕ ЛОШИ ХОРА!!! А сега можете да плюете и по мой адрес! |
Гост |
#2172014-12-17 08:49Много смислена кауза. Трябва да се обръща внимание на тези неща, защото животните не се разхождат с конституция и няма кой да защитава правата им. Дано има успех! |
Гост |
#2182014-12-17 11:19животните не са виновни,те са добри умни и преданни,малка е присъдата за тези стопани |
Гост |
#2192014-12-17 11:53Ужасно е, че безхаберните стопани са "помилвани" с козметични глоби. Така, че да очакваме още жертви. Тези, които са отсъдили, да внимават, защото агресията е човешко качество. |
Дядо Коледа |
#220 Re: да се спази закона2014-12-17 13:28#1: прокурора - да се спази закона Аз пък викам такива тъпанари като тебе да се приспиват по най-бързия начин. |
Дядо Коледа |
#221 Re: Re: Re: Re: Re: да се спази закона2014-12-17 13:43#213: прокурора - Re: Re: Re: Re: да се спази закона Един човешки живот не струва нищо щото хората са тотални боклуци. А ти си един от най-големите |
Гост |
#222 Re: Re: Re: Re: Re: Re: да се спази закона2014-12-17 14:11#221: Дядо Коледа - Re: Re: Re: Re: Re: да се спази закона Аууу...какъв психар си! Вие сте луди бе,какво сте се разревали за тия кучета! |
Гост |
#223 Справедливост2014-12-17 16:33Аз съм студентка по ветеринарна медицина и съм изучавала дисциплината етология на животните и съм сигурна че те просто са реагирали инстинктивно да се защитят от бастуна и крясъците на жената и това е по вина на собствениците които не са се погрижили да нямат достап до такива хора, от които те могат да се почувстват заплашени по някакъв начин! Доказано е от професионалната експертиза направена от доц.Узунова преподавател по етология на животните и моя бивша преподавателка в която е обяснено че те просто са били уплашени и са реагирали по нормална за тях реакция нямат вина НЕ са агресивни!!! Вината е изцяло в стопаните те трябва да бъдат осъдени! |
Гост |
#224 Re:2014-12-17 16:36Доказано е че не са агресивни кучета и смъртта на 87 годишна жена не е доказана че е заради ухапванията кучетата нямат вина били са уплашени |
Гост |
#225 Re: Re: Re: Re: Re: Re: да се спази закона2014-12-17 21:02#221: Дядо Коледа - Re: Re: Re: Re: Re: да се спази закона ти не си ли човек ,ве олигофрен , оли си син на кучка и елен, малоумник с глисти в главата! |
|
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
Петиция за искане за извънреден Конвергентен доклад
Писмо до институциите на българската държава срещу атаката на европейската принадлежност на страната ни и международното право в защита на правата на всички граждани и за предприемане на необходи
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Подписка в подкрепа на искане за налагане на мораториум
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
Подписка срещу тероризирането с пиратки и бомбички в гр. Пловдив
ОТВОРЕНО ПИСМО – ВЪЗВАНИЕ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КАНОНИЧНАТА СЪБОРНОСТ НА ЦЪРКВАТА ХРИСТОВА
ДА ПОДКРЕПИМ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК!
Петиция за мир и против лицемерието на Г.Господинов, З.Карабашлиев и група съвет.., извинение - соросоидни "учени"
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
Справедливост За Ивет Стайкова
10005 Създадено: 2025-01-12
Петиция за мир и против лицемерието на Г.Господинов, З.Карабашлиев и група съвет.., извинение - соросоидни "учени"
2012 Създадено: 2025-03-07
Петиция за отстраняване на Ярослава Бубнова от поста Директор на НХГ
1631 Създадено: 2025-03-08
НЕЗАБАВНО СПИРАНЕ НА ПОДКРЕПАТА И ПОМОЩИТЕ ЗА УКРАЙНА
1547 Създадено: 2025-03-06
Не! На задължителното споделено родителство
1091 Създадено: 2025-03-05
Позиция на директори и учители от област Благоевград по държавен план-прием за 2025-2026 година
1690 Създадено: 2025-02-27
Отворено писмо против ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО религиозно обучение
1727 Създадено: 2025-02-08
Отмяна на забраната за внасяне на лични бутилки с вода в детските заведения
2370 Създадено: 2025-02-14
Петиция да запазим всички езикови паралелки в ЕГ „Акад. Людмил Стоянов“, Благоевград
3584 Създадено: 2025-02-26
Подкрепа за Българска Федерация по Автомобилен Спорт - БФАС и в подкрепа на автомобилния спорт в България
1079 Създадено: 2025-03-03
ЦЕНТРАЛНА МИНЕРАЛНА БАНЯ "СОФИЯ"-ДА БЪДЕ БАНЯ
2015 Създадено: 2025-02-12
Искане за изграждане на скоростен път Самоков - София
1263 Създадено: 2025-02-21
ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА ПЛОЩАД "ЦЕНТРАЛЕН" В ГРАД БРАЦИГОВО
320 Създадено: 2025-03-05
Наказание за лицата обидили и нападнали публично посланика на Руската федерация г-жа Митрофанова
253 Създадено: 2025-03-07
За освобождаването от руски плен на всички етнически българи и украинци
961 Създадено: 2025-02-19
За незабавно и цялостно обновяване на пътната инфраструктура в селата на община Аврен
209 Създадено: 2025-02-28
Писмо до институциите на българската държава срещу атаката на европейската принадлежност на страната ни и международното право в защита на правата на всички граждани и за предприемане на необходи
5827 Създадено: 2025-02-22
НЕ НА ЗАСТРОЯВАНЕТО на малкото останали зелени площи в град Сандански.
147 Създадено: 2025-01-28
Да върнем истинския глас на навигацията на Google!
29865 Създадено: 2025-01-14
В подкрепа на въвеждането на Религия-Християнство-Православие като редовен предмет в българските училища.
3068 Създадено: 2025-02-13