Подкрепям Първа инвестиционна банка!

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Подкрепям Първа инвестиционна банка!

Калоян

2014-06-27 13:22

Смешници, платени оВчици! :-)

Гост

2014-06-27 13:24

Нека всички, които не са овце подкрепят ПИБ, напук на задкулисните игри на някои лица!
Иван

#3 Re:

2014-06-27 13:25

#2: -

С други думи - нека всички овце, които не са като ония другите овце, да подкрепят едни шарлатани, за да не спечелят други шарлатани ... :-)

Абе, мисъл, абе, чувсто ... робско

TOny

#4 Re:

2014-06-27 13:26

#1: Калоян -

Ахам, ама по големия смях е какви коментари от "лоялни клиенти" се пишат под новините им. Представям си сега, как са нехендрили някой да седи и да бълва положителни коментари.

Калоян

#5 Re: Re:

2014-06-27 13:27

#4: TOny - Re:

И ни един отрицателен нема ;-) Моите ги не пуснаха. Абе ...

един учуден

#6 жалко поведение

2014-06-27 13:40

Това което прави сега Fibank на сайта си с коментарите под съобщението за затваряне на офисите си е повече от жалко. Като си пишат сами хвалебствени коментари кого смятат ще манипулират? Разбирам че всеки отрицателен коментар би налял още масло в огъня, но просто трябваше да спрат всякакви коментари под новината, а не да правят хората на идиоти пускайки коментари в стил лозунги от соца.
Все си мислех, че в тази банка работят мислещи хора, които могат да реагират в критични ситуации, но това което правят в момента разколебава това.

Гост

2014-06-27 14:07

Овце , не теглете ! Още във понеделник ще внеса пари ! Подкрепям най добрата Българска Банка!
мартин

#8 Re: Re: Re:

2014-06-27 14:09

#5: Калоян - Re: Re:

ПИБ оцеля през 2008 на подобна атака ще оцелее и сега вие сте маниполатор призовавам всички ,които манипулират финансовия пазар да бъдат наказани от органите на реда!

Гост

#9 Re:

2014-06-27 14:09

#7: -

И как точно разбра че е най-добрата? :) :)

Или и на теб ти плаща да тролиш по форуми?

Кико

#10 Re: Re:

2014-06-27 14:11

#4: TOny - Re:

А тъп ли си?

Аз съм един от тия "наетите".

Хората просто видяха какво стана.

виждащия

#11 Re: Re: Re:

2014-06-27 14:15

#10: Кико - Re: Re:

Видяха, видяха, пък им изтече работното време в 16:36:10 и спряха да "виждат" :)

Гост

2014-06-27 14:30

Подкрепям ПИБ! Това е наистина криминална атака срещу нея

Гост

2014-06-27 14:40

Ние имаме банкова сметка там от 2007 год. и до този момент като цяло сме доволни. Понеже сме извън страната се налагат разни допълнителни неща, но, когато сме питали винаги са ни отговаряли бързо и изчерпателно. Има вероятност да изтеглим голяма част от парите, не защото ни е страх, но защото искаме да ги вложим в имотни сделки. А по принцип банките това си е нож с две остриета...
Брокер на недвижими имоти

#14 Re:

2014-06-27 14:44

#13: -

Явно имотния пазар яко ще се раздвижи!

Сигурно над 80% от теглещите са се оправдавали, че ще купуват имот.

То и през 2008 е било така и след 2дни - пропаднала сделката и айде парите обратно в банката!

Що правите излишни движения бе хора?!?

Гост

2014-06-27 15:02

Спрете да теглите, защото ще извадите здравия зъб...
Иван Костадинов

2014-06-27 17:53

Хахахаха много ме кефят как не пускат коментари освен на "лоялни клиенти " :D :D :D :D Съгласен съм, че е възможно да е манипулация но кой нормален човек ще се върже на тия "умни" коментари от "лоялни клиенти" ... Като чета това ако бях клиент на банката щях да оставя всичката друга работа и да хукна да си тегля авоарите от банката... Просто това говори за някакъв сериозен проблем !

Гост

2014-06-27 17:56

Клиент съм на банката от осем години и мисля, че това се повтаря за пореден път,спрете да се страхувате, че накрая ние сами ще си затрием банките !!! Пък, после ще има ли значение, има ли държава ?

Гост

2014-06-28 00:02

''Сигурно над 80% от теглещите са се оправдавали, че ще купуват имот.''Ние и не мислим да се оправдаваме, просто съвпадение, през 2008 год. и не мислехме да теглим и купуваме, защото не бяхме спестили достатъчно. Сега след няколко години сериозен труд и спестяване вече събрахме (почти достатъчно) за мечтаната семейна лятна къща около моренцето, дано помага БОГ края на тази, началото на другата година да я вземем. Разбира се, ако ни трябва пак банка ще ползваме същата... Ние имаме само едно оплакване от банката, за тези 7 год. иначе като цяло сме доволни.
Иван Костадинов

#19 Re: Барсаслак

2014-06-28 06:02

#16: Иван Костадинов -

Проблема е в такива олигофрени като теб :)

!!!

2014-06-28 07:16

Реално погледнато, банката се държа много геройски вчера. Клиент съм и в ПИБ и в УНИКРЕДИТ, във втората при теглене на по-голяма сума се изисква предизвестие. България има нужда от български банки, силни български банки. И само един антибългарин би желал техният погром. Аз имам немалък влог в ПИБ и мисля да не го пипам. С този ми акт ще покажа , че подкрепям банковата ни независима система и независимостта на държавата ни. БНБ е с достатъчно големи резерви, за да може адекватно да защити всички вложители, от два дни в джоба им влизат допълнителни почти 3 млрд, от успешно пласираната 10 годишна емисия. Имаме силна Централна Банка, в която трябва да имаме малко повече доверие. Ако се очакват реални проблеми в държавата, самото пласиране на емисията нямаше да бъде успешно, като ще акцентирам върху това , българското участие в тази емисия е само 15%. По време на криза инвеститорите внимават, което е напълно нормално. Така си направете вие заключенията, има ли реален проблем в банковата ни система, или се разиграва някаква политическа мръсна война !?!
123

#21 ПИБ

2014-06-28 07:44

Това е една от най - наглите и безобразно гнусни банки в България. Лично не се радвам, че това се случва, но в случая с ПИБ ме изпълва с лично удовлетворение. Това е гнусна мутренска банка с абсолютно сбъркана политика по отношение на клиента. Бях в МКБ Юнионбанк и когато прехвърлиха сметките в ПИБ, бях шокиран от ниското ниво на обслужване и странни идиотски процедури. С най - идиотското работно време. Кои отваря в 9,00 бе идиоти. Аз работя от 7,30 и искам в 8,00 да сте отворили. След една седмица си закрих всички сметки и се преместих в друга банка. Не съм трол, просто един от хилядите им бивши клиенти.

Гост

2014-06-28 08:19

За бога братя не теглете, сами ще си изкопаем гроба!!!

Гост

2014-06-28 10:05

Моля не се поддавайте на паника. fibank за мен е най-добрата Българска банка и смея да твърдя, че предлага най-доброто обслужване в България. Имам разплащателна сметка и този месец смятам да редуцирам тегленията от нея за да помогна на Банката в този труден за момент. Успешен бизнес се гради с взаймно доверие!

Гост

2014-06-28 10:24

има една нормално работеща банка в българия и искат и нея да съсипят

Гост

#25 Re: ПИБ

2014-06-28 10:27

#21: 123 - ПИБ

Хм, от 9 ли отварят? Спя до 10 и не знаех. Ама жал ми стана за хората от ПИБ, че стават толкова рано. Виж, за теб не ми е жал - има си хора и хора, но ти не си от тях