БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ СПАСЕНА ОТ ХРИСТА БОГА, АКО ЗАБРАНИМ АБОРТА ЗАВИНАГИ
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ СПАСЕНА ОТ ХРИСТА БОГА, АКО ЗАБРАНИМ АБОРТА ЗАВИНАГИ
Явор Неделчев Авторът на тази петиция |
#12014-06-22 22:15И така, в името на нашия Господ и Спасител Иисус Христос, в името на нашата спасителна Православна вяра, в името на спасението на България от изтриване от лицето на земята, и в името на нашето вечно спасение, призовавам най-горещо и с цялото си сърце всички вас, скъпи родни лекари (акушер-гинеколози), ако искате и копнеете да приемете не вечни мъки, а живот вечен в селенията на Христа Бога, отдайте цялото си лекарско дарование на раждането на живота, на раждането на децата, що Бог сътворява с безкрайната Си любов. Вие, които сте от онези, що никога досега не сте отнели живот на дете в утробата, въздайте за това слава и благодарност на Бога и ни най-малко не допускайте в съзнанието си изкушението да извършите престъпното деяние, защото това изкушение идва от лукавия, който е открай време човекоубиец и баща на лъжата и за много голяма жалост наистина съществува и действа невидимо в света срещу нас и нашето спасение. |
Гост |
#2 Re:2014-06-23 13:04Страшен грях е детеубийството, незнам дали го знаят всички. |
Гост |
#32014-06-23 13:54Когато абортите са узаконени, тогава отговорността за тези жестоки убийства на неродени деца пада върху цялото общество - върху Президента, върху депутата Х., върху съседката, върху теб и мен. Но аз не искам да бъда убиец. А ти? |
Гост |
#42014-06-23 15:05Господи помилуй. |
Гост |
#52014-06-23 20:50az sam ZA tazi zabrana maika sam na 3 deca dve dashteri na 28g i 26g i 1 malak angel sinche na 6g prekrasno e da si i baba na 2 vnuchki i mlada maika neznam kakvo e abort dai boge prosvetlenie na vsichki da izpitvat tazi radost |
Явор Неделчев Авторът на тази петиция |
#62014-06-23 21:05Бог да ви пази и благославя, и да бъде с вас! |
Изберете псевдоним |
#7 Тема2014-06-24 09:56Едва ли има нещо по-ужасно и гнусно от това да бъде убит плода в утробата без дори да му се даде възможност да бъде Кръстен от вода и Дух. Но да се молим - Бог да бъде милостив и Божията Майка да пазят душите на тези дечица. |
Тази публикация е изтрита от автора на петицията. (Покажи подробности)
2014-06-24 10:51- Date of removal: 2014-06-24
- Причина за премахване:
2014-06-30 07:09- Date of removal: 2014-06-30
- Причина за премахване:
Гост |
#102014-07-03 17:24Господи помилуй! |
Гост |
#112014-07-03 17:25Господи Иисусе Христе помилуй ни грешните! |
Гост |
#122014-08-11 17:57БЛАГОСЛОВЕНИ ДА СТЕ ВСИЧКИ! ДА ВЗЕМЕМ ЖИВОТА СИ В СОБСТВЕНИТЕ СИ РЪЦЕ! БЪДЕТЕ СМЕЛИ,ЗАЩОТО СВЕТА ПРИНАДЛЕЖИ НА СМЕЛИТЕ,А НЕ НА СТРАХЛИВИТЕ! |
YRANOS |
#13 Re:2014-08-11 18:03Здравейте! Вие сте майка героиня! Дано повече майки вземат пример от вас! Аз съм майка на две деца,но с радост бих искала да имам и още! Очакваме с моя синковец бащата на бъдещото му братче или сестриче . :) Бъдете здрави цялото семейство ! Бог да Ви закриля! |
Гост |
#142014-09-04 10:09Моят коментар е към жените, които стоят пред избора да извършат или не аборт. Последиците от аборта са страшни. От православна гледна точка, замислете се къде отиват непокръстените души и какво се случва с душите на извършителите след аборта? От психологична гледна точка, жените, извършили аборт много често страдат от пост-абортна травма, която винаги се появява в напреднала възраст и дори след раждането на други деца. Всъщност, колкото по-малко желаещи за аборт има, толкова по-малко извършители /лекари/ ще има, които между другото, не дават пълна информация за последствията от аборта. Обществото и действителността са такива, каквито ги създаваме ние, човеците.Относно свободата на избора, да всеки има право на нея, но в рамките на нравствените норми. А абортът е вид убийство.На всяка жена, стояща пред този избор, бих желала /безплатно/ да помогна с откровен и уважаващ разговор, относно трудностите, които ги карат да извършат аборт. Аз лично съм против абортите, но съм и запозната с моралния натиск, който много често се упражнява върху жените и момичетата в нежелана бременност.dianaivdr@hotmail.com , православен психолог. |
Гост |
#152014-09-14 10:51Ако няма аборти, прирастът ще стане положителен. |
2014-09-14 16:33- Date of removal: 2014-09-14
- Причина за премахване:
Гост |
#17 Бъдете информирани в борбата си срещу абортите!2014-09-16 21:04Научете повече за абортите на www.abort.bg. Харесайте и страницата, за да сте информирани! |
2014-10-21 11:30- Date of removal: 2014-10-21
- Причина за премахване:
2014-12-18 07:03- Date of removal: 2014-12-18
- Причина за премахване:
Гост |
#202015-03-27 10:59Респект за начинанието! Господ да Ви закриля и да ви доведе до победа в започнатото дело! Убедена съм, че узаконеното детеуибийство води обществото към, крах. И аз съм майка на две дъщери... Убедена съм също че има умишлена дезинформация и лукаво приложена манипулация в обществото ни по отношение на абортите. Това винаги е била неудобна тема. Опитват се да дадат на убийството други имена, звучащи дори благородно - "поправяне на грешка", "шанс за ново начало", "упражняване на правото на избор и свободна воля" и какво ли още не!!!Младите жени, повлияние от наложилото се обществено мнение стигат до там, че гледат на аботра като на противозачатъчно... Това е страшно! |
2015-09-18 21:47- Date of removal: 2015-09-20
- Причина за премахване:
Гост |
#222016-02-18 19:37Абортът е убийство! |
Гост |
#232016-03-16 22:46Защото убийството е грях .Защото невежеството в 21век е недопустимо .И молете се българи защото само с Божията помощт стават чудеса. |
Гост |
#242016-03-17 20:43За да спасим младенците-ангели! |
Гост |
#252016-05-04 08:45Подписах тази петиция, защото българската националност е застрашена от изчезване, а това е понеже губи своята благодат от Бога поради огромният грях, който върши - позволените аборти! Поради невежество голяма част от жените посягат на най-ценното си - своята рожба, защото не знаят последствията както за себе си, така и за своето неродено и некръстено дете, чиято душа никога не може да наследи царството Божие след смъртта на тялото. А този грях за майката носи чудовищни поражения върху нейната личност и върху безсмъртната й душа, която вместо блаженство, наследява вечни мъки. Незнанието обаче не е оправдание! Освен този закон, хората трябва да бъдат ограмотени и както жената, така и мъжът, който също носи отговорност за децата си, да бъдат информирани какво се случва с тяхната душа сега и след смъртта им, както и на техните неродени и убити в утробата деца. За това трябва да спомогне цялото общество и законодателната ни власт, която упорито държи хората в информационна спепота под предлог, че религията не бива да се изучава в училище. Защо, щом сме българи и сме православни християни като народ?! Ако децата ни от малки са образовани по тези въпроси, а не да получават "сексуално образование", няма да съществува тази масова престъпност с извършване на най-жестокото убийство над човек - убийството на дете от собствените му родители. Греховните безбрачни практики, също са причина за този позор и цената ще бъде тази, която са платили двата града Содом и Гомор и където сега се намира Мъртво море. Информирайте се братя и сестри! Не стойте в духовна спепота, защото всички ние след време плащаме прескъпо за стоенето ни със затворени очи! Бог с вас! |
|
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
Подписка срещу тероризирането с пиратки и бомбички в гр. Пловдив
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
ОТВОРЕНО ПИСМО – ВЪЗВАНИЕ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КАНОНИЧНАТА СЪБОРНОСТ НА ЦЪРКВАТА ХРИСТОВА
ДА ПОДКРЕПИМ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК!
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
НЕЗАБАВНО ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ЖУРНАЛИСТА СИМОН МИЛКОВ И ЗАЩИТА НА ПРАВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ!
6710 Създадено: 2024-12-04
ПЕТИЦИЯ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ОТ ДЛЪЖНОСТ ДИРЕКТОР НА ОП ЕКОРАВНОВЕСИЕ - ГР. СОФИЯ
1385 Създадено: 2024-11-22
Опазване на територията на Природен парк „Сините камъни“ и възражение срещу намаляване на площта му
1169 Създадено: 2024-11-26
Петиция срещу разпространението на вестник „Красиво Попово“
814 Създадено: 2024-12-05
Петиция в подкрепа на Златина Иванова- директор на училище, бореща се срещу олигархичния модел, застигнал българската образователна система
812 Създадено: 2024-12-14
РУСЕ ИСКА ДА ДИША. НЯМА ДА ТЪРПИМ ПОВЕЧЕ ГАВРА С НАС И ДЕЦАТА НИ! ПРИНУДЕТЕ „МИРИЗЛИВЦИТЕ“ ДА СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ!
695 Създадено: 2024-12-08
Подкрепа за проф. д-р Галина Лардева като арт директор и куратор на Национални есенни изложби, Пловдив
666 Създадено: 2024-12-04
ВТОРА КАТЕГОРИЯ ТРУД ЗА УЧИТЕЛИТЕ
12575 Създадено: 2024-10-12
ПЕТИЦИЯ ЗА ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКОТО БИОЛОГИЧНО ЖИВОТНОВЪДСТВО
11627 Създадено: 2024-06-24
Отворено писмо от група читалища относно резултатите от Програма „Читалища“ на Министерство на културата публикувани на 9 декември 2024 г.
355 Създадено: 2024-12-17
Основен ремонт на отсечка /2,3км/ от път с номер VAR 2028 /от с. Долище до гр. Варна/ непосредствено след кръговото посока с. Долище
345 Създадено: 2024-12-16
В подкрепа на служителите в магазини и супермаркети
330 Създадено: 2024-12-20
ДОЛУ РУСКИТЕ РЪЦЕ ОТ УКРАЙНА!
288 Създадено: 2024-12-03
Гражданите на Pазград против скъпата вода.
656 Създадено: 2024-01-05
За по-адекватни мерки за българските майки и деца
270 Създадено: 2024-12-17
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
1441 Създадено: 2024-10-25
Допълнителни средства за Национален фонд „Култура“, заложени в т. 5.2, чл. 1 на Закона за държавния бюджет за 2024 г.
222 Създадено: 2024-12-02
Признаване на видеозаписите с автомобилна камера за доказателство
772 Създадено: 2015-10-22
Спасение на животните във Велинград
171 Създадено: 2024-11-30
За здрави деца, аз имам кауза една!! Нашите деца имат право на здравословна храна и ние родители и институции сме отговорни за това!
159 Създадено: 2024-12-10