Онлайн подписка в подкрепа на предложение за облагородяване на обществено пространство в парка на кв. Лозово, инициирано от Гражданско сдружение "Обединение квартал Лозово"

ПО ПРОГРАМА „МОЯТ ГРАД, МОЯТ КВАРТАЛ, МОЯТА УЛИЦА ЗА ОБЛАГОРОДЯВАНЕ И БЛАГОУСТРОЯВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ ПРОСТРАНСТВА В КВАРТАЛИТЕ И СЪСТАВНИТЕ СЕЛИЩА НА ОБЩИНА БУРГАС“

Относно:  облагородяване на обществено пространство в парка на кв. Лозово

С настоящото заявяваме кандидатурата на квартала ни по Програма „Моят град, моят квартал, моята улица за облагородяване и благоустрояване на обществени пространства в кварталите и съставните селища на Община Бургас“,  с предложение за облагородяване на обществено пространство в парка на кв. Лозово, гр. Бургас, взето с решение на Общо Събрание на Гражданско сдружение "Обединение квартал Лозово" на 29.09.2024 г.  както следва:

Местонахождение на общественото пространство, общинска собственост:

югозападна част на парк Лозово, (съгласно скица- предложение)

Вид на облагородяване:

1.  Зона за отдих и озеленяване в югозападната част на парк Лозово, съгласно скица-предложение

Скица предложение

Кметство_(1)1.png

ГС"Обединение квартал Лозово"    Свържете се с автора на петицията

Подписвайки се, приемам, че ГС"Обединение квартал Лозово" ще може да види цялата информация, която предоставям в този формуляр.

Давам съгласие за обработка на информацията, която предоставям в този формуляр за следните цели: