Подписка

Quoted post

Гост

#318 Re: Re: Re:

2012-02-28 10:32

#315: - Re: Re:

Значи, родителските ви задължения трябва да бъдат поети от държавата, от училището – така разсъждават и представителите на една малцинствена група у нас. Оставете си децата в дом за деца без родителски грижи и всичко ще бъде точно така.

Какво толкова, ще ви бъдат спестени много средства, време, нерви, усилия и ще сте волна като пеперудка, макар да сте създали деца.

Анархистите са против законите!

А вашите анонимни подписи са в пъти повече! Анонимни или не, всеки има право на избор!

Отговори

Учители?

#321 Re: Re: Re: Re:

2012-02-28 10:46:56

#318: - Re: Re: Re: Значи, родителските ви задължения трябва да бъдат поети от държавата, от училището – така разсъждават и представителите на една малцинствена група у нас. Оставете си децата в дом за деца без родителски грижи и всичко ще бъде точно така.

Какво толкова, ще ви бъдат спестени много средства, време, нерви, усилия и ще сте волна като пеперудка, макар да сте създали деца.

Срам ме като ви чета, срам ме е, че има учители като вас - мислите за собственото си благополучие и не ви пука за децата. Нападате злобно, не можете да се поставите на мястото на другия и не можете да водите диалог. Мислите, че по презумпция сте прави и не допускате възможността да има други гледни точки. Имала съм учители като вас, преди да се спася в гимназията. Мисленето ви е чуждо и мразите, когато децата се опитват да мислят със собствените си глави. Жал ми е за учинците ви и за бъдещето на градовете ви.

Гост

#323 Re: Re: Re: Re:

2012-02-28 11:07:39

#318: - Re: Re: Re:

Първо правило - научете се да четете с разбиране!

Не анонимни подписи, а анонимни подписки!

Схващате ли разликата?

В тази подписка пише: "ние....... училища......................."  Кои сте вие? Кои училища?

Второ правило - доброто възпитание, за което толкова много говорите, трябва  и да показвате в отношенията си към хората.

Възпитанието и образованието на децата е приоритет в цивилизованите държави не само на родителите, а на цялото общество, на  институциите и изобщо на цялата държава с всичките и ресурси.

Родителите са отглеждали и възпитавали самостоятелно децата си преди хиляди години...., обществата са претърпели развитие...е, не всички, явно.