Петиция за разрешаване ваксината на Коули в България

Quoted post

Гост

2011-12-28 22:21

Годината, която измина беше най - щастливата за мен и в същото време най - нещастната! След дълги години борба и след успешна ин витро процедура се роди синът ми, но само месец след щастливото събитие разбрахме злокобната вест - майка ми е болна от рак на панкреаса.Бяхме много объркани и покрусени и въпреки, че и майка ми и баща ми са лекари не можахме да реагираме достатъчно бързо - изгубихме време, в което коварната болест прогресираше. В онкодиспансерът ни казаха, че много сме закъснялби и ..........чак тогава разбрахме за д-р Дамянов и неговият център и СЛАВА НА БОГА започнахме процедури и сега майка ми има вяра и се чувства по - добре.Сигурна съм, че именно грижите, които се полагат за нея в центърът по интегративна медицина я вдигнаха на крака - борбата продължава и следващата стъпка е ваксината на КОУЛИ. Моля Ви, дайте шанс на майка ми да се радва на невръстното си внуче - тя има право на живот!!! Ваксината на Коули е личен избор, който трябва да бъде предоставен на хората, които искат да живеят и да бъдат пълноценни баби, дядовци, майки, бащи, братя, сестри и деца. |Всеки има право на живот!!!

Отговори

Гост

#102 ++----1223Re:

2011-12-28 23:14:13