Да спасим НАШАТА детска градина - ОДЗ "Детелина" гр.Мизия

Quoted post

Гост

2015-07-03 17:07

Moeto dete parvo be6e v nezabravka na gradina no..... Ne bqh dovolna deteto mi ne be6e gledano kakto trqbva idva6e si vinagi gladno i pie6e mn voda pla4e6e po cql den tam no q premestih v detelina korenna promqna i v povedenieto i i sas vsi4ko ostanalo grijite koito polagat vsi4ki u4itelki leli4ki i direktorkata za moeto dete sa za po4it i uvajenie zatova molq vi podkrepete ni vsi4ki neka zapazim gradinata sas celiqt si uiut i toplota elate i vijte kolko e 4isto i hubavo kakvi hubavi legla imat kolko mn igra4ki hubav remont e napraven i taka natataki nai ve4e sam maika i da sa me ubejdavali 4e deteto mi e bilo dobre tam az si poznavam deteto tuk v detelina e dobre golqma razlika ima da znaete

Отговори

Гост

#16 Re:

2015-07-04 06:34:35

#15: -  

Pi6a pak samo iskam da kaja 4e nqkoi hora si mislqt 4e ai puskame decata na gradinka a te da si zapalvat rabotnoto vreme s drugi zanimaniq a ne da se grijat za decata li4no az ne bqh dovolna ot grijite za moeto dete sega kato e v detelina sam spokoina 4e deteto mi 6te bade obgrijvano kakto podobVa i namq kato ida da q vzema da vijdam kak o4i4kite sa i naduti ot rev ili pak da q zavarvam vinagi da sedi na 1 stol sama i da pla4e tova e

Учител

#23 Re: Гост

2015-07-06 20:08:30

#15: -  

Р аботя от 32 години в "Незабравка" и не помня деца да са ни напускали да се местят в "Детелина" и и недоволни родтели.Но помня през зимата на 2012 г. как се преместиха 13 деца от "Детелината" при нас,поради недоволство на родителите .И не им беше далече и не ги плашеха преспите.Идваха чак от "Врачанско шосе".Не е коректно да си измисляте подобни истории,защото никой не иска да ви закрива градината.А директорката ви иска да вземе чуждите деца,за да си спасява градината.Нещо,което никак не е почтено.Родителите вече се възмущават от поведението й.Когато при нас закриха групата с 12 деца,директорката ни не поиска децата от "Детелината",за да си запази групата.А си понесе неприятностите иотговорността и я закри.