Против промяна на маршрута на автобусна линия 111 в ж.к. Младост

Quoted post

Срещу гратисчиите

2015-05-13 17:03

Само и само да не платят левче за превоз, всички гратисчии се хванаха да защитават линия над метрото. Само заради авантата

Отговори

гратисчия е баба ти

#39 Re:

2015-05-13 21:54:05

#37: Срещу гратисчиите -  

Какви гратисчии, бе, човеченце?! Това да се возиш с един билет по стария маршрут на 111 гратисчийство ли е, бе, злобар? Естествено, че на общинарите и ЦГМ им е най-изгодно да се прекачваш през спирка с нов билет! А на теб май най ти харесва на другите, като им е гадно да се прекачват през две спирки на всевъзможни автобуси и метра, а не че скъсяването на маршрута е добро решение за пътниците! За гратисчиите има контрольори - ако не си вършват работата, какво съм им виновен аз, че да ме прекачват на 100 автобуса, а?!

Гост

#48 Re:

2015-05-15 10:49:20

#37: Срещу гратисчиите -  Само и само да не платят левче за превоз, всички гратисчии се хванаха да защитават линия над метрото. Само заради авантата

Тва за гратисчиите сериозно издиша. На гратисчиите какво им пука, че ще се прекачват, нали са гратисчии?! Промяната засяга най-вече редовните платци, които ще трябва да плащат за още един транспорт! Точно такива хора са в тази петиция!