Петиция за възрастов праг за получаване на помощи при бременност

Quoted post

Раждането на деца е Божа работа!

2014-08-17 02:16

Навремето нашите баби и прабаби също са се омъжвали и са раждали по на 15г, а пак са живеели по-нормално от сега, отглеждали са по 8 деца, които са ходеили поне в първите отделения на училище...

Няма да се подпиша под подобна налучдничава петиция, така както под всяка една петиция, която е "срещу" и "против" нещо си- моя подпис го давам само "ЗА"- наприер  ЗА по-висока минимална заплата, ЗА по-висок жизнен стандарт на населението, ЗА данъчни облекчения на хората с деца, ЗА спазването на законите от всички слоеве на населението, ЗА мир, любов и единство, че ми писна от разединение, от избори, партии, партийки и всякакви простотии...

Отговори

Гост

#510 Re:

2014-09-07 07:15:54

#501: Раждането на деца е Божа работа! -  

Навремето е било за тогава! Говорим за сега. Какво означава "ЗА данъчни облекчения на хората с деца, ЗА спазването на законите от всички слоеве на населението, "??? Какви данъчни облекчения за тях, след като те НЕ плащат никакви данъци!? Какви закони спазват те, Ви питам аз? Защо Не плащат ток, вода,здравни осигуровки, а получават. Ами аз ще Ви кажа: защото са паразити. И да, наистина Раждането на деца е Божа работа!  , но все пак трябва да се прецени ти какво даваш на това дете. Защото, когато през зимата  карат тези деца да ходят голи и боси в студа, за да просят за цигари и алкохол, тогава не е Божа работа нали, а родителска отговорност!!!