В подкрепа на Николай Радев и връщане на неговите убийци в ареста

Quoted post

Гост

#337 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-04-08 16:18

#336: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

НИКОЙ нормален родител няма да тръгне да убива за лудо...Разберете го най-накрая имало е причина да се стигне до това положение и причината не е в родителите на момичето. Всеки родител би реагирал точно по същия начин ако детето им е в опастност. А вие се опитвате от главорез да направите ангел....е тъжната истина е, че НЕ е.

Отговори

Гост

#338 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-04-08 16:26:44

#337: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

знаеш ли какво? - съгласна съм с теб ,че всеки родител би направил всичко за своето дете, това е напълно нормално, но ти какво искаш да ми кажеш, че 3-ма възрастни мъже не са могли да измъкнат момичето от заведението? Нали баща й я е прибрал вкъщи защо са се върнали да се разправят с момчето? За теб нормално ли е убийците да се разхождат свободно по улиците на града? Как ще ми отговорш на въпроса: Щом момичето не е могло да се оттърве от момчето какво е правила в същото заведение в което е бил и той? Нали много добре се знае в това заведение кои ходят? Ако теб те преследват и те е страх от някого ще отидеш ли там където можеш да го срещнеш? В Дупница само едно заведение ли има?