В подкрепа на Николай Радев и връщане на неговите убийци в ареста

Quoted post

Гост

2014-04-06 09:18

За кеи закони говорите Вие бе издухали хора, ако имаше закони в наща скапана държава въпросният покойник щеше да си е жив и здрав ама в затвора, където нямаше да го видите дълги години. Комплексари такива, какво целите с тази петиция непрекъснато я споделяте в ФБ и какво си мислите, че с тези умрели подписи ще вкарате хората в затвора ли?? :ДДД самш да не видите нещо, за д-р Карастоянов се направи подписка, за да подкрепи самия него и да знае че вс са с него а не да я развява в съда. Още малко кажете че отвертката е ангел, пффф идиоти такива...

Отговори

Гост

#320 Re:

2014-04-06 12:30:13

#315: -

Аз не мога да разбера как можеш да говориш така? Нима ако твой близък човек пострада ти няма да направиш всичко възможно, за да има справедливост и наказание за неговите насилници, побойници или още по-лошо убийци....? Нима ти няма да споделяш петицията във facebook-a отново, отново и отново...........? Аз разбирам неговите роднини, близки приятели и семейството му и ги подкрепям напълно!!! Това не е начина да се разрешават проблемите!!! Нима 3-мата " защитници на справедливостта" не са могли да изкарат тази пикла от заведението, та се е стигнало да убият момчето!!! За мен всичко това е било замислено и те са отишли с цел убийство, а не саморазправа!!! И как може да говорят, че той я е преследвал? Нали, ако някой преследва мен и аз се страхувам от него ще избягвам да го срещам и още по-малко няма да ходя в заведенията в които ходи той, защото много добре се знае, че това заведение е често посещавано било от убития!!!! Тогава защо момичето което се изкарва " жертва " е била там???? И какво убития може да не е ангел, но ти какво искаш да кажеш, че тримата убийци са ангели ли? Това са пълни глупости, които пишеш!!! Засрами се, тук с тази петиция семейството и приятелите на убития търсят подкрепа и справедливост!!!! Ти щом не си съгласен ходи и подкрепяй убийците.....

Йорданова

#321 Re:

2014-04-06 13:57:02

#315: -

Не комплексираните, моля споделете въпросната подписка в подкрепа на Карастоянов. Интересно ми е как лекари се подписват под текст, който защитава убиец. Или и техният морал е като на описаните тук индивиди, които незнайно защо наричат "лекари": http://www.dennews.bg/news/2014/3/26/18281-trugna-deloto-za-podmenenata-kruvna-proba-na-dr-damov-ot-obshtinskata-bolnica-v-dupnica. На псевдолекарите трябва да бъдат отнети правата и никога повече да не упражняват тази наистина хуманна професия. Само ми дайте тази подписка и ще бъде изпратена в институция по компетенция. След като нямате комплекси, предполагам и страхове не би трябвало да имате. Да видим. И моля, заставайте с име под думите си.