Нямаш право да отнемаш живот / You have no right to take a life!

Quoted post

Фани Ранова
Авторът на тази петиция

#108 Re:

2014-01-08 10:12

#106: - Линка в петицият не е с цел да се чете статията! Изрично пише, че има видео! За това е сложен, защото ако се поинтересувате в деня , когато е създадена петицията видеото беше снето от итернет пространството. Т.е- Това беше единственото копие, което имаше! Дори сайта го споменава. За емоциите- Не може да е по-сдържано! ГОСПОЖО- УБИТО Е ЖИВОТНО! Не говорим в този форум за диети! И петицията и коментарте от подписалите я са емоционални! За грамотността- да бяхте създалие Вие по-грамотна петиция! Ние няма да възразим. За етническите разногласия- сме съгласни и подкрепяме!

Отговори

Гост

#109 Re: Re:

2014-01-08 10:28:36

#108: Фани Ранова - Re:

Разбирам личната Ви емоция, не бих имала сили дори да гледам клипчето. Но ако петицята е колективна молба, моето мнение е, че е добре да е по-официална, за да срещне по-голяма подкрепа, а и резултат. Не е необходимо да се опитвате да омаловажавате мнението ми, посочвайки ми за какво е или не е форумът, тук съм заради петицията и заради нетърпението и отвращението към това, което се опитваме заедно да променим. Пишейки емоционално текст, лесно се допускат грешки и това прави лошо впечатление. Иначе се радвам, че петиция въобще съществува, защото, права сте, едва ли бих се сетила да създам такава, та, наистина, благодаря Ви!