Петиция към главния прокурор Борис Велчев

Quoted post

Гост

2011-05-26 03:22

За какво се борят всички мекерета, които оплюват Волен - единствения 100% българин и патриот непродал се на чужди интереси?
За какво?
Да ви надянат шалварите отново и фесовете и да им вържат на жените и дъщерите ви фереджета и да им наложат "ислямски ред". Т.е. жените им да не могат да пазаруват в супермаркетите, да не могат да карат коли и да учат в университети. А мъжете да се дупят по 10 пъти на ден под воя на разни маанета и си повтарят "Аллах е най-велик!"
И да не се къпят с месеци до пълно вмирисване.
Това ли искате бе гювентии зомбясани. За това ли се борите?

Ислямът открито води борба да превземе Европа и света. Вижте какво става в Италия:

http://europe.actualno.com/news_347054.html

Но народите и правителствата в Европа СКОЧИХА И СЕ ОПЪЛЧИХА СРЕЩУ ТАЗИ ИНВАЗИЯ.
Само в Българистан-Абсурдистан управниците мълчат като пут.и...

Отговори

Гост

#1493 Re:

2011-05-26 07:26:22

#1491: -  Разбирам ти позицията. Никак не ти е лесно. Попрочети малко за хората и за нравите. Вероятно си чувал, че мюсулманите при всяка молитва са задържени да се мият - ръце, крака и всяко отвърстие на тялото. Затова и пред всяка джамия обикновено има и чешма. Попътувай из България и из Турция и ще видиш къде отходните места са по-чисти. Казвам това, не за да дискутираме, а с надеждата (дано да не е напразна) , че информираността в даден момент ще доведе до преодоляване на предразсъдъците. А религията и обичаите са нещо лично. Аз не налагам на мюсулманите да постят преди Великден и не съм чул досега някой мюсулманин да ме призовава да забуля жена си... Ако тичаме без да мислим след истерици с нечисти помисли (имам предвид именно Волен Сидеров и нему подобните) със сигурност ще се сгромолясаме в пропастта. За това ни е даден мозъкът, за да сложим акъл (прощавай за турцизма) в него. И затова Господ ни е дал свободна воля - за да мислим самостоятелно и да изпълняваме Неговата воля. А тя е да обичаме ближния си - не да го мразим.

Derek

#1506 Re: #1491

2011-05-26 11:21:19

#1491: - Много си прав!
Пет века са ни грабили, убивали, изнасилвали, а сега някакви фанатици, мислещи си, че национализма е болест и че г-н Сидеро и всички останали националисти са луди! Това е срам и позор, господа Българи!
Не ви лие срам, не ви ли интересува историята ни или пък въобще не я знаете???
Опомнете се преди да е станало късно, преди Доган или който и да е друг да ви сложи отново фес!

Както казват "Историята помни смелите", а ние българите на 21-ви век не сме смели!
Колко пъти сме се надигали на протести, колко пъти сме били недоволни за нещо? 
Отговорът е МАЛКО! Не е ли ви срам да стоите като овце, с извинение, докато някакви си там "политици" грабят от всичко, което ни е останало. Докога господа, докога ще търпим това. България трябва да е упавлявана от националист, който го интересува за нацията и страната си... не казвам, че задължително трябва да е г-н Сидеров, но той е по-добрият вариант от Доган и вcякакви други!