Петиция към главния прокурор Борис Велчев

Quoted post

Комар

#1441 Бог да пази България!

2011-05-25 14:18

Направо съм потресен от наличието на толкова много късогледи и направо слепи хора, които си седят в София или в някой друг голям град и драскат ли драскат петицийки. Идете в Лудогорието, идете на гара Пловдив, в Якоруда, Белица или Родопите, погледнете църквите, съберете счупените икони и погледнете поруганите свети места, пребройте джамиите, пък тогава драскайте петиции, уважаеми дами и господа! Не съм атакист, но това, което правите е пропадия за България, която съм готов да докажа на всеки със снимки и лични впечатления. Уви, прекалената толерантност и първосигналност ще ни довършат като народ и държава. Опомнете се и спрете с глупостите докато не е станало късно! Впрочем къде сте досега и защо не направихте петиция за отнемане на имунитета на неидващия на работа Ахмед Доган, защо не демонстрирахте пред Конституционния съд когато няколко съдийски гласа не достигнаха за забрана на антибългарската ДПС????!!! Отговорите си ги дайте всеки сам за себе си и задължително отделете по 1 минута за малко личен срам. Бог да пази България от врагове и от "загрижени" българи!

Отговори

Гост

#1443 Re: Бог да пази България!

2011-05-25 14:26:45

#1441: Комар - Бог да пази България!

Това е несериозно. Аз не съм усетил та се потурчваме досега:) Спрете да натяквате лъжи. Случват се сблъсъци между различни хора там, където има глупост, необразованост. Но ние като цяло не сме такива и трябва да търсим цивилизовани начини да живеем заедно и добре едни с други.

Гост

#1462 Re: Бог да пази България!

2011-05-25 19:42:37

Всички ние знаем как започна серията от военни конфликти в периода 1991-2001 на територията на бивша Югославия - от шепа крайни националисти и още толкова фанатици.
Заради техните "шизофренични" действия платиха с кръвта и живота си стоти ци хиляди деца, жени и мъже.
За мен Бог е ЕДИН за ВСИЧКИ . Разграничавам се от всякакви политически окраски и крайни религиозни възгледи.
Жал ме е за хората, които вярват в изкривените идеали и се въвличат в нещо, което "би могло"да се използва от някои за PR-акции или пък от други, за да оправдаят съществуването на техните сдружения с крайни националистични или фанатични възгледи, от които страдаме всички ние.

Бог да пази България от такива като вас ! Доган и Сидеров са играчи и те много добре познават душите на такива като вас - заблудени от техните идеали, които им вярват, а те печелят от всичко това.

Гост

#1524 Re: Бог да пази България!

2011-05-26 14:07:29

НЕЩАСТНИК КОГА СТАНА БЪЛГАРИН КАТО НЕ ЗНАЕШ КОЙ ЦИГАНИН ИЛИ ТУРЧИН ТЕ Е ПРАВИЛ. ТВОЯТ ФЮРЕР ВОЛЕН ЛИ ОПРЕДЕЛЯ КОИ СА БЪЛГАРИ И КОИ НЕ.