Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Quoted post

наталия

2013-10-29 06:24

какво да чета след като сама зная че забрана още няма!само преди три месеца се върнах от Русия! когато я въведат тогава ще видим къде и как може да се пуши.във всички случаи забраната няма да обхваща северните райони.няма в Русия луди управници които да пратят своите граждани да пушат навън при температури изключително опасни за човешкото здраве.ти май само пишеш без да четеш.ако слушат такива като тебе ще пратят пушачите навън даже и зад полярния кръг където температурите стигат до -50 градуса.като нямаш представа какво е това полярен студ не давай некомпетентни мнения това може да го правят само хора живели там.

Отговори

Александър

#4421 Re:

2013-10-29 13:48:41

#4418: наталия -

Наталия,

Аз също съм живял в Русия, така че позволи ми да имам някакви наблюдения какво става там. Законът влезе в сила и забрана има. Препоръчвам ти следващия път когато отидеш в Русия да видиш "къде и как може да се пуши." Изключения за северните райони няма.

Вместо да спорим, направо прочети закона. Направил съм си труда да ти го покажа.

Изумително (и жалко) е, че в България обществото пилее толкова много енергия коментирайки закона за забрана на пушене в закрити помещения. Но така или иначе, законът ще остане - поправката няма да мине през преларната зала, а ако мине ще има вето. А това всичко е при положение, че правителството не падне. Препоръчвам на противниците на закона да свикнат, защото както вече казах, това е световна тенденция и връщане назад няма да има. Някой спомня ли си, че преди години се пушеше в самолети? Отдавна не се пуши в самолети - хората свикнаха и го оцениха. Със закритите обществени помещения е същото.