Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Quoted post

Александър

#4421 Re:

2013-10-29 13:48

#4418: наталия -

Наталия,

Аз също съм живял в Русия, така че позволи ми да имам някакви наблюдения какво става там. Законът влезе в сила и забрана има. Препоръчвам ти следващия път когато отидеш в Русия да видиш "къде и как може да се пуши." Изключения за северните райони няма.

Вместо да спорим, направо прочети закона. Направил съм си труда да ти го покажа.

Изумително (и жалко) е, че в България обществото пилее толкова много енергия коментирайки закона за забрана на пушене в закрити помещения. Но така или иначе, законът ще остане - поправката няма да мине през преларната зала, а ако мине ще има вето. А това всичко е при положение, че правителството не падне. Препоръчвам на противниците на закона да свикнат, защото както вече казах, това е световна тенденция и връщане назад няма да има. Някой спомня ли си, че преди години се пушеше в самолети? Отдавна не се пуши в самолети - хората свикнаха и го оцениха. Със закритите обществени помещения е същото.

Отговори

наталия

#4422 Re: Re:

2013-10-29 15:04:24

#4421: Александър - Re:

защо сам си противоречиш от една страна твърдиш че в Европа закона бил по освободен от друга настояваш да остане пълната забрана в България нещо няма логика как да е.а за Русия няма за какво да се косиш от тази забрана нищо няма да стане.руската мафия е всесилна още никой не се е справил с нея.когато и настъпят интересите е безпощадна.що се касае до северните райони искам да видя колко ще издържиш на открито при големите минуси през зимата без ръкавици и шапка.давам ти три минути не повече.на следващия ден си в болница.

Гост

#4423 Re: Re:

2013-10-29 15:17:27

#4421: Александър - Re:

ти пък ще видиш каква изненада са ви приготвили ресторантьорите за тази зима.запомни го много добре даже да не падне забраната заведения за пушачи ще има нещо повече тях вече ги има узаконени по установения съдебен ред.