В подкрепа на правителството на Бойко Борисов

Гост

/ #42

2013-02-20 18:48

Аз съм студентка, която не иска да напуска България с надеждата за по-добър живот. Въпреки скромните си 21г. съм на мнение, че повечето хора провокирали събитията в последните дни са изключително невежи и използвайки неуместните думи на други хора, вършат абсурдни неща...Омръзна ми да слушам за революция, свикване на ВНС и изготвяне на нова Конституция...Абе хора!!!С всичкото ми уважение, ама моля ви се не говорете за неща, които не разбирате...как ще свикате ВНС след като няма правителство, и за каква нова Конституция говорите? Това не е нещо си там, което може да се измисли от "простите" хорица и за 1 ден... :Х не е ли очевидно, че всичко е един цирк, който предшества изборите и който започна с "опита за покушение" над Доган... не е ли абсолютно манипулативно хората, които докараха държавата ни до тук, сега да излязат от някъде и да обясняват, че ще я оправят...Как никой не разбра, че Б.Борисов няма магическа пръчка и че за да се оправи България трябва време, време което ДПС и БСП всячески се опитват да увеличат...Не защитавам Б. Борисов, но определено НЕ ИСКАМ да живея в държава, управлявана от ДПС и БСП...