Закон за брокерите на недвижими имоти, съставен от НСНИ

ЕЙБИЕН

/ #73 ПИСНА МИ

2013-01-29 13:28

Знаете ли колеги,
Вече ми писна от всякакви лъжи интриги , манипулации и бълвочи от страна на НСНИ и НЕГОВТЕ ЧЛЕНОВЕ.
1. Има закон - няма закон
2. Закона е внесе в НС- ама още не е вбесен
3. Всички в бранша искат Камара - ама май само членовете на НСНИ си я искат, другите НЕ
4. И прочее и прочеее,…..
Май най добре е да пуснем” шашките” – тука има, тука няма
Аман . Стига. Стига с това, стига с опитите за монопол, стига с опитите да се манипулира съзнанието както в бранша , така и на клиентите. Стига рекет. Времето на мутрите отмина
СТИГА
То човек, колкото и да има желание да спомогне за подобен закон , за да се регулира бранша, му минава и желанието за това с оглед монополните клаузи в законопроекта , които се простират като Октопод и се увиват около шията на АНИ (не членове на НСНИ) , като паяжина.
Вие НСНИ, обяснете:
1. ЗАЩО няма да бъдат признати документите от ЦПУ-тата, ако НЕ са от Вашето?
2. Защо следва да се налага КАМАРА, при условие, че регистър може да се състави под шапката на държавно ръководство?????
3. Защо следва да има ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ периодични курсове който да бъдат САМО КЪМ НСНИ????
4. Защо в НСНИ , участват оценители, адвокати които продават имоти и са в противоречие със закона, строители, фирми които се занимават с дограма и нямат нищо общо с дейността на бранша и прочее?????? Защо?????
5. Защо следва да има застраховка, при условие че дейността ние посредническа и определението за посредник е именно това:http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0%B8%D0%BA%D0%B8%D0%BF%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%8F:%D0%9F%D0%BE%D1%81%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE
И още много ЗАЩО ??????
И най вече, ЗАЩО следва всички останали закони да се съобразяват с ВАШИЯТ, вместо ВИЕ (НСНИ), да се съобрази и изготви законопроект, въз основа на вече действащите нормативни актове и най вече на Конституцията???????

Уикипедия:Посредничество — Уикипедия
bg.wikipedia.org
Основната философия на Уикипедия, както и на всеки базиран на уики софтуер за об...Вижте повече
преди 30 минути • Вече не харесвам • 3 • Махане на предварителния изглед

Колеги, НСНИ съвсем ни взеха за "овчи глави", не мислите ли ???? То не бяха провокации, то не бяха статии, то не бяха лъжи, то не бяха манипулации, то не бяха скалъпени истории, то не бяха извинения, то не беше настройване на НАП срещу АНИ НЕ ЧЛЕНОВЕ на НСНИ, то какво ли не беше ....???Всички извън НСНИ, ни изкараха боклуци, некомпетентни, некадърни, крадци и какво ли не.ОООО, забравих НАСОЧЕНАТА ДИСКРИМИНАЦИЯ.. Е хайде стига. На мен лични ми писна, а на Вас ?????????
Някакво сдружение от брой членове на едната ми ръка, ще ми налага волята си, и ще ме ограничава да упражнявам професията. Ама кои сте ВИЕ (НСНИ) ??? МММММ. С какво право ще нарушавате Конституцията и основните права на човека , за да го лишавате от упражняването на определена професия.Какви сте - СЪД, БОГ, или стоите НАД ЗАКОНА И КОНСТИТУЦИЯТА. ???????? Ами да бяхте сложили клаузи в законопроекта СИ, и за изселване от града в който живее :):):):):)